Wpisy 1 541 507 – 1 541 606
19 maja 2013 23:01 → 20 maja 2013 09:58, 100 wpisów
ja też umykam,bo trzecia noc zarwana nie będzie już za fajnie
Dziekuje za odpowiedz reniuszka racja, wlasnie dlatego tak mnie to ciekawi jak udaje mu sie tak czesto trafiac, wlasnie, cos tam kiedys bylo o numerkach serii ale co one mu daja hmm
szósty zmysł???????????adix
ja się cieszę,że chociaż mecze dobrze obstawiłam
ja się cieszę,że chociaż mecze dobrze obstawiłam
gaja ja przeważnie gram na 4 lub 5 skreśleń sporadycznie na 8 i 10
ja jeszcze rzucę okiem na pewniaczki do lilki
i też wpadam do wyra
i też wpadam do wyra
jestem małym zagubionym chłopcem którego nikt nie kocha
Dzień dobry. Miłego dnia i wysokich wygranych.
------
---------------------------------
Dzień dobry.. .
---------------------------------
Dzień dobry.. .
Test MM z godz. 21.40 był na NIE. Było... 3/20.
.....................................................
.....................................................
Uwaga. Pojawiły się burze.. .
----------------------------------------
----------------------------------------
Eryka.Witaj
Eryka.. .
....................................
....................................
Panoramix.. .
.....................................
.....................................
Emerytka.. .
.......................................
.......................................
Zimno jest w Europie Zachodniej:
Hiszpania , najniższa temperatura + 3.
Francja + 7.
-------------------------
Warszawa + 23.
Hiszpania , najniższa temperatura + 3.
Francja + 7.
-------------------------
Warszawa + 23.
wczoraj świeciło
a dziś się po chmurzyło i na pewno będzie zaraz padać
a dziś się po chmurzyło i na pewno będzie zaraz padać
Uwaga.. .
Burze będą tworzyć się na linii Rzeszów - Szczecin.
..................................
Burze będą tworzyć się na linii Rzeszów - Szczecin.
+25. Może być.. .
Ulala.. .
...............................................
...............................................
Ulala.
U mnie rano było zachmurzone..ale znowu zaczyna słońce świecić i chmury się rozchodzą
sen -widziałam surowe bułki w rzędzie na taśmie poukładane,
zastanawiałam się czy to bułki czy pączki,czy będą pieczone czy smażone,
zastanawiałam się czy to bułki czy pączki,czy będą pieczone czy smażone,
Śniły mi się liczby -01,33,54.
Może wyslać taką trójeczkę ?
Może wyslać taką trójeczkę ?
cd-ale one pływały w tłuszczu,
em46, może być 54, to z mojego snu.
em46, może być 54, to z mojego snu.
hihihi
e46
akurat '54', to jedna z nielicznych d z i ś pięćdziesiątek, inaczej - której nie mam w dzisiejszym 'zbiorze'
'nicto'
dobrego trafnych wysłanych
i
e46
akurat '54', to jedna z nielicznych d z i ś pięćdziesiątek, inaczej - której nie mam w dzisiejszym 'zbiorze'
'nicto'
dobrego trafnych wysłanych
i
Robal.Witaj
To może jeszcze jeden zbiór ?
To może jeszcze jeden zbiór ?
to są wszystkie liczby z sennika Atis związane z chlebem,
11,,,14,22,24,42,45,60,70,
11,,,14,22,24,42,45,60,70,
Drapek.
Zbiór,czyli zajumane.
Zbiór,czyli zajumane.
e46
nida rady - bez szczegółów na ogólnym
/choćby nawet miało być, że zgolaszyli robaka w paszczę /
styknie, to, co już mam wyczajone...
drapek
siemasz
drapiąc - z zasadami pewnymi - jak czytam wieczorny - wzbudziłeś pewne - hmmmm - emocje
nida rady - bez szczegółów na ogólnym
/choćby nawet miało być, że zgolaszyli robaka w paszczę /
styknie, to, co już mam wyczajone...
drapek
siemasz
drapiąc - z zasadami pewnymi - jak czytam wieczorny - wzbudziłeś pewne - hmmmm - emocje
roballa jakie emocjetrafienie 50zł w exp jest fartem gdyż to wygrana niegwarantowana
Wczoraj z reniuszka troche teoretyzowalem na temat jak ty to robisz, ze trafiasz te 50 w zdrapkach , ale nic sensownego nie wymyslelismy, fart?
ale dałem ten zestaw na tester i wygląda niegłupio, to go puszczę, choć w 33 na dziś jakoś nie wierzę
adix są pewne zdrapki gdzie 50zł występuje dośc często; szy50 w każdej paczce 1szt/ na 100, kop. szmaragdów i zodiak i exp i kasa na życie i xingo w co drugiej paczce - także najbardziej z tych tańszych polecam zodiaka i kop.szmaragdów - jeśli trafisz np. 10zł - to w tej samej paczce nie będzie 50zł
Aa, wiec tak to wyglada, a czy nr serii ma jakies znaczenie ? I jak to wyglada z tymi paczkami, ile punkt lotto dostaje paczek takiej zdrapki? I dygresyjne pyt, co myslisz o zdrapce tutti frutti ?
adix i jeszcze jedno, zawsze pytam kolektorkę, jakie wygrane papierowe były w interesującej mnie zdrapce, jeśli chcę kupic zodiaka i kolektor powie że wypłacił np.10zł- to ja z tej paczki nie kupuję żadnej zdrapki
wczoraj pytałem co było właśnie w exp i odpowiedź była że max. 10zł i zostało 20zdrapek z paczki/ na 50szt.- więc zaryzykowałem
wczoraj pytałem co było właśnie w exp i odpowiedź była że max. 10zł i zostało 20zdrapek z paczki/ na 50szt.- więc zaryzykowałem
Teraz najmocniej leje koło... Poznania.. .
..............................................
..............................................
drapek
dodaj, że rozmawiasz z kolektorką - Naszą Jolką, czy coś wypłacała, że opłaca się wiedzieć, co było, i co jeszcze może być w paczce, że czytasz szczegóły - czyli fart starasz się jakoś optymalizować
dodaj, że rozmawiasz z kolektorką - Naszą Jolką, czy coś wypłacała, że opłaca się wiedzieć, co było, i co jeszcze może być w paczce, że czytasz szczegóły - czyli fart starasz się jakoś optymalizować
ula w sobotę też w 51 nie wierzyłem, a wlazło jako + i było 4/9+
Ulexxa.. .
----------------------------------
Ulexxa: Uważaj, idzie do Ciebie grożna burza z piorunami i ulewą.
...........................................................
----------------------------------
Ulexxa: Uważaj, idzie do Ciebie grożna burza z piorunami i ulewą.
...........................................................
r36 ja nie tylko z jolką rozmawiam, z kazdą rozmawiam oprócz tych w markietach, w innym mieście jak jestem też pytam - moim celem jest włąśnie wyławianie 50zł tak często jak sie da
Oczywiście 'lecąc" dalej ...
np dla mm - walnięcie "na pałę" 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,
czy 50,51,52,53,54,55,56,57,58,59 w pewnym, określonym, przypadku
może być tak samo skuteczne, jak zagranie na same 'pierwsze', czy ślęczenie na 'statach', metoda ch-t, czy inne fiku-miku
dobrego dnia trafnych wysłanych
np dla mm - walnięcie "na pałę" 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,
czy 50,51,52,53,54,55,56,57,58,59 w pewnym, określonym, przypadku
może być tak samo skuteczne, jak zagranie na same 'pierwsze', czy ślęczenie na 'statach', metoda ch-t, czy inne fiku-miku
dobrego dnia trafnych wysłanych
ula tą 6/6 co podałem puszczam, moze jeszcze jakie 5/5 skombinuję z nietypowych liczb
Majątek Pawła Adamowicza, prezydenta Gdańska
Zarobki: pensja prezydenta: 159 473,38 zł, zasiadanie w radzie nadzorczej GPEC i Zarządu Morskiego Portu Gdańsk SA: 120 881,19 zł; dochód z dywidendy i sprzedaży akcji: 48 155,54 zł, wynajem mieszkań: 146 950 zł
Oszczędności: 120 tys. zł, 6 tys. euro, 1 tys. dolarów, 14 tys. franków szwajcarskich; papiery wartościowe na łączną kwotę 540 tys. zł, akcje o wartości 815,8 tys.
Mieszkania: 42,83 m kw. - 190 tys. zł; 94 m kw. - 315,7 tys. zł; 48,70 m kw. - 189,9 tys. zł; 83,3 m kw. - 498,9 tys.zł; 67,1 m kw. - 410 tys. zł; 52,1 m kw. - 468,9 tys. zł, 52,4 m kw. - 216,5 tys. zł
Nieruchomości: działka niezabudowana 1207 m kw. - wartość 150 tys. zł;
działka niezabudowana 1,4946 ha - wartość 45 tys. zł.
Zarobki: pensja prezydenta: 159 473,38 zł, zasiadanie w radzie nadzorczej GPEC i Zarządu Morskiego Portu Gdańsk SA: 120 881,19 zł; dochód z dywidendy i sprzedaży akcji: 48 155,54 zł, wynajem mieszkań: 146 950 zł
Oszczędności: 120 tys. zł, 6 tys. euro, 1 tys. dolarów, 14 tys. franków szwajcarskich; papiery wartościowe na łączną kwotę 540 tys. zł, akcje o wartości 815,8 tys.
Mieszkania: 42,83 m kw. - 190 tys. zł; 94 m kw. - 315,7 tys. zł; 48,70 m kw. - 189,9 tys. zł; 83,3 m kw. - 498,9 tys.zł; 67,1 m kw. - 410 tys. zł; 52,1 m kw. - 468,9 tys. zł, 52,4 m kw. - 216,5 tys. zł
Nieruchomości: działka niezabudowana 1207 m kw. - wartość 150 tys. zł;
działka niezabudowana 1,4946 ha - wartość 45 tys. zł.
drapi
wiem, wiem - sama Jolka Nasza, tyle by Ci nie nadawała...
wiem, wiem - sama Jolka Nasza, tyle by Ci nie nadawała...
i to wszystko zawdzięcza swoją ciężką pracą
ciekawe że samochodu nie posiada , pewnie służbowym pomyka
ciekawe że samochodu nie posiada , pewnie służbowym pomyka
giaster na co dzień wozi go pewnie kierowca a wekendy sam posówa
tak samo jak inni
tak samo jak inni
adix odnośnie serii, to ma to dla mnie znaczenie tylko w przypadku gdy z podobnej serii padnie np. gł. wygrana, lub IIstopnia-to wtedy nie kupuję z podobnych serii
a tutti w sumie niezła,lubię ją; w paczce są przecietnie 2-4 wygrane papierowe10zł i w częsci paczek jest 1x20zł i 2-5x5zł- a trafienie 200 i 5k jest fartem
a tutti w sumie niezła,lubię ją; w paczce są przecietnie 2-4 wygrane papierowe10zł i w częsci paczek jest 1x20zł i 2-5x5zł- a trafienie 200 i 5k jest fartem
Dzieki bardzo za wyczerpujace odpowiedzi drapek, milego dnia zycze !
adixi powoodrap dobrze i kuknij czasem na forum -świat zdrapek- jak wchodzi jakaś zdrapka to ją tam oceniam
drapi
też staram się zwracać uwagę na to, 'co tam może być niedodrapane' , ale to u mnie, to bardziej fuksik...
też staram się zwracać uwagę na to, 'co tam może być niedodrapane' , ale to u mnie, to bardziej fuksik...