Wpisy 1 535 952 – 1 536 051
15 maja 2013 12:08 → 15 maja 2013 12:51, 100 wpisów
Lilus..ok. rozumiem to napisz mi na @ aktuell
ja to juz nawet nie wiem ile mi idzie na te dzwonnictwo..
normalnie szok..zaladuje..ii zaraz nulcik..musze pomyslec chyba o jakims abonamencie..bo inaczej kupa forsy idzie weg..
ja to juz nawet nie wiem ile mi idzie na te dzwonnictwo..
normalnie szok..zaladuje..ii zaraz nulcik..musze pomyslec chyba o jakims abonamencie..bo inaczej kupa forsy idzie weg..
Lilus....do wszystkich?..nio tak..masz racyje..Cesarz to moje wszystko..no ii ciut tam i tu..
lika...ty i tam uleexaa ..po co było bawić SMS ..strata kasa za komórka ...a na gg nie mozesz albo @ tez nie umieśz powiedzieć ..są da darmo.. i znikman
13maxa ..chyba jeszcze siedzieć przy kompie na lodyxx
13maxa ..chyba jeszcze siedzieć przy kompie na lodyxx
uleexxaa..Don't write in the German way , I can Englich I write to you , he will suffice I tell the good day...
lika ..wiem wiem ...
lika ..wiem wiem ...
Ulala..ciesze sie bardzo ze podoba sie..ale to nie jest koniec pisenek dla Ciebie....sorry raz jeszcze za opoznione zyczenia..
http://www.youtube.com/watch?v=7G1u_KeqPsI
http://www.youtube.com/watch?v=7G1u_KeqPsI
uleexxaa ..You can you did not understand me eng , just don't hard take over i goodbyyeeee
lika ..on zarty nie lubi wysłać real..wiecej siedzieć xxx niz grać real
Krzysko..slodziaku..ja po takiemu co tam piszesz..to nie rozumieju..hmm.....................
medusia..the good day..
Krzysko..Ty mi tu nie po.."angielskowemu" ino po "polskiemu" pisaj................
lika... jestem połówki..
ulexxa ..kiedyś mówiłaś ze formatowałaś twoja PC same De win 7 nie lubisz PL..
dobra ide ..
Lilus..jak samopoczucie i zdrowcio u maluszkow i u Ciebie i Jarka?..dla Was wszystkich po mocnym..mllllla..czyli cmokusiu..
Krzysko..ale ze co?..oj Ty oj..ja uwielbiam i lofciam moj kraj..aa ze troszke bylam tam..to chyba nic zlego?..
Krzysko..ja kompa mam jeszcze z de. tam kupowalam wiec dlatego jest tak ze nie mam polskich znakow..a jezeli chodzi o przegladarki to mam klopot to fakt..najlepiej dziala mozilla firefox..reszta muli jak nie wiem co..a wogole sygnalowo to juz nic nie powiem boo tylko
witam ponownie
ja na chwilke bo zaraz
i do pracy
buziaki dla stałych bywalców mp
ja na chwilke bo zaraz
i do pracy
buziaki dla stałych bywalców mp
lili..bo+ty
nie mam ost siły
mam przesilenie wiosseno-lettnie
i spac mi sie chce
i spac mi sie chce
lili.chorobowe cza odrabiac
Lilus kiedys mialas w profilu piekna polska piosenke..ojej jaki jej tytul..spiewala kobieta..
ulexxusia milusienkiego dnia
i oby sonce ci swieciło dzien i noc
i oby sonce ci swieciło dzien i noc
lili...bo to brzydkie słowo p.o.l.e.n.i.c.h.u.j.e.s.z
Wasylku..dziekuje przystojniaku.. ii nie przepracowywuj sie za wiele..
ulexxa ..juz wróciłem ..tam www są programy winxp Pl albo win7 trzeba sciągać ale ty tak nadal nie umiesz wypala nagrywarka DVD ..po co kupować w sklepie
lika ..oglądam filmu i jem obiadku i znikam..
lika ..oglądam filmu i jem obiadku i znikam..
Aniu
A u mnie w kratkę raz było 6/9 potem 5/8, cała seria wygranych-przegranych czyli 4/10 - 4/9 itp. A teraz płacz i zgrzytanie zębów
A u mnie w kratkę raz było 6/9 potem 5/8, cała seria wygranych-przegranych czyli 4/10 - 4/9 itp. A teraz płacz i zgrzytanie zębów
Lilus..wlasnie wysilam moje szarowki..kurna no..wiem ze na widio ona..lezala
lili...zauwazyłas ostatnio nowe
nicki sie pojawiają i sie nie czepiają nas
karwa twarz
nicki sie pojawiają i sie nie czepiają nas
karwa twarz
medea to tylko grać taką trójeczkę za stawkę 10= 25zł i szał wygranej
siemanko
wasyl..
Krzasko....powiem tak..ja na kompach sie nie znam..i wciaz ktos przy nim obcy(znawcy) grzebie..nieraz to nawet nie wiem co i jak dojsc do porzadku..bo tu wszystko po de.pisze..tak jest zaprogramowany juz od kupna w de.
Lila...
Co tam na dziś jakie typy
lukaszo25
strategie gry są różne, ale ja ostatnio staram sie grać za pojedynczą stawkę tylko na więcej kombinacji
wasyl. profesor
strategie gry są różne, ale ja ostatnio staram sie grać za pojedynczą stawkę tylko na więcej kombinacji
wasyl. profesor
profesore
delikatnie
potem
smaki
spiew z funflem i zgon
delikatnie
potem
smaki
spiew z funflem i zgon
ulexxa...