Wpisy 1 532 438 – 1 532 537
12 maja 2013 13:25 → 12 maja 2013 13:53, 100 wpisów
Lila mam pomysł
player..to emeryt grał już w 1971 roku? To nie może być w moim wieku
Gjaster
Lila
podam ten numer tu na czacie, może znasz
podam ten numer tu na czacie, może znasz
albo właściciel zadzwoni i powie że jestem....
Lila no
nie wiem co powie
trzeba sprawdzić
nie wiem co powie
trzeba sprawdzić
play ..twój foto i kupon ..czemu tak pokazyuesz twoja cyca małpucha
nie, pisała jakieś ***oły już dokładnie nie pamiętam ale przestałem jej odpisywać i szybko przestała pisać
Krzysiu... ***player*** lubi nie tak fotografować...to taki wabik
player....a nie podobne ***oły do tych tutaj?podobieństwa nie było?
krzysio szczęście że tak wysoko kupon trzymałem bo by ci innego było widać
player....boa dusiciela by krzysio oblukał i na zawał by nam zszedł
Qbik1984
ulsaa...
play ..wez denatura oblewaj tylko cyca włosy nie ładnie wyglądać i podpal z papalniczka buumm . ijuz łysy cucu ..
play ..wez denatura oblewaj tylko cyca włosy nie ładnie wyglądać i podpal z papalniczka buumm . ijuz łysy cucu ..
Lila
andromeda trafiła też 7/10 i pokazała tylko kupon, powinna brać ze mnie przykład
andromeda trafiła też 7/10 i pokazała tylko kupon, powinna brać ze mnie przykład
Krzysio
żona lubi misia
żona lubi misia
lika ..wiem ..tak jest w kuncu śmiedzi jak kurczaka
ulala...a to jakaś różnica jest między tortem komunijnym a tortem z cukierni?
Lila
Ja na weekend kupiłem sobie ciast za 40zł i dzisiaj nie mam ani kawałka, wczoraj wszystko poszło
Ja na weekend kupiłem sobie ciast za 40zł i dzisiaj nie mam ani kawałka, wczoraj wszystko poszło
Lila ja widzę różnicę w ciastku z cukierni --a wypiekiem takim domowym...
player..karwa a ja napiekłam chyba 50 eklerków i tylko 2 się ostały
Fiolka
ulala..teraz na komunie ludzie sami nie pieką,wszystko biorą własnie z cukierni
Witam ML maniaków. Na 14-tą pewny zestaw:9,35,47,62,78.Powodzenia
fioLa ..foto nie twoja ..nie ty jesteś ..
Lila
ja się nie dziwię że nie pieką, ja jak się biorę za gotowanie to garnek do wyrzucenia a ciasto to z formy nie da się wyjąć
ja się nie dziwię że nie pieką, ja jak się biorę za gotowanie to garnek do wyrzucenia a ciasto to z formy nie da się wyjąć
Lila....nie sa osoby prywatne.które pieką na zamówienie takie domowe.Ludzie zamawiają nawet tak na wesela duże ilości.
Lila
też jestem tego zdania że w związku musi być podział obowiązków. Ona gotuje a ja zanoszę pusty talerz do zmywarki
też jestem tego zdania że w związku musi być podział obowiązków. Ona gotuje a ja zanoszę pusty talerz do zmywarki
fioLa ..ty zawsze masz krótka włosy i średnie blond ..czy ty malowałaś z farba samochodowa na głowie
Lila...nie masz racji...ja jestem koneserem w tym temacie...i znam sie na tym.Moja mama sie tym zajmowała zawodowa.a wesel duzo miała na swoim koncie.
Jackwar
Fiolka cześć gdzie ty jesteś na tym zdięciu
A:na łodzi
B:w limuzynie
C:lub w kosmosie
A:na łodzi
B:w limuzynie
C:lub w kosmosie
ulala...a w cukierniach co sprzedają? Te żna zamówienie i czasami nawet lepsze jak te domowe.