Wpisy 1 539 192 – 1 539 291
18 maja 2013 09:31 → 18 maja 2013 10:45, 100 wpisów
Ja tylko na chwilę.. .
Achtung: Przypomnienie !!!!
............................................
Uwaga. Jutro święto i WSZYSTKO BĘDZIE ZAMNKIETĘ ... .
...................................................
Achtung: Przypomnienie !!!!
............................................
Uwaga. Jutro święto i WSZYSTKO BĘDZIE ZAMNKIETĘ ... .
...................................................
drapek do keno najlepsze są 8 i 9
sam pare razy ugrałem coś grosza
sam pare razy ugrałem coś grosza
3,4,8,9,22,31,47,69 na to kiedyś miałem 7/8, a 1,11,19,20,21,51- to moim zdaniem najlepszy mój zestaw keno, a jeśli grasz na parki to u mnie klient gra na 10,11 i 35,65 ze stx10 i w sumie dość często mu siada, ale zdarza się że kilkadziesiłt zł przewali w kilkanaście min.
38,39 rzeczywiście często jest, ale dobra parka to też 9,19, a zagram dziś na jeden z twoich zestawów
ja zawsze gram w keno np. jak wpadnie 38 to kreśle 39 i tak po kolei
ja jak już puszczam, to najczęściej z cht, chyba że na monitorze jest kilka liczb z któregos mojego zestawu, to wtedy kreślę
a ile najwięcej miałeś na keno?
a ile najwięcej miałeś na keno?
zapamiętam tą "regułę", a nie uważasz że do 58 lepsze 56 niż 59?
coś w tym jest bo u mnie w kolekturze od 40 sek zaczyna się szturm puszczających zakłady w keno
drapek
jak myślicie dziś jest czas na 24,44,77,32,51 i 16,35,48,59,74,4,29?
jak myślicie dziś jest czas na 24,44,77,32,51 i 16,35,48,59,74,4,29?
najwyższa moja wygrana była prawie 4min. przed los. także nie ma reguły, ale takie 6/6 rzeczywiście najlepiej wychodzi jak jest pon. 2 min do los.
mala nie się o liczby do mm nie pytaj, bo ja sam kradnę, z w/w mam tylko 74 i 29 od lili
a był gość który przyszedł skreślił swoje liczby puścił zaraz po losowaniu i łupną tysiaka wybrał kasę i wyszedł
kolektura Łańcut ul. podzwierzyniec
kolektura Łańcut ul. podzwierzyniec
w łańcucie to ktoś ponoć przerżnął ok.40k w keno jak weszło- tak mi mówiła jedna kolektorka
drapek tylko moich nie kradnij bo zrypiesz sobie pukon a ja mam pecha ostatnio
drapek są i tacy co często goszczą w Rzeszowie w Łańcucie są nałogowi gracze
ric. no wszystkich przeca nie ukradnę, a ostatnio od ciebie nie kradnęmusszę się poprawić
menel ja nie widziałem w sumie ani w łań, ani w rzesz. jakiś nałogowych graczy - w sumie sprawdzam w wielu żb wystawione drapki, ale w krośnie na podwalu i w gorlicach na słonecznym są rzeczywiście nałogi
drapek ja nie jestem dobrym typerem moze kiedyś.teraz to juz sie wypaliłem.
menel, dla mnie szczęśliwa ta obok pko bp, a w rzeszowie na deptaku, k/polbanku i pl.wolnośc
ric. ja oprócz tych co podają na czacie to od dekiego/kosmatego z gr. wędk - chłopaki sie przykłądają i czasem co wpadnie im i mnie
a dziś ponoć dobry okres dla byków od 11.34 to czekam jeszcze z pukonami
menel
te lubie kreslic w keno
52 66 69 70
25 28 47 63
8 18 24 42
1 2 4 68
te lubie kreslic w keno
52 66 69 70
25 28 47 63
8 18 24 42
1 2 4 68
Dzień dobry.Miłego dnia.
Trisetum.
Pogoda sprzyja.
Pogoda sprzyja.
Drapek.
Ricardos
Ricardos
Trisetum.
Słoneczko i ciepło.
Słoneczko i ciepło.
ponoc od 2016 bedzie szło kupić sobie lotomaty do domu,abonament bedzie chyba 49 zł i mozna sobie puszczać kiedy sie chce
Franek
1 539 145 o co Ci chodzi?????
1 539 145 o co Ci chodzi?????
Trisetum
Gjaster
Emerytka
Gjaster
Emerytka
Player.
Trisetum
Lottomat w domu?
Lottomat w domu?
w zeszłym roku zwracałem na to uwagę i nie powiem bo np. 6/9 często mi padało w tym okresie, a w tym roku dopiero pierwszy raz dziś się puszczę w/g tych wskazań
Co myślicie
15,23,45
15,23,45
Drapek
nie zdziwię się jak dziś o 14.00 będzie też 01
ric. tu w sumie nie chodzi o liczby co meda podaje, tylko o korzystny czas, moje liczby masz w profilu i za 4h będziesz wiedział czy coś wpadnie czy nie
Drapek.
Weź pod uwagę,że Deki typował o 4.16
Weź pod uwagę,że Deki typował o 4.16
Emerytka
Ja też się czasami dziwię jak widzę że ktoś typuje np 03.15
Ja też się czasami dziwię jak widzę że ktoś typuje np 03.15
Drapek.
To trzymam
To trzymam
Player.
Jak wędkarze,to nie ma się czemu dziwić.
Jak wędkarze,to nie ma się czemu dziwić.
to jest ts jak chcesz korzystny czas dla liczb to do wruzbita maciej ci powie albo byl taki inny dawidek podawal liczby i kiedy wyjda
ja jak sie dobrze nakrence to tez ci moge podac
do gazety to zwykly czlowiek wpiisuje liczby i napewno nie sa przemyslane!!!!
ja jak sie dobrze nakrence to tez ci moge podac
do gazety to zwykly czlowiek wpiisuje liczby i napewno nie sa przemyslane!!!!
Wróżbita Maciej
jest tu kila osób które mają farta/nosa/wiedzę czy jak zwał tak zwał które w połączeniu sił mogły by cosik więcej ugrać
e46 a zobacz forum od pewn. do szóstki nik PAW58, na 20 typów chyba 11 płatnych wygranych w tym 6/6 ...
e46 a zobacz forum od pewn. do szóstki nik PAW58, na 20 typów chyba 11 płatnych wygranych w tym 6/6 ...
rejntowy
Myślę że ok
Myślę że ok
wysyłam juz tą trójke przez 4 dni na 14 i 21.40 i nie wypada w koncu musi wypasc
drapek i Ty oglądasz tą nawiedzoną Soyalę czy jak jej tam...naciągacze na 3,66 min.wole przepuscic na pusta drapke