Wpisy 1 532 475 – 1 532 574
12 maja 2013 13:37 → 12 maja 2013 14:02, 100 wpisów
Krzysio
żona lubi misia
żona lubi misia
lika ..wiem ..tak jest w kuncu śmiedzi jak kurczaka
ulala...a to jakaś różnica jest między tortem komunijnym a tortem z cukierni?
Lila
Ja na weekend kupiłem sobie ciast za 40zł i dzisiaj nie mam ani kawałka, wczoraj wszystko poszło
Ja na weekend kupiłem sobie ciast za 40zł i dzisiaj nie mam ani kawałka, wczoraj wszystko poszło
Lila ja widzę różnicę w ciastku z cukierni --a wypiekiem takim domowym...
player..karwa a ja napiekłam chyba 50 eklerków i tylko 2 się ostały
Fiolka
ulala..teraz na komunie ludzie sami nie pieką,wszystko biorą własnie z cukierni
Witam ML maniaków. Na 14-tą pewny zestaw:9,35,47,62,78.Powodzenia
fioLa ..foto nie twoja ..nie ty jesteś ..
Lila
ja się nie dziwię że nie pieką, ja jak się biorę za gotowanie to garnek do wyrzucenia a ciasto to z formy nie da się wyjąć
ja się nie dziwię że nie pieką, ja jak się biorę za gotowanie to garnek do wyrzucenia a ciasto to z formy nie da się wyjąć
Lila....nie sa osoby prywatne.które pieką na zamówienie takie domowe.Ludzie zamawiają nawet tak na wesela duże ilości.
Lila
też jestem tego zdania że w związku musi być podział obowiązków. Ona gotuje a ja zanoszę pusty talerz do zmywarki
też jestem tego zdania że w związku musi być podział obowiązków. Ona gotuje a ja zanoszę pusty talerz do zmywarki
fioLa ..ty zawsze masz krótka włosy i średnie blond ..czy ty malowałaś z farba samochodowa na głowie
Lila...nie masz racji...ja jestem koneserem w tym temacie...i znam sie na tym.Moja mama sie tym zajmowała zawodowa.a wesel duzo miała na swoim koncie.
Jackwar
Fiolka cześć gdzie ty jesteś na tym zdięciu
A:na łodzi
B:w limuzynie
C:lub w kosmosie
A:na łodzi
B:w limuzynie
C:lub w kosmosie
ulala...a w cukierniach co sprzedają? Te żna zamówienie i czasami nawet lepsze jak te domowe.
ulala..Ty chyba jeszcze nie jadłaś DOBREGO ciasta z cukierni,ale fakt faktem,że zrobione w domu przez sibie ciasto smakuje lepiej.
jak puszczałem to kolektorka sprawdzała kupony , miała plik ponad 100 , zrobiła raport i odkładała na bok a tam były jeszcze 3 takie raporty długości każdy ponad metr
ciała dałem bo mogłem zerknąć na co było grane
ciała dałem bo mogłem zerknąć na co było grane
ulala....bo ja nie pożeram ciast tonami,jem tylko wtedy kiedy mam na nie ochotę więc podejrzewam,że mam bardziej wyczulony smak na nie niż osoba ,która je ciasto codziennie
Lila , ja mam wyczulony smak na alkohole rzadko piję i tylko wtedy gdy mam chęć po prostu jestem koneserem , spiryt też wypiję
ulala....czyją? U mnie jest mała cukierenka i nie używają jaj w proszku jak u Ciebie tylko same świeże produkty i noemalne JAJA
jackwar...a ja nic nie piję chociaż wcześniej browarka lubiałam walnąć
Ciast nie jadam przeszło mi , kiedyś robiliśmy zawody kto więcej ciastek zje i chyba przejadłem się
Lila , browarka piłem 2 tygodnie temu , siostrzenica przywiozła mi od siostry z niemiec
torsa...Deptuch jest
ale tak sie składa,że w rodzinie mam cukiernie...i znam temat od podszewki.
ale tak sie składa,że w rodzinie mam cukiernie...i znam temat od podszewki.
xelom , czemu masz nie oglądać ? ja mam stary komp i mi śmiga losowanko bez problemów