Wpisy 1 538 538 – 1 538 637
17 maja 2013 18:19 → 17 maja 2013 19:04, 100 wpisów
gregzimne oczywiście
ula co się udałodzban leśny obaliłaś
jackwar
ulsaa masz strzał 33..1/1..
rafalski,,,ja dzban rozbijam bez picia heee...dobieram się do środeczka
ulsa
rafał ..co ty ciekawy ukradłeś mój odpowiedz ooto nicka ulsa.. i znikmanem
greg pożycz tego dzieciaczka na parę losowań
krzysio przypadkowo nie wiedziałem samo wyszło
ulka ja przeważnie też jak jeden lub dwa w mini wyślę to trójeczka wpada i wtedy zaczynam szaleć i diupa
My czekamy na Roberta Kubicę, lidera Rajdu Korsyki po czterech odcinkach specjalnych
chyba wolę szklanki
słyszałem że w mercedesie będzie pracował w f1
rafalski38...dopiero to docenisz jak będziesz już miał dzieci odchowane.
Teraz tego nie widzisz
Teraz tego nie widzisz
tris już nie bądź taki kulturka
jak będą odchowane to pewnie będą lać starego tatusia po grzbiecie
dziś jedzie na rajdzie korsyki i prowadzi po 4 odcinkach
W Mercedesie już tam trochę pracuje , myślą jak go wsadzić w bolid , nie jest to łatwa sprawa gdyż jest wysoki a większość to szczupłe kurduple
W Mercedesie już tam trochę pracuje , myślą jak go wsadzić w bolid , nie jest to łatwa sprawa gdyż jest wysoki a większość to szczupłe kurduple
rafalski38...czasem mężowie są jak małe dzieci...a wtedy jest juz przechlapane dla żon
rafał....ulsa ma dzieci ..czy nie ma ..co pomyślałeś !!
jackwara
jackwara
Jeśli da radę sie zmieścić to myślę że będzie śmigał na torze , jak na razie przechodził testy na symulatorze , wielki talent , odwaga .
ulala dzieciaka co se pleni to zrozumiesz ale pijanego męża nie
ulalka , każdy facet to małe dziecko i lubi zabawki
kobiety to też nie święte naiwne jak dzieci
kobiety to też nie święte naiwne jak dzieci
zmykam popracować nad układem na jutro
to prawda Kubica ma talent niezaprzeczalnie i szkoda że tą łapę sobie spier...
zimnydla wszystkich na pożegnanie
to prawda Kubica ma talent niezaprzeczalnie i szkoda że tą łapę sobie spier...
zimnydla wszystkich na pożegnanie
trisetum...uczono mnie że Panowie dzielą się na 3 grypy:
>>>korek
...worek
...rozporek
bądź tu mądry i wybierz dobrego
>>>korek
...worek
...rozporek
bądź tu mądry i wybierz dobrego
Jest polska załoga! 21.53,1, ogromna strata Kubicy i Barana...
coś się stało !! prawie 7 minut straty !!!!!
coś się stało !! prawie 7 minut straty !!!!!
W generalce Kubica spadł z pierwszego na ósme miejsce, w tym momencie traci 5.49,9 do liderującego Bouffiera
trisetum...co nie tacy tez sa przecież...zaliczają kobiety jak rekawiczki
ulala , tak jak kobiety dzielą się na blondynki i inne a wcale nie chodzi o kolor włosów
fakt jest taki że każdy jest inny
to że prostą czynność którą każdy wykonuje , na przykład parzenie herbaty , każdy wykona inaczej .
fakt jest taki że każdy jest inny
to że prostą czynność którą każdy wykonuje , na przykład parzenie herbaty , każdy wykona inaczej .
pewnie bywasz u innych i możesz powiedzieć że nie u każdego herbata smakuje
18:40 Kubica mówi, że nie wie, na czym dokładnie polega problem z jego samochodem i że może on być spowodowany przez kilka czynników
18:38 Polak prawdopodobnie zmaga się z awarią skrzyni biegów w swoim samochodzie
18:38 Polak prawdopodobnie zmaga się z awarią skrzyni biegów w swoim samochodzie
ulsa ..a ile masz pamieci twardy dyski ..czy duzy PC
ulala , te powiedzenie słyszę pierwszy raz , worek wytłumaczyłaś , rozporek się domyślam ale korek ? zagadka
18:50 Kubica potwierdził, że dziś już nie pojawi się na trasie. Problemy z samochodem zmusiły go do wycofania się z rywalizacji dzisiaj, Polak ma jednak nadzieję na powrót na trasę jutro
ulala za dużo chomikujesz pewniaczków na dysku i brakuje miejsca usuń niepotrzebne pliki
jacwkara ..kubica został złamane reki ..nic nie powino drugi raz jezdzi auto sportowy ..i co drugi raz przewrócił w rowie
menel...Rok temu wszystko było usuwane...a problem sie pojawiał.
Najprościej chyba kupić nowy komputer.
Najprościej chyba kupić nowy komputer.
ulsa..jak chcesz kup nowy w sklepie ..a ile 80 gb ..ja alegro
krzysio , tak się nieszczęśliwie składa że podobne złamanie ręki miałem ja , fakt że co prawda samego łokcia a on miał jeszcze dłoń pogruchotaną ale łokieć w ręku jest najważniejszy .
krzysio , kubica tak jak ja może ręke zginać i prawie wyprostować lecz niestety nie może dłoni obracać
ulala dzisiaj zagrałem na drugie losowanie 6 zakładów na 8 skreśleń umieściłem tam twoje dwie liczby 33,51
ulala , ja też mam stary komp , jeszcze pentium 4 , 3ghz i mi śmiga jak ta lala , nawet filmy oglądam i transmisje meczy .
ulsa..no ok ..
jackwar ..kubica ..powino koniec jazda rajdowy miał wrócic do domu ..on nadal nie lubi pracować ..tylko chodzi po kasa wygra rajdowa niz robota i znikam.. i de tam
jackwar ..kubica ..powino koniec jazda rajdowy miał wrócic do domu ..on nadal nie lubi pracować ..tylko chodzi po kasa wygra rajdowa niz robota i znikam.. i de tam