Wpisy 1 539 738 – 1 539 837
18 maja 2013 16:18 → 18 maja 2013 17:52, 100 wpisów
robal, wysylam TYLKO na e-mail, bo przewiduje aktualizacje... gdybym mial jedno miejsce na serwerze, moglbym podmieniac wersje... a tak, moge co najwyzej wrzucac na przeklej.net, ale wtedy polowa o istnieniu aktualizacji sie nie dowie...
mam serwer ftp, ale nie chce go upubliczniac
mam serwer ftp, ale nie chce go upubliczniac
generator systemow wkleilem na przeklej, bo nic w nim zmieniac nie zamierzam
robal, jest jeszcze cos takiego, jak mechanizm java web start, z ktorego korzystam i ktory lubie... ale to troche 'inna' metoda dystrybucji oprogramowania... gdybym zaczal o niej pisac, 3/4 by sie wystraszylo i zrezygnowaloby z korzystania z programu
a tak dostaja ode mnie zip, rozpakowuja sobie zawartosc i juz moga korzystac... bez zadnej instalacji itp.
mozna sobie zabrac np. caly folder z programem i analizami na pen-drivie do pracy jesli tylko jest tam java (a w 99,9% przypadkow bedzie), normalnie sie odpalib
mozna sobie zabrac np. caly folder z programem i analizami na pen-drivie do pracy jesli tylko jest tam java (a w 99,9% przypadkow bedzie), normalnie sie odpalib
unhappy
A z ciekawości, jeśli można, dużo już 'razy' je wysyłałeś ?
i znikam
powodzenia
A z ciekawości, jeśli można, dużo już 'razy' je wysyłałeś ?
i znikam
powodzenia
nie liczylem, ale sporo... szczegolnie multilinera - choc najlepiej brac oba, bo wzajemnie sie uzupelniaja
ale oczywiscie cieszylbym sie, gdyby chetnych bylo jeszcze wiecej... w koncu po to je pisalem wtedy mialbym tez wieksza motywacje do ich dalszego ulepszania
ale oczywiscie cieszylbym sie, gdyby chetnych bylo jeszcze wiecej... w koncu po to je pisalem wtedy mialbym tez wieksza motywacje do ich dalszego ulepszania
np. zamiast wyszukiwac tylko piatki, moglbym dac mozliwosc wyszukiwania dziesiatek
<wrócił na moment>
unhappy -
- wiesz zastanawia mnie jedno - że Ci się chce - robić coś dla ludzi - gratis - widziałeś - po ile opychają takie różne szity ?
i gratki i szacun i
unhappy -
- wiesz zastanawia mnie jedno - że Ci się chce - robić coś dla ludzi - gratis - widziałeś - po ile opychają takie różne szity ?
i gratki i szacun i
robal, moze jak ktos trafi cos wiekszego, to sie podzieli?
a tak w ogole, to lubie ludziom pomagac... mam to od dziecka
a tak w ogole, to lubie ludziom pomagac... mam to od dziecka
unhappy ..jak skończe wysle Tobie moje typy..moze cos sobie z nimi zrobisz
Unhappy.
Spóźnione
Spóźnione
33
Jocia.
hohoho ja zaczymałem się tak koło 5... a różnica między tymi wersjami, to jak syrenka i merol, czy ciut bardziej ?
nie, nie - nie chodziło mi o hardware, tylko soft
Cs pracuje już na wektorze - prawda ?
Bosche ...
Cs pracuje już na wektorze - prawda ?
Bosche ...
d o b r a, sorry, trochę się rozczuliłem, to przez te moce obliczeniowe - postaram się, żeby to się nie powtórzyło...
ten lapek nie udrze cs-a na pewno
nawet instalki nie zmieścisz na dysku nie wspominając o jakiejkolwiek obróbce
nawet instalki nie zmieścisz na dysku nie wspominając o jakiejkolwiek obróbce
Zależy gdzie u mnie nic szczegolnego nie polecam Ustronia na dzisiaj
Mam puszczony kupon już...
ale teraz bawiąc sie komputerem naszła mnie nowa wizja liczb
ale teraz bawiąc sie komputerem naszła mnie nowa wizja liczb
Dziś mi się liczby nie układają...i nie mam pewności tak jak wczoraj
ulala coś te 5 nie mogą ruszyć z miejsca
ale w końcu odpalą
tylko nie wiem kiedy
ale w końcu odpalą