Wpisy 1 529 532 – 1 529 631
10 maja 2013 15:11 → 10 maja 2013 16:31, 100 wpisów
triso masz rację, te zdrapki to ujowa podpałka
Meduska
tors wysłał twoją siódemkę i ma 5/7 a ja głupol dodałem jeszcze 3 cyferki i 5/10
rafalski
Ja mam 6/10 bo lepiej dodałam tę jedną cyferkę
Jak widzisz to źródło nie jest takie złe choc niestety nie jest niezawodne. Mam wrażenie, że jak jest nów to lepiej liczby wchodzą
Ja mam 6/10 bo lepiej dodałam tę jedną cyferkę
Jak widzisz to źródło nie jest takie złe choc niestety nie jest niezawodne. Mam wrażenie, że jak jest nów to lepiej liczby wchodzą
Tris ja osobiście to 0% zgadłem
Agatka
Agatka
Medusia całe szczęście, że jest trochę zawodne bo by MM zlikwidowali
Może wieczorem jeszcze coś z tego wyjdzie puściłem na 2 los.
Meduska >nów<
Tris
rafalski faza ksiezyca
Ja się urodziłam gdy ksieżyc był w nowiu dlatego mi się osobiście lepiej gra gdy ksieżyc jest w tej fazie. Większośc wygranych była w tym okresie.
Ja się urodziłam gdy ksieżyc był w nowiu dlatego mi się osobiście lepiej gra gdy ksieżyc jest w tej fazie. Większośc wygranych była w tym okresie.
wiesiek77
Jakbyś chciał cyferki z tego źródła to daj znać na @ nie wiem jak to długo potrwa, ale ostatnio dość regularnie wchodzi dużo z 7/7 dla danego dnia
Jakbyś chciał cyferki z tego źródła to daj znać na @ nie wiem jak to długo potrwa, ale ostatnio dość regularnie wchodzi dużo z 7/7 dla danego dnia
trisetum
Trzeba znaleźć kalendarz księzycowy z roku urodzenia. Ja miałam fuksa bo na jakimś forum astrologicznym ktoś podał moją datę urodzenia 6.10.76 no i podał, że to był nów
Trzeba znaleźć kalendarz księzycowy z roku urodzenia. Ja miałam fuksa bo na jakimś forum astrologicznym ktoś podał moją datę urodzenia 6.10.76 no i podał, że to był nów
Agatka to bez kosy ani rusz
Meduska ale jak my będziemy wysyłać Twoje cyferki to też powinniśmy trafić
Meduska a ja myślałem, że ty bliźnięta
pożycz krowy od franka i po sprawie, tylko placki będziesz miała do posprzątania
rafalski miejmy nadzieję
trisetum
daj na e-maila cotbus76@gazeta.pl cynk z datą to Ci poszukam w swoich programach astrologicznych
trisetum
daj na e-maila cotbus76@gazeta.pl cynk z datą to Ci poszukam w swoich programach astrologicznych
torsan
Dziekuję za słoneczko no bo u mnie za oknem coraz bardziej nieciekawie
Dziekuję za słoneczko no bo u mnie za oknem coraz bardziej nieciekawie
torsan z tego źródła ? nie ma sprawy, ale przez @ bo jak podaję na chacie to jest ryzyko, ze nie wejdą
ja dzięki meduscedzbanek mam 3/4=8zł
a to były liczby tylko do testu
a to były liczby tylko do testu
mam liczby ustalone do niedzieli a potem trzeba będzie znowu policzyc
Meduska mogę się też uśmiechnąć
menel
Ja jeszcze dziś tę 10/10 co się 5,8 zaczyna i ma okienko wysyłam powtórnie bo jak mało wpada o 14-stej to wieczorem lubi być wysyp. Np wczoraj było wielkie null o 14-stej a wieczorem 5/8 było.
rafalski
Nie ma sprawy ale jak pisałam będę tylko @ lub a na GG podawac
Ja jeszcze dziś tę 10/10 co się 5,8 zaczyna i ma okienko wysyłam powtórnie bo jak mało wpada o 14-stej to wieczorem lubi być wysyp. Np wczoraj było wielkie null o 14-stej a wieczorem 5/8 było.
rafalski
Nie ma sprawy ale jak pisałam będę tylko @ lub a na GG podawac
medea do każdego dnia jest przypisana planeta na to zwraca sie uwage?
zaraz Ci poślę adresik
medea76
medusia jesli Cie moge prosic to mi tez napisz kiedy moge /data
ur.podawalam Ci kiedys? bo now jest dzis i jutro
medusia jesli Cie moge prosic to mi tez napisz kiedy moge /data
ur.podawalam Ci kiedys? bo now jest dzis i jutro
medusia moja data urodzenia to 10.06.1983,czy jestes w stanie podac liczby szczęśliwe dla tej daty?
agatkaa podeślij jeszcze raz bo sobie nie zapisałam
trisetum można na tej podstawie typować, ale ja rzadko to robię i bez większych sukcesów więc sobie darowałam
dziewczyny te liczby na które chłopaki trafiły 5/7 to są dla wszystkich takie same. Datę urodzenia trisetum potrzebne jest do określenia w jakiej fazie był księżyc w dniu jego urodzin
trisetum można na tej podstawie typować, ale ja rzadko to robię i bez większych sukcesów więc sobie darowałam
dziewczyny te liczby na które chłopaki trafiły 5/7 to są dla wszystkich takie same. Datę urodzenia trisetum potrzebne jest do określenia w jakiej fazie był księżyc w dniu jego urodzin
------
............................................
............................................
gaja toja WN Robcio
Na zachodzie Polski chmury zatrzymały się w miejscu i od rana leje w tych samych miejscach.
W okolicy Elbląga burza z ...gradem.
....................................................
W okolicy Elbląga burza z ...gradem.
....................................................
Rafalski.. .
.......................................
.......................................
Gaja.. .
..................................
..................................
gaja
rafalski
wczoraj /na 21.40/ powtórzyło 'się' z wysokich, to robak dziś też w podobnym stylu zapoda, tyle, że z niskich , a 'do tego' coś ze szczęśliwych/pechowych, coś z ont i
zobaczymy
i i
rafalski
wczoraj /na 21.40/ powtórzyło 'się' z wysokich, to robak dziś też w podobnym stylu zapoda, tyle, że z niskich , a 'do tego' coś ze szczęśliwych/pechowych, coś z ont i
zobaczymy
i i
gaja
profesjonalny astrolog byłby je w stanie dla ciebie ustalic, ale mi to idzie średnio Islandorka Policzyłam dla niej ale wyniki nie powaliły na kolana.
dziewczyny wczorajsze 6/9 o 14-stej, 5/8 o 21-tej oraz dzisiejsze w moim przypadku 6/10 z tych liczb gdzie chłopaki trafiły 5/7 to połączenie liczb z mojego tajnego źródła i zestawów "fartownych ustalonych na podstawie takiego mojego autorskiego kalendarza. Zabawa polega na tym, że bierzecie swój lub czyjś zestaw, który przyniósł wysoką wygraną a następnie podstawiacie datę największych wygranych na ten zestaw. A potem tylko trzeba sobie "okienko" ustalić czyli ciąg dni oddalonych od siebie o nie więcej niż 3-5 dni i zacząć polowanie na zestaw. Większość ostatnich większych niż 4/10 wygranych zawdzięczam temu systemowi.
profesjonalny astrolog byłby je w stanie dla ciebie ustalic, ale mi to idzie średnio Islandorka Policzyłam dla niej ale wyniki nie powaliły na kolana.
dziewczyny wczorajsze 6/9 o 14-stej, 5/8 o 21-tej oraz dzisiejsze w moim przypadku 6/10 z tych liczb gdzie chłopaki trafiły 5/7 to połączenie liczb z mojego tajnego źródła i zestawów "fartownych ustalonych na podstawie takiego mojego autorskiego kalendarza. Zabawa polega na tym, że bierzecie swój lub czyjś zestaw, który przyniósł wysoką wygraną a następnie podstawiacie datę największych wygranych na ten zestaw. A potem tylko trzeba sobie "okienko" ustalić czyli ciąg dni oddalonych od siebie o nie więcej niż 3-5 dni i zacząć polowanie na zestaw. Większość ostatnich większych niż 4/10 wygranych zawdzięczam temu systemowi.
toja
agatka TS czuwa
nie chcę zaszczepiać zbytniej podejrzliwości, ale
jeśli 'niewidzialna' ręka jest wśród nas ?
jeśli 'niewidzialna' ręka jest wśród nas ?
Medea odpada, za dobrze typuje
rafalski
to w tle - to Kraków, czy Poznań ?
czy ewentualnie pozostaje mi telefon do przyjaciela ?
to w tle - to Kraków, czy Poznań ?
czy ewentualnie pozostaje mi telefon do przyjaciela ?
no cóż agatko.....
jak to mówia ściany mają oczy i uszy...
jak to mówia ściany mają oczy i uszy...
Robal to w tle to z miasta miłości...
rafalski
Ty wiesz - ile jest miast miłości ? trudne zagadki zadajesz
Ty wiesz - ile jest miast miłości ? trudne zagadki zadajesz
Paris
nie wiem czy trisetum jest obecny, ale a propos dni i planet
Dzisiejszy dzień należy do Wenus wschód to 5:48 zachód 21 :36
godziny 14 i 21 należą w piątekdo Merkurego czyli odpowiednio 5:16 oraz 20:24 czyli o 14 stej mieliśmy dla liczb Wenus 2/2 i 0/2 a dla merkurego 1/2 oraz 0/2 łącznie więc tylko 3/8 liczb.
Zakładając, że to liczby na cały dzień mamy na wiecór 21,36,16,20,24
Dzisiejszy dzień należy do Wenus wschód to 5:48 zachód 21 :36
godziny 14 i 21 należą w piątekdo Merkurego czyli odpowiednio 5:16 oraz 20:24 czyli o 14 stej mieliśmy dla liczb Wenus 2/2 i 0/2 a dla merkurego 1/2 oraz 0/2 łącznie więc tylko 3/8 liczb.
Zakładając, że to liczby na cały dzień mamy na wiecór 21,36,16,20,24
Robal a co Ty robisz na księżycu
dałem czadu - nie ? myk myk - a tam górołaza jeszcze nie widzieli
A propos wpisu 1529295 to nastrój zły dawał Bliźniętom 3/6 a zakochanym 4/6
aha
2013-03-21 - - 'co ten robal pie.dieli' ? -
- spoko, kiedyś też byłem 'młodym' nikiem...
trafnych, wysłanych
2013-03-21 - - 'co ten robal pie.dieli' ? -
- spoko, kiedyś też byłem 'młodym' nikiem...
trafnych, wysłanych
dziękowac panie Robaliński i wzajem
Medea czyli bardziej się opłacało być zakochanym