Wpisy 1 531 075 – 1 531 174
11 maja 2013 16:36 → 11 maja 2013 18:37, 100 wpisów
Gjaster
Ja też jestem tego zdania
Ja też jestem tego zdania
ale do MM
brawo Schalke to się w pale nie mieści żeby nie mieć pewnego miejsce w eliminacjach Ligi Mistrzów i przegrać z o nic juz grającym Stuttgartem
dortmund też mnie zawiódł!!!!!!!!!! oszczędzają sięalbo mecz sprzedali
do zakopanego już deszcz dotarł, a stamtąd to tylko 150km jeszcze
mm 10/10+ i 1xminik i tyle, drapki dziś w plecy
w xingo nowe padło 100zł nr. 049
w xingo nowe padło 100zł nr. 049
jam 2x singo i 2 zodiaki ale z tych zodiaków chyba zrezygnuje bo jest pustych dużo jednak nawet przy takiej ilości jaka jest
bo w zodiaku albo w paczce jest 1x50/na 100szt, albo 1x20 i 2x10/na 100szt , także szansa na papierek 1:100 lub 1:33,3
Drapek
Trisetum
Dzikus
Trisetum
Dzikus
Na dzisiaj 7x 10/10
zobaczymy co wejdzie
Trisetum Twoje 33,34 dało 2 x 1/2
zobaczymy co wejdzie
Trisetum Twoje 33,34 dało 2 x 1/2
jeszcze jest na 8 los 10/10 [33,34..]
player jak kresle MM raz za 3 miechy zawsze 33,34 czesto wpadaja
Trisetum
Myślę że nie będzie kumulacji
Myślę że nie będzie kumulacji
Trisetum
to ja zajmę się bonusem
to ja zajmę się bonusem
Cześć trochę mnie nie było co na czacie . A u was jak leci dobrze ci źle ? Ja mam jedne liczby Mini Lotto na 5 losowań i drugie na 4 a i dzisiaj wysłałem jeszcze Lotto Plus. A te dwa przedmioty uważam że na 99% zdam jednak.
trisetum
krzysztof c
jak tam matura ?
to za ciebie zdawał brat cioteczny ?
krzysztof c
jak tam matura ?
to za ciebie zdawał brat cioteczny ?
Jackwar
Sam zdawałem .
Macie zakłady na Lotto albo Mini Lotto ?
Cześć. Czy jest możliwość pobrania filmiku ze Studia LOTTO z archiwum - Wyniki ?
mikiapole
Napisz do Pasko , może Ci udostępni
Napisz do Pasko , może Ci udostępni
Trisetum
da się?
da się?
ale to trzeba mieć Adobe Flash Player, czy jak to zrobić ?
wiem że kiedyś była taka możliwość...
Jackwar
Ja mogę każdego nauczyć kopiować w gr. B
ale najpierw do mnie na
Ja mogę każdego nauczyć kopiować w gr. B
ale najpierw do mnie na
tak, jedno
Jackwar
Można się tak kiedyś zgadać ale pewnie w gr B są duże odległości między nami, ja jestem z Katowic
Można się tak kiedyś zgadać ale pewnie w gr B są duże odległości między nami, ja jestem z Katowic
właśnie cały czas szukam. to było losowanie, jak kulka od MM zawisła i nie wpadła.
Muszę żonie rzucić taki temat -- wiesz kochanie przyjedzie 10 osób na grill, ale nikogo nie znasz
13.03.2013
http://hostuje.net/file.php?id=54e69eb76e96353aae790243c4e8ce17 to dziś z 14 00
22
player , znałem pare osób z katowic ale to były drużyny konduktorskie które przujeżdzały do warszawy Jeden na imie miał Tadek a kazał na siebie mówić Jola
ok
Jackwar
Co jadę na wakacje to jadę z żoną i zawsze kogoś odrazu zagadamy i umawiamy się na wieczór, najlepsze imprezy są zawsze z ludźmi których się nigdy nie widziało. Jak raz pojechaliśmy z znajomymi to było nudno bo wszystko było takie schematyczne. Ja taką zabawę preferuje, jak czasami idę na imprezę po mieście to zawsze sam i się dobrze bawię, dlatego jestem za grilem, tylko nie wiem co żona powie że do domu ludzi których nie zna
Co jadę na wakacje to jadę z żoną i zawsze kogoś odrazu zagadamy i umawiamy się na wieczór, najlepsze imprezy są zawsze z ludźmi których się nigdy nie widziało. Jak raz pojechaliśmy z znajomymi to było nudno bo wszystko było takie schematyczne. Ja taką zabawę preferuje, jak czasami idę na imprezę po mieście to zawsze sam i się dobrze bawię, dlatego jestem za grilem, tylko nie wiem co żona powie że do domu ludzi których nie zna
miki czekaj chwile jeszcze bo wziołem pierwszy lepszy hosting i trza płacić za sćiaganie
spx