Wpisy 1 536 506 – 1 536 605
15 maja 2013 20:10 → 15 maja 2013 21:01, 100 wpisów
Ja już tez nie...bo bym nockę miała z głowy
oczka by się nie zamknęły
oczka by się nie zamknęły
Dobry wieczór.
Medea
Ulala
Monet
Medea
Ulala
Monet
Pracowałam na kolanach.200 astrów i 100 cynii.
Mam nadzieję,że się wszystkie przyjmą.
Mam nadzieję,że się wszystkie przyjmą.
Ulala.
Kupiłam sobie taką podkładkę pod kolana.
Kupiłam sobie taką podkładkę pod kolana.
Część swoich,a część kupiłam.
Ulala.
Sadzonki są tanie.Czasem nie warto się męczyć.
Sadzonki są tanie.Czasem nie warto się męczyć.
Wiem,Ulala wiem.
puściłem dziś dwa kupony na tenis i po jednym meczu mi nie weszło na jednym Yozhny a na drugim Tsonga
Ulala.
U mnie dopiero są pąki i to niezbyt duże.
U mnie dopiero są pąki i to niezbyt duże.
emerutka ..wez siewnik z traktorem wysiewać w ogrodzie niz reka i znikam..
ulsaa...tam w ogrodzie odpoczątku małe traktory zaorac w ogrodzie ..widzę łaadnie i proste ziemia niz reka za duzo robota łopatka
Torsan.
ulala wychodzi mi, że coś z tych trzech liczb 21,10,49 niestety faworyta brak choc moim zdaniem 21 ma największe szanse
torsan, damianpl, krzysio, ulala
torsan, damianpl, krzysio, ulala
Krzysio.
To musiałabym mieć ogródek,jak Twoje truskawkowe pole.
To musiałabym mieć ogródek,jak Twoje truskawkowe pole.
UWAGA korekta moich liczb u mnie jest 48,56,51 a według alternatywnego wyliczenia inną metodą wychodzi 48,49,51
ulala
Te moje pewniaczki to tak jakby bardziej 14-stą lubią więc nic straconego, ze ich nie masz
Te moje pewniaczki to tak jakby bardziej 14-stą lubią więc nic straconego, ze ich nie masz
medusia ..ja piszę do ciebie same Eng ..the good day..
panie torsanie ..hoho ty 69 ..dziś nie bedzie ..moze to 19 supcio
torsan
Ja też bo powiem szczerze lepiej zazwyczaj wchodzą moje wersje, ale czasami jak jest dobra passa to jest moje przeliczenie i to alternatywne
Ja też bo powiem szczerze lepiej zazwyczaj wchodzą moje wersje, ale czasami jak jest dobra passa to jest moje przeliczenie i to alternatywne
lika... co to znaczy 69 ..widzisz numer odwrotnie 6 i 9 ..a ooto człowiek ..ty wiesz mózguu ...
Lila
Fiolka
Torsan
Krzysio
Fiolka
Torsan
Krzysio
Torsan
My z Lilą i Fiolką Schodzimy z xxx i wchodzimy na MP
My z Lilą i Fiolką Schodzimy z xxx i wchodzimy na MP
lila....ale po wczorajszym śpiewaniu to jęzor na brodzie faktycznie był
i casting udał sięprzeszłyśmy do półfinału
i casting udał sięprzeszłyśmy do półfinału
fioLa ..została zboczycha lika nic nie wie narazie 69 ..ona zawsze podała emotka śmiechu i to wszystkoo...i dobra znikam i dzidaaa...
lika ..zobacz www...
---
https://lh6.ggpht.com/0cfAWLgxC4ZDkMr5aeGK1dTT4WwNR-uk3i1htdmj-Ix9av8UEhzMpZLALDYoki1oDhY=w705
--
---
https://lh6.ggpht.com/0cfAWLgxC4ZDkMr5aeGK1dTT4WwNR-uk3i1htdmj-Ix9av8UEhzMpZLALDYoki1oDhY=w705
--
Fiolka
Przedwczoraj jak poszłaś na wieczór to byliśmy tu z Maxem grzeczni na czacie jak
Przedwczoraj jak poszłaś na wieczór to byliśmy tu z Maxem grzeczni na czacie jak
Medea
Fiolka
oj tam oj tam
oj tam oj tam
Dziewczyny jakbyście potrzebowały kogoś do wypłoszenia gości co się zasiedzieli to jestem do usług. Moje wykonanie pięknej melodii "Bartoszu, Bartoszu nie tractwa nadziei" lub "Andaluzyjskiej ballady" z repertuaru klasy siódmej szkoły podstawowej są niezawodne. Szczególnie a capella
Fiolka
To dobrze
To dobrze