Wpisy 1 536 211 – 1 536 310
15 maja 2013 13:43 → 15 maja 2013 14:13, 100 wpisów
medea76...no własnie widzialem zieloną kawe produkt z seri bioactiv
No zaraz losowanko
Zdarza się że od czasu do czasu przewrócę się z boku na bok w łóżku
Pazurek..nie bierz zadnych wspomagaczy..bo bedziesz wygladal jak..monstrum..ble..jak moj sasiad..totalny nadmuchany sztucznie..wielki jak byk..lysy..z wielkim karczychem ledwie okrakiem lazacy..niby facet..
profesorze z tymi substancjami to jest tak, że co jednemu pomaga to drugiemu figę daje. Znam ludzi, którzy z powodzeniem odchudzili się po kilka kilogramów Chitosanem oraz Medicalem XLS Fat Burner i Carbum Bloker czy jakoś tak ( nazwa mi uciekła). Ja też się skusiłam i wielkie nic. A potem kupiłam zwykłe sprasowane algi Chlorella oraz prepart z jodem "Kelp" plus Spirulinę plus Biotebal 5 mg z zalecenia lekarza na wzmocnienie organizmu i poprawę lichego owłosienia głowowego i o dziwo po miesiącu stosowania waga poszła w dół bez diety czyli czegoś brakowało ewidentnie
Lila...a po losowaniuuj dupa
no i uczciwie muszę przyznać zaczełam na piechotę chodzić do pracy i robić spacerek po obiedzie
Lila...o własnie tak
witam wszystkich
przed losowaniemm
przed losowaniemm
Lilus..uwierz mi ze ja jedna na swiecie i takie..monstrum..to nie ma nic..cos okropnego jak wygladaja ci niby "prawdziwi faceci"..szprycuja sie anabolikami..wogole zero atrakcyjnosci..jezeli troszke naturalnie rozbudowany to ok. ale jak robia pomiedzy soba rywalizacje kto jest wiekszy itd. w sensie masy ciala i miesni..okropnosc..nawet nie wiedza moze ze przez to..traca swoja prawdziwa meskosc..bo wyczytalam gdzies ze zanika im tam..
dawaaać karwaaaaa
losowanieeee
losowanieeee
torsan
A czy ktoś z naszej ferajny bodajże wczoraj nie pisał, że tam się wybierał i nawet cos większego wydrapał
A czy ktoś z naszej ferajny bodajże wczoraj nie pisał, że tam się wybierał i nawet cos większego wydrapał
co tam kochani moi się dzieje na chatcie, bo w HYDE PARKU to mniej więcej widziałem hehe
amour...
ulexxa
Zmniejszać to się chyba nie zmniejsza, ale po nadmuchaniu mieśni zmieniają się proporcje
Zmniejszać to się chyba nie zmniejsza, ale po nadmuchaniu mieśni zmieniają się proporcje
ulexxa, kilka kobiet powie, że koleś musi być przypakowany, a jedna, że suchar, więc kogo słuchać? Jak laska ocenia tylko aparycję to......
amour
Jakby Bozia chciała byśmy byli identyczni tobyśmy się przez podział rozmnażali
Jakby Bozia chciała byśmy byli identyczni tobyśmy się przez podział rozmnażali
Medeo..ja nie wiem ale..slyszalam ze wlasnie ta wlasciwa meskosc..hmm no tam ponoc ulega pomniejszeniu..przez anaboliki..nie wiem tak slyszalam i gdzies przeczytalam..ale nie pamietam gdzie..hmm sten albo bild.de..
cześć
amour
amour
A teraz przyjdzie taki miły pan i pięć minut później wszyscy nie będziemy potrzebowali kawy by mieć podniesione ciśnienie
ts
Łysy lepiej się postaraj
łysy
-77--wypad
dawaaać
karwaaaa
losowanieeee
karwaaaa
losowanieeee
iiiii... I
Użytkownik multipasko dopisał wyniki multi multi
01,02,03,18,20,21,26,30,33,42,44,47,48,50,55,58,61,62,73,79
Plusem jest liczba: 21
01,02,03,18,20,21,26,30,33,42,44,47,48,50,55,58,61,62,73,79
Plusem jest liczba: 21
pazurek..a Ty teraz za to że miałeś coś przeciwko 47 musisz sie drapnąć w zadek
ja 2/3..
Wspólne spotkania przy ognisku czyli grillu haha tylko Łysy tak umie haha
torsan za to liczba dnia + ciekawe bo to już któryś raz gdy z tych cyfr pada 1-2 liczby ale za to jako +
miałem nosa na więcej 40tek, ale weszyły tylko 2 i na kreślone 3/9
Amour.ku aa ja powiem tak..moim zdaniem prawdziwy Facet to taki..co potrafi zaopiekowac sie swoja wybranka(rodzina)..powie cos madrego..pozartuje..przytuli..pocieszy..zabierze nawet nad brzeg morza lub zbocze gory..aa wyglad to tylko dodatek..wcale nie najwazniejszy..Panowie nie bierzcie anabolikow..
U mnie 8/25
Torsan>> i jak wczorajArsenal i MC? Kto miał rację?
Nie to żebym się dopominał...
Nie to żebym się dopominał...
dobra ide tam u mnie pełno słonce swieci ..a u ciebie masz chmura.. i znikman
ulala
dzięki, ale, to przypadek, takie 1:4, że się trafiło, nie czarujmy się... Bardziej pragnąłbym zauważyć, że jest też ta - 20-a...
dzięki, ale, to przypadek, takie 1:4, że się trafiło, nie czarujmy się... Bardziej pragnąłbym zauważyć, że jest też ta - 20-a...
uciekam narka do wieczorka
poprostu myślałem że Wigan powalczy a Arsenal ma mecz z Tottenhamem który i tak muszą wygrać jeszcze
torsan ja też nie puszczę jeszcze raz na wieczór tyle, że 21 zostawię a pozostałe trafione wykopię
Lila...