Wpisy 1 528 040 – 1 528 139
9 maja 2013 11:43 → 9 maja 2013 12:38, 100 wpisów
Tris dokładnie
Jak brałem ślub to się pytam ile, a on co łaska ale tak między 400-800
Jak brałem ślub to się pytam ile, a on co łaska ale tak między 400-800
dałem ch... 500 niech się nażre brędzel
no wiesz zwazywszy ze teraz młodzi zyją bez slubu...
to i ceny poszły w gorę
to i ceny poszły w gorę
jandzia
tris, rafalski wasyl Ty
rafi - aaa, to widzę tylko trochę przesadziłem ?
tris, rafalski wasyl Ty
rafi - aaa, to widzę tylko trochę przesadziłem ?
po jasną cholerę dawałeś więcej niż te oczekiwane minimum ?
trisetum - widziałeś ? liczba 'dzienna", ale - ocalał
zostawiam
i mykam - małą kolejkę w urzędzie widzę
Robal
aż taki hojny nie jestem, gdyby nie żona to osobiście sprzedałbym mu jedynie liścia
aż taki hojny nie jestem, gdyby nie żona to osobiście sprzedałbym mu jedynie liścia
a ja bym dała i 2 tys.gdybm oczywiscie miała, bo od ust bym sobie nie odjeła, a to w koncu ich praca, a ja wierzaca jestem
stereo z dwóch, czyli tzw. walkman
Jandzia ja też, ale trochę inaczej, wierzę w Boga a nie w instytucję czarnych fraków z matrixa
ja tam do tych wikarych,proboszczów nic nie mam wiadomo jeden żyje lepiej drugi gorzej bo nawet na opał na zime w niektórych parafiach nie umie nazbierać ale ci juz z wyższej półki czyli arcy/biskupi,kardynały to troszku przesadzają z życiem na tak wysokim szczeblu i to oni głównie psuja reputacje o rydzyku nie wspomnę
wierze ale zaslepiona nie jestem,co sie w kosciela wyprawia to az ciarki przechodzą po plecach
i jeszcze się pchają do mediów, karwa żeby taki sługa boży miał parcie na szkło tfu
a6 to jego kucharki mają, on maybacha ma
dać im osiołka i niech na tym służą jak jezus a nie bryki po 250tys
donek też preferował przed wyborami, pamiętacie jak mówił, że będzie latał rejsowymi samolotami
u mnie ksiądz zrobil dziecko 15 latce i
uciekl z plebani
to jest widok naszej wiary w opłakanym stanie
uciekl z plebani
to jest widok naszej wiary w opłakanym stanie
rafalski donek zastosował tani chwyt przedwyborczy, bo czy ktos widział prezydenta latającego rejsowymi samolotami?
szkoda ze nie tanimi liniami
szkoda ze nie tanimi liniami
no oby prezydentem nigdy nie został
tej wiary nie da sie juz zmienic
ona upada
ona upada
w gdansku donek ma poparcie bo to kaszub jest
ale ja kaszubow nie lubie
ale ja kaszubow nie lubie
co mnie dziś tak baniak nap...nic nie piłem wczoraj
rafał ..stereo dwóch albo suround 5 ..a ty ile masz starczy ucho 2 czy 4
Jandzia jakieś ciśnienie chyba, my blisko mieszkamy siebie, Ciebie nie boli?
Ania ja nie mam majtek, wybrałem wolność
Jandzia do losowań podchodzę już na luzie to i szoku polosowaniowego już nie mam
pa wszystkim ide dokonczyc obiadek bo męzuś z pracy głodny wróci
nie zapomnij kupić oleju, bo ja wczoraj zapomniałem i miałem obiadokolację
zapominac mi sie czesto zdarza, ale dzis mam wszystko przygotowane
Jandzia wystarczy się tutaj trochę pobawić kalkulatorem liczb i można zmienić nastawienie
Ania jak sobie wychowałam chłopa to tak mamnie dosc ze gotuje to jeszcze podam pod nos i zpod nosa zabiore
Ania co ty feministka
Ania no nie dobrze ale mezatka jestem juz od dawna a nawet od bardzo dawna, i przyzwyczajen rodzinki nie zmienie, za moich czaso w partnerstwa w rodzinie nie było, kazdy miała swoje zadanie do spełniena
feministką nie jestem feministek nie popieram bo to jakies dziwolągi są, ale swoje zdanie mam, i potrafie je obronic
ja osobiście siedzę w kuchni bo lubię, wiem to dziwne nawet zmywać lubię.Jandzia kocha męża i tak mu to okazuje...
rafalski38 no a jak bym była np. feministka, to co mi zrobisz? nakrzyczysz na mnie?
Ania a skąd każdy jest kim chce..
dla mnie to niezrozumiałe jest ze kobiety chcą sie zrownac z meżczyznami, my do czegos innego jestesmy stworzone, ityle
Grodzka na prezydenta(albo prezydentkę)
rafał ..czemu ty tak poszukujesz samica na lodyxxx w łózku ..jandzia ma dzieci..ja wiem i znikam..
a co 744 samca mam szukać
krzysiu744 wez ty chłopie sie zatrudnij w lodziarni teraz sezon jestbedziesz mila lodów do bólu
na lody
idęzrobić zw. z powrotem samica na lody poszukiwać
jandzia ja od czasu do czasu zjem, ostatni jadłam o smaku gumy do zucia, superrrr
ten kto w Chojnicach 6 miesięcy temu trafił 6 w Lotto i do wtorku miał ostateczny termin no i przepadło bezpowrotnie
jadzia ..no dobrze gratulka masz dzieci..ok
i no dobra teraz ide do sklepu..
rafał ..u ciebie samica ..nie chce sexe ..i no kup gumka dziurowa na allegro są rózne
i no dobra teraz ide do sklepu..
rafał ..u ciebie samica ..nie chce sexe ..i no kup gumka dziurowa na allegro są rózne
gdzieś na jakimś forum widziałem wpis >jak skarb państwa zabiera to faktycznie przepadło<
744 gumki to zło
w telewizji księża o tym mówią
w telewizji księża o tym mówią
najdroższa zakładka na świecie
no i samice pouciekały
ty przepita, nie wiadomo co za choróbska masz w sobie