Wpisy 1 528 085 – 1 528 184
9 maja 2013 12:06 → 9 maja 2013 13:06, 100 wpisów
Jandzia jakieś ciśnienie chyba, my blisko mieszkamy siebie, Ciebie nie boli?
Ania ja nie mam majtek, wybrałem wolność
Jandzia do losowań podchodzę już na luzie to i szoku polosowaniowego już nie mam
pa wszystkim ide dokonczyc obiadek bo męzuś z pracy głodny wróci
nie zapomnij kupić oleju, bo ja wczoraj zapomniałem i miałem obiadokolację
zapominac mi sie czesto zdarza, ale dzis mam wszystko przygotowane
Jandzia wystarczy się tutaj trochę pobawić kalkulatorem liczb i można zmienić nastawienie
Ania jak sobie wychowałam chłopa to tak mamnie dosc ze gotuje to jeszcze podam pod nos i zpod nosa zabiore
Ania co ty feministka
Ania no nie dobrze ale mezatka jestem juz od dawna a nawet od bardzo dawna, i przyzwyczajen rodzinki nie zmienie, za moich czaso w partnerstwa w rodzinie nie było, kazdy miała swoje zadanie do spełniena
feministką nie jestem feministek nie popieram bo to jakies dziwolągi są, ale swoje zdanie mam, i potrafie je obronic
ja osobiście siedzę w kuchni bo lubię, wiem to dziwne nawet zmywać lubię.Jandzia kocha męża i tak mu to okazuje...
rafalski38 no a jak bym była np. feministka, to co mi zrobisz? nakrzyczysz na mnie?
Ania a skąd każdy jest kim chce..
dla mnie to niezrozumiałe jest ze kobiety chcą sie zrownac z meżczyznami, my do czegos innego jestesmy stworzone, ityle
Grodzka na prezydenta(albo prezydentkę)
rafał ..czemu ty tak poszukujesz samica na lodyxxx w łózku ..jandzia ma dzieci..ja wiem i znikam..
a co 744 samca mam szukać
krzysiu744 wez ty chłopie sie zatrudnij w lodziarni teraz sezon jestbedziesz mila lodów do bólu
na lody
idęzrobić zw. z powrotem samica na lody poszukiwać
jandzia ja od czasu do czasu zjem, ostatni jadłam o smaku gumy do zucia, superrrr
ten kto w Chojnicach 6 miesięcy temu trafił 6 w Lotto i do wtorku miał ostateczny termin no i przepadło bezpowrotnie
jadzia ..no dobrze gratulka masz dzieci..ok
i no dobra teraz ide do sklepu..
rafał ..u ciebie samica ..nie chce sexe ..i no kup gumka dziurowa na allegro są rózne
i no dobra teraz ide do sklepu..
rafał ..u ciebie samica ..nie chce sexe ..i no kup gumka dziurowa na allegro są rózne
gdzieś na jakimś forum widziałem wpis >jak skarb państwa zabiera to faktycznie przepadło<
744 gumki to zło
w telewizji księża o tym mówią
w telewizji księża o tym mówią
najdroższa zakładka na świecie
no i samice pouciekały
ty przepita, nie wiadomo co za choróbska masz w sobie
gdzie jest ulala wczoraj ruszyła nasza dwunastka1 czwóreczka,1trójeczka i 3 dwójeczki
to się nalotasz za te 4 złote
a ja 2*2/10 razem 4/20
cześć senna
te zdrapki powinny się nazywać inaczej
nieszczęśliwa 7, kasa na życie dla TS
nieszczęśliwa 7, kasa na życie dla TS
Gracz z miejscowości Bydgoszcz wydrapał wysoką wygraną w zdrapce Tutti Frutti
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
ile on tam wydrapał bo nie kumam tego
Lilka
a gdzie wy to widzicie bo tam tylko 10 zł widzę