Wpisy 1 532 938 – 1 533 037
12 maja 2013 17:49 → 12 maja 2013 20:24, 100 wpisów
w kabarecie pod wyrwigroszem wala kiedyś przebrała się za dodę i nawet jej to niźle wyszło
Kryminałki ze Świata.. .
Na Syberii czteroletni chłopiec został zastrzelony, przez siedmioletniego brata.. .
---------------------------------------------------
Na Syberii czteroletni chłopiec został zastrzelony, przez siedmioletniego brata.. .
---------------------------------------------------
+20. Może być.. .
...................................
...................................
Znikam na kryminał pod tytułem " Jaka to melodia ".. .
-------------------------------------
-------------------------------------
Drapek.. .
To nic, poczekam.. .
................................
To nic, poczekam.. .
................................
helloł.dzisiaj w koniczynce 30zeta na nr 077 zakup 3szt reszta pustaki.
torsan u mnie jest hitfire po 21,99 dzisiaj sobie zakupiłem u Henia ( tesco )
Dobry wieczór.
Ale pustki
Ale pustki
torsan to musisz ruszyć w teren za tym a po drodze moze jakie nogi wyhaczysz
Chyba zdepcze nogi,a nóg nie wyhaczy.
Torsan
Dobry Wieczór
Z miłego wieczora u znajomych wyszły nici, bo niestety wiatr i deszcz jakie złapały moją rodzinkę w czasie wspólnego spaceru załatwiły nas dokumentnie. Mokruteńcy zamiast na kolację do znajomych przywlekliśmy się do domu
Z miłego wieczora u znajomych wyszły nici, bo niestety wiatr i deszcz jakie złapały moją rodzinkę w czasie wspólnego spaceru załatwiły nas dokumentnie. Mokruteńcy zamiast na kolację do znajomych przywlekliśmy się do domu
Ulala
Medea.
Medea.
ulala
Zaraz wezmę domowy deszczołap kieszonkowy złapię trochę zapakuje ni i prześlę Ci pocztą
Zaraz wezmę domowy deszczołap kieszonkowy złapię trochę zapakuje ni i prześlę Ci pocztą
Medea.
Ale w Twojej lodówce,jakieś zapasy się znalazły?
Ale w Twojej lodówce,jakieś zapasy się znalazły?
tak tosty z serem i grzaniec na winie (co się nawinie z słodkich przypraw i korzeni dajemy do piwa bo wina brak) smakowały jak nigdy
Spacerek.
dzisiaj trochę kiepsko, ale 3/7 było bo jocia skorygowała mój błąd w obliczeniach i dałam na 14-sta 42 zamiast 39. Będę teraz sprawdzac i jeśli coś będzie do sprostowania to jak tylko koleżanka jocia podeśle poprawioną wersją dam znac
ulala będzie na dłużej pamiętam o Tobie a koledzy lubię jak są nerwowi
oni sami sobie podnoszą myślą że wygrają a prawda jest jedna to ja wygrywam
Monet ..to co napisałeś o szeryfie i m77 to samo wczoraj emeryt cacy max be sami sie przejadą ..
Ale to co dzisiaj rano zobaczyłem że rodzice prosili że syn prosił to
Ale to co dzisiaj rano zobaczyłem że rodzice prosili że syn prosił to