Wpisy 1 531 775 – 1 531 874
11 maja 2013 23:09 → 11 maja 2013 23:59, 100 wpisów
nie wszyscy tak myśleli
ROZUMNI nie
tylko tacy jak wy zadymiarze, z klonami, papugami, klakierami
zobacz jeden napisał jak imbecyl zdanie debilne
i ILE klonów, papug, klakierów się odezwało ?
tylko czekają na zadymę
żegnam na dzisiaj
niech KUNDLE obszczekują, byle głośno
ROZUMNI nie
tylko tacy jak wy zadymiarze, z klonami, papugami, klakierami
zobacz jeden napisał jak imbecyl zdanie debilne
i ILE klonów, papug, klakierów się odezwało ?
tylko czekają na zadymę
żegnam na dzisiaj
niech KUNDLE obszczekują, byle głośno
buuuuuuuu zbyszek ucieka nie ma wiecej bajek buuuuuuuuuuu a ju z wiesz jak sie obsługuje skaner
andromeda
gratulki
tylko uważaj
bo będziesz musiała się tutaj niektórym tłumaczyć w jakiej sukience byłaś w kolekturze, ba
będziesz musiala przysłać im zdjęcia
hihihi
gratulki
tylko uważaj
bo będziesz musiała się tutaj niektórym tłumaczyć w jakiej sukience byłaś w kolekturze, ba
będziesz musiala przysłać im zdjęcia
hihihi
JA to widze że jak emerytowi zadaje sie nie wygodne pytania to ucieka bez odpowiedzi ..grał w kadrze i nic nie powie kto go powołał
emeryt
kłamstwo i chamstwo idzie zawsze w parze z Twoimi wpisami.
kłamstwo i chamstwo idzie zawsze w parze z Twoimi wpisami.
emeryt , jeszcze raz cie ostrzegam , nie obrażaj mnie dopku żołędny
emeryt ,,,baranie andi juz dała skan z wygranej i nawt nie musiała tego robić to co napisze to tak jest ...a ty buraku nie dałes zadnego dowodu zadnego i wiesz co do ciechocinka wy***alaj juz
player>> to fakt.
Niektórzy dali się nabierać na "milego emeryta-światowca"
a to burak gnieźnieński.
Niektórzy dali się nabierać na "milego emeryta-światowca"
a to burak gnieźnieński.
Gdzie on ***a nie był co nie robił kto go nie powoływał matura komunia studi no ***a perfekto wszytko wie na remisach zjadł zęby gra juz 70 lat bo do setki około 30 zostało
jedni mają powołanie do kadry , do klasztoru , do puszczania się a emeryt ma od urodzenia , do wszystkiego ma chłop talent
Monet
ale on ostatnio już tak się plątał że chyba nikt mu nie wierzy
ale on ostatnio już tak się plątał że chyba nikt mu nie wierzy
spotkanie na żywo u Dariusza: https://www.youtube.com/watch?v=4bukVGqBx18#!
jak ktoś ma google plus, to może wskoczyć do Dariusza:
https://plus.google.com/hangouts/_/ddebaf22038c47982e62da5b8af59fc949910ab7?authuser=0&hl=pl
https://plus.google.com/hangouts/_/ddebaf22038c47982e62da5b8af59fc949910ab7?authuser=0&hl=pl
Pasko ..a teraz się chwalisz czy się żalisz bo ja mam na to wy***ne
***player***
nigdy nie myślałem, że dołączysz do tych.......
jak piszę, że nie byłem poza Europą, to ten pisze, że byłem w Wietnamie, pokaż ten wpis mój, gdzie pisałem że tam byłem
NIC nie możesz udowodnić, stąd te obelgi
wy***alaj
dupku żołędny
burak gnieźnieński
rzeczywiście to nie obelgi ????
według reguł z okolic "farszafy"
jeden za wszystkich
WSZYSCY NA JEDNEGO
i tyle
odpowiadając szczerze na pytania kierowane do mnie mam płacić za zmyślanie i obelgi pod moim adresem ?
do następnego
nigdy nie myślałem, że dołączysz do tych.......
jak piszę, że nie byłem poza Europą, to ten pisze, że byłem w Wietnamie, pokaż ten wpis mój, gdzie pisałem że tam byłem
NIC nie możesz udowodnić, stąd te obelgi
wy***alaj
dupku żołędny
burak gnieźnieński
rzeczywiście to nie obelgi ????
według reguł z okolic "farszafy"
jeden za wszystkich
WSZYSCY NA JEDNEGO
i tyle
odpowiadając szczerze na pytania kierowane do mnie mam płacić za zmyślanie i obelgi pod moim adresem ?
do następnego
emeryt..odpowiadając szczerze na pytania kierowane do mnie mam płacić za zmyślanie i obelgi pod moim adresem ?
kto powołał cie do kadry ??? i z jakiej druzyny ??
kto powołał cie do kadry ??? i z jakiej druzyny ??
ojej tylko sie nie popłakuniaj ze wszyscy na jednego.no zesrała sie bida i placze ojoj.
Pasko
nigdy nie pisałem, że jestem biedny, wiesz o tym jak dyskutowaliśmy na temat aut
gdy ludzie pytają, odpowiadam szczerze /oprócz danych osobowych oczywiście/
i za to spotykam się stale z obelgami ze strony tych samych osób
pozdro
nigdy nie pisałem, że jestem biedny, wiesz o tym jak dyskutowaliśmy na temat aut
i za to spotykam się stale z obelgami ze strony tych samych osób
pozdro
A wkleić ci co wypisywaleś mi i nie tylko mi w księdze gości? Dureń,debil,idoota,imbecyl.Prostak cham..
Tak i jeszcze podobnie jechaleś a teraz niewiniątko.
Tak i jeszcze podobnie jechaleś a teraz niewiniątko.
emeryt
Przygadał kocioł garncowi...
Przygadał kocioł garncowi...
No wlaśnie data urodzenia też "dane osobowe"
I tu ściema na calego.
No wlaśnie data urodzenia też "dane osobowe"
I tu ściema na calego.
emeryt
Ty mieszasz cały czas, kręcisz i obrażasz pierwszy a potem zwalasz na innych, jak jest Pasko na czacie to z ciebie dżentelmen
Ty mieszasz cały czas, kręcisz i obrażasz pierwszy a potem zwalasz na innych, jak jest Pasko na czacie to z ciebie dżentelmen
Ludzie juz przestancie psuc wizerunek tego portalu,bo zachowujecie sie jak dzieci w piaskownicy.Dziwie sie ze pasco nie reaguje na te klotnie.
***player***
pytałeś dzisiaj pierwszy mnie o jakąś parafię, odpowiedziałem szczerze czy ja tobie ubliżyłem ?
i za to ty mi teraz ubliżasz?
pytałeś, więc odpowiedziałem
pytałeś dzisiaj pierwszy mnie o jakąś parafię, odpowiedziałem szczerze czy ja tobie ubliżyłem ?
i za to ty mi teraz ubliżasz?
pytałeś, więc odpowiedziałem
jacunn
to wymiana zdań
to wymiana zdań
player ale jest wiele ciekawszych tematow niz ciągle ublizanie sobie.Emeryt TY tez sie wez w garsc
emeryt
ja Ci nie ubliżam tylko wyrażam swoje zdanie na twój temat, napisz mi w którym wpisie Ci ubliżyłem
ja Ci nie ubliżam tylko wyrażam swoje zdanie na twój temat, napisz mi w którym wpisie Ci ubliżyłem
monet
NIGDY nie zaczynałem pierwszy
dzisiaj też zacząłem pod twoim adresem ?nieeeeeeeeeeeee
ty zacząłeś od wpisu
531 735. Monet 2013-05-11 (22:58) Gród Gryfa
i kiedy skończył studia,grał w klubie i reprezntacji Polski.
Kto powolał Cię do kdry? Pytalem już kiedyś . Uciekleś bez odpowiedzi.ś 531 735. Monet 2013-05-11 (22:58) Gród Gryfa
Kto powolał Cię do kdry? Pytalem już kiedyś . Uciekleś bez odpowiedzi.
dlaczego zacząłeś ?
bo ci wygodnie dołączyć do tych j.w.
NIGDY nie zaczynałem pierwszy
dzisiaj też zacząłem pod twoim adresem ?nieeeeeeeeeeeee
ty zacząłeś od wpisu
531 735. Monet 2013-05-11 (22:58) Gród Gryfa
Kto powolał Cię do kdry? Pytalem już kiedyś . Uciekleś bez odpowiedzi.ś 531 735. Monet 2013-05-11 (22:58) Gród Gryfa
Kto powolał Cię do kdry? Pytalem już kiedyś . Uciekleś bez odpowiedzi.
dlaczego zacząłeś ?
bo ci wygodnie dołączyć do tych j.w.
Dobra nara
Monet
player..
jac ./
emeryt ...a to ze się zapytał kiedy to znaczy ze zaczął
Monet
player..
jac ./
emeryt ...a to ze się zapytał kiedy to znaczy ze zaczął
Widzę,że rozmowa w pełni o numerkach na jutro toż to gorzej niż baby plotkary na targowisku.
emeryt
ja Ci napisałem co myślę na Twój temat, nie będziemy tego tu wałkować bo to szkoda czasu.
ja Ci napisałem co myślę na Twój temat, nie będziemy tego tu wałkować bo to szkoda czasu.
jacunn
ja odpowiadam na pytania, jeśli mogę i zarzuty
ale czy ja muszę życiorys przedstawiać tu ?
ja odpowiadam na pytania, jeśli mogę i zarzuty
ale czy ja muszę życiorys przedstawiać tu ?
Max
Dobranoc wszystkim
ja już kiedyś ciebie o to pytałem.ale olaleś .
Pisaleś że graleś w kadrze w ręczną wiec chcialem się coś więcej dowiedziećale ty na pytania odpowiadasz tylko takie ktore ci pasują.
Pisaleś że graleś w kadrze w ręczną wiec chcialem się coś więcej dowiedziećale ty na pytania odpowiadasz tylko takie ktore ci pasują.
emeryt ..odpowiadzasz tylko na wygodne dla ciebie pytania ..a nikt by ci ich nie zadawła jakbyś bajek nie pisał tak jak z powołaniem do kadry
Do dzisiejszego losowania Lotto, można znaleźć 2 losowania w których padło 5 takich samych liczb
http://www.multipasko.pl/analizer/duzy-lotek/m5316
http://www.multipasko.pl/analizer/duzy-lotek/m5316
"s***alaj"
to nie jest ubliżanie ?
kto cię zmusza do czytania moich tekstów ?
do wyrażania opinii o moich tekstach ?
do ubliżania mi ?
kto ?no powiedz kto ?
to nie jest ubliżanie ?
kto cię zmusza do czytania moich tekstów ?
do wyrażania opinii o moich tekstach ?
do ubliżania mi ?
kto ?no powiedz kto ?
chłopie ty masz mentalnośc Kalego.
Ty-tak Tobie -absolutnie.
Szkoda gadać bo teraz sierotkę na okolicznośc obecności admina z siebie robisz.
Ty-tak Tobie -absolutnie.
Szkoda gadać bo teraz sierotkę na okolicznośc obecności admina z siebie robisz.
odpowiadam szczerze na pytania
nie naruszających moich dóbr osobistych
jak napisałem, że idę we wtorek na Orlą Perć
to ktoś napisał, że Orla Perć i Kozi Wierch to to samo
jakby nie mógł sam sprawdzić w encyklopedii czy w Wikipedii
i ja mam na takie bzdurne zarzuty odpowiadać ???
j ak zdążyłem zauważyć portal ten służy do wyrażania swoich myśli
a nie do SPOWIEDZI
nie naruszających moich dóbr osobistych
jak napisałem, że idę we wtorek na Orlą Perć
to ktoś napisał, że Orla Perć i Kozi Wierch to to samo
jakby nie mógł sam sprawdzić w encyklopedii czy w Wikipedii
i ja mam na takie bzdurne zarzuty odpowiadać ???
j ak zdążyłem zauważyć portal ten służy do wyrażania swoich myśli
a nie do SPOWIEDZI
o co kaman? każdy ma zdanie jakie ma... Ja też mam swoje zdanie wyrobione o różnych osobach. o emerycie np. bardzo dobre, o 13max33 kiepskie. Jak ktoś ma inne to jego sprawa.
ty wiesz co to jest ubliżać komuś ?
oczywiście według interpretacji z okolic chyba "farszawy"
oczywiście według interpretacji z okolic chyba "farszawy"
jak kogoś nie darzycie sympatią, to nie odzywajcie się do takiej osoby i już.
Pasko ..a ja mam na to wy***ne jakie masz o mnie zdanie ale bajek mi nikt nie bedzie opowiadal
13max33: a jaką Ty masz pewność, że Ci bajek nie opowiadają właśnie te osoby, które o to nawet nie podejrzewasz...
monet
skoro znasz środowisko Szczecina
to pytałem
kto wprowadził Jastrzębie do 1 ligi w siatkówce ?
odpowiedziałeś ?
skoro znasz środowisko Szczecina
to pytałem
kto wprowadził Jastrzębie do 1 ligi w siatkówce ?
odpowiedziałeś ?
Pasko .. wiem bo cos zawsze mozna było potwierdzic ..przynajmniej jeden raz a w tym przypadku nawet minimalnego potwierdzenia nie było
z dziedziny turystyki nie opowiadam bajek
tylko to, co wiem z doświadczenia i mogę się tym podzielić
ale do spowiedzi nie mam zamiaru stawać tu przed konfesjonałem
nie tędy droga
tylko to, co wiem z doświadczenia i mogę się tym podzielić
ale do spowiedzi nie mam zamiaru stawać tu przed konfesjonałem
nie tędy droga
to nie jest portal, gdzie jak ktoś napisze, że wygrał w lotto, albo zdrapkę, to od razu musi skan pokazać, bo inaczej to go wyzwią od bajkopisarzy ...
Pasko ..a następnie mam kontakt telefoniczny z tymi osobami i nie tylko a twojego nowego pupilka emeryta Lila zapraszał na soczek w Gnieźnie na 5 minutowe spotkanie ..ale emeryt wymiękł uciakł jak zawsze od odpowiedzi bo by się pewnie okazłao ze nie ma takiego przedziału wiekowego 30,35 lat
ja nie zamierzam weryfikować kto pisze prawdę a kto nie... jest to nie wykonalne... ale nie o to przecież chodzi.
Znacie chodź jeden portal, gdzie nieprawdziwe komentarze są weryfikowane i usuwane?
Np. powiem, że dziś byłem w Szczecinie i moderator usuwa wpis, bo kłamię ?
Znacie chodź jeden portal, gdzie nieprawdziwe komentarze są weryfikowane i usuwane?
Np. powiem, że dziś byłem w Szczecinie i moderator usuwa wpis, bo kłamię ?
pasko jak jest taki dal ciebie ok wafel to mu wytłumacz że kulkomaniak to nie ja bo mi to przypina bez przerwy.
I zonacz sobie wykasowane wpisy w mojej księdZe gości jaki miły i kultutalny jest ten pan OK.
I zonacz sobie wykasowane wpisy w mojej księdZe gości jaki miły i kultutalny jest ten pan OK.
Pasko emeryt dziś mnie obrażał , wczoraj i tak robi od dłuższego czasu , nie tylko mnie wyzywał . prosiłem go by się zachowywał z kulturą .
z ternerow sitki w szczecinie znam tylko śp. jerzego Salwina i winiarczyka.
Pasko , sam przecież pewnie wiesz że ktoś kto zmyśla wcześniej czy później się zaplącze i tak jest z nim , przyłapany został już nie raz na kłamstwie .
Pasko ..nie potrzeba nikomu nic mówic zeby wstawił sami wstawiaja albo napisze ze nie wysłał i tylko typował ..
a w tym przypadku codzienie zostaliśmy na mp były wklejki emeryta i jego typy u buka co grał ..codziennie tez wygrywał ..wiec każdy sie pytał jak on to robi ..i tak dalej zaczeli go sprawdzać i wkopał się bo to co wstawił nie chodziło ale i tak zmieniał zdanie ze on tego nie grał tylko remisy ..dlatego nie chcemy zeby wprowadzał ludzi w błąd ze swoimi statystykami jaki to kozak w remisy jest o takie bajki chodzi ,bo to ze gdzies tam lata to mnie to wiesz jak zeszłoroczny snieg
a w tym przypadku codzienie zostaliśmy na mp były wklejki emeryta i jego typy u buka co grał ..codziennie tez wygrywał ..wiec każdy sie pytał jak on to robi ..i tak dalej zaczeli go sprawdzać i wkopał się bo to co wstawił nie chodziło ale i tak zmieniał zdanie ze on tego nie grał tylko remisy ..dlatego nie chcemy zeby wprowadzał ludzi w błąd ze swoimi statystykami jaki to kozak w remisy jest o takie bajki chodzi ,bo to ze gdzies tam lata to mnie to wiesz jak zeszłoroczny snieg