Wpisy 1 536 152 – 1 536 251
15 maja 2013 13:24 → 15 maja 2013 13:57, 100 wpisów
Lilus..nio tak na wpollezaco np. i ze glowa jeszcze Cie boli..no i ze to i tamto..zawsze troche "lodpoczniesz"
Lila....no własnie a jak jeszce by mi ktoś z przed nosa zabrał to bym oczy wydrapał
każdy ma swojego świra każdy coś lodówce ma parafrazując piosenkę z czasów dzieciństwa. Moja mama na ten przykład gdyby to od niej zależało żywiłaby się wyłącznie : sałatą, pomidorami, ostrą papryką oczywiście świeżą, oliwkami i serem feta a w ramach rozpusty kulinarnej orzeczy z czekolady z okienkiem
ulexxa.....oni sa już starsi i lepiej niech się nie zajmują nimi za bardzo
a zapomniałam jeszcze o hektolitrach sosu czosnkowego na bazie greckiego jogurtu
Lila...
Krzysko..ale to ma byc tak zapakowane czy odpakowane..z torebki..
Chude mięsko najlepsze
Zacząłem oglądać ostatnio Bosacką, stwierdziłem że najpierw muszę coś trafić żeby tak jeść
Lila..pewnie ze wiem
Lila....Już je zjadłem schudłem 5 kg
Lila...jak najbardziej
szynki po 40zł/kg
parówki po 20zł/kg
i inne które spędzają sen z powiek
parówki po 20zł/kg
i inne które spędzają sen z powiek
medea76...asystor slim
Tabletki na dzięń i noc
Lila...jeszce troszkę
Lila...jeszcze z 10kg przydało by się
Lila...podobno zielona kawa dobra jest
ale te nowe emoty sa smieszne..kurna no..np.
spiewaja ale jeden pije i sie przewraca..
no a zezolek-szczerbolek..jest nie do pobicia..zaczepisty..normalnie co na niego spojrze..to sama geba mi sie smieje..
Mariucha..
spiewaja ale jeden pije i sie przewraca..
no a zezolek-szczerbolek..jest nie do pobicia..zaczepisty..normalnie co na niego spojrze..to sama geba mi sie smieje..
Mariucha..
Lila....niewiem może tą kawe spróbuje
Jeszcze zobaczę piję kawe ale to raz w tygodniu
profesorze
Ale najlepszy to jest nie produkt Bioaktiv czyli preparat do picia ale tabletki z wyciągiem z zielonej kawy. Wiem to z doświadczenia. Niestety w Polsce właściciwie nie ma preparatów opartych na wyciągu a jeśli są to albo jest go mało albo cena powoduj, że ma się dodatkowy efekt diety. Po kupieniu zapasu na miesiąc nie ma kasy na jedzenie
Ale najlepszy to jest nie produkt Bioaktiv czyli preparat do picia ale tabletki z wyciągiem z zielonej kawy. Wiem to z doświadczenia. Niestety w Polsce właściciwie nie ma preparatów opartych na wyciągu a jeśli są to albo jest go mało albo cena powoduj, że ma się dodatkowy efekt diety. Po kupieniu zapasu na miesiąc nie ma kasy na jedzenie
Lilus..napewno tak..sama gdybym byla w poblizu to tez bym pomogla..
ja znikam,bo idę do mamy do szpitala trochę jej potowarzyszyć,a liczby nie zając nie uciekną
medea76...no własnie widzialem zieloną kawe produkt z seri bioactiv
No zaraz losowanko
Zdarza się że od czasu do czasu przewrócę się z boku na bok w łóżku
Pazurek..nie bierz zadnych wspomagaczy..bo bedziesz wygladal jak..monstrum..ble..jak moj sasiad..totalny nadmuchany sztucznie..wielki jak byk..lysy..z wielkim karczychem ledwie okrakiem lazacy..niby facet..
profesorze z tymi substancjami to jest tak, że co jednemu pomaga to drugiemu figę daje. Znam ludzi, którzy z powodzeniem odchudzili się po kilka kilogramów Chitosanem oraz Medicalem XLS Fat Burner i Carbum Bloker czy jakoś tak ( nazwa mi uciekła). Ja też się skusiłam i wielkie nic. A potem kupiłam zwykłe sprasowane algi Chlorella oraz prepart z jodem "Kelp" plus Spirulinę plus Biotebal 5 mg z zalecenia lekarza na wzmocnienie organizmu i poprawę lichego owłosienia głowowego i o dziwo po miesiącu stosowania waga poszła w dół bez diety czyli czegoś brakowało ewidentnie
Lila...a po losowaniuuj dupa
no i uczciwie muszę przyznać zaczełam na piechotę chodzić do pracy i robić spacerek po obiedzie
Lila...o własnie tak
witam wszystkich
przed losowaniemm
przed losowaniemm
Lilus..uwierz mi ze ja jedna na swiecie i takie..monstrum..to nie ma nic..cos okropnego jak wygladaja ci niby "prawdziwi faceci"..szprycuja sie anabolikami..wogole zero atrakcyjnosci..jezeli troszke naturalnie rozbudowany to ok. ale jak robia pomiedzy soba rywalizacje kto jest wiekszy itd. w sensie masy ciala i miesni..okropnosc..nawet nie wiedza moze ze przez to..traca swoja prawdziwa meskosc..bo wyczytalam gdzies ze zanika im tam..
dawaaać karwaaaaa
losowanieeee
losowanieeee
torsan
A czy ktoś z naszej ferajny bodajże wczoraj nie pisał, że tam się wybierał i nawet cos większego wydrapał
A czy ktoś z naszej ferajny bodajże wczoraj nie pisał, że tam się wybierał i nawet cos większego wydrapał
co tam kochani moi się dzieje na chatcie, bo w HYDE PARKU to mniej więcej widziałem hehe
amour...
ulexxa
Zmniejszać to się chyba nie zmniejsza, ale po nadmuchaniu mieśni zmieniają się proporcje
Zmniejszać to się chyba nie zmniejsza, ale po nadmuchaniu mieśni zmieniają się proporcje