Wpisy 152 772 – 152 871
27 sierpnia 2010 08:31 → 27 sierpnia 2010 13:35, 100 wpisów
kawa dla gały i dars2 

Gala ,,,już spisałem .
Pozostałe już poszukamy z Skorpionem .
Moze w końcu będzie coś więcej jak 4 z 5
Pozostałe już poszukamy z Skorpionem .

Moze w końcu będzie coś więcej jak 4 z 5

Kasia znowu swoje
nic tylko tapetuje lub wszystkich tarmosi 
nic tylko tapetuje lub wszystkich tarmosi 
dla mnie dzisiaj wszystko pasuje [a to zle]
34,28,42,58,66,72 szóstka doskonała była tylko raz 1.04.2005r
34,28,42,58,66,72 szóstka doskonała była tylko raz 1.04.2005r
jaka u was pogoda? u mnie mrzawka,potem ma sie lekko wypogodzic i ma byc 27' a na noc zapowiadaja grozne burze.
Oki piękne Panie i mili Panowie życzę miłego czatowania , ja musze znikać
wszystkich serdecznie.
ps.Zelus w Sosnowcu pada okropnie od 23
wszystkich serdecznie.ps.Zelus w Sosnowcu pada okropnie od 23
I proponuję taka dyszkę oczywiście z plusem za podstawę:
=============11,14,20,30,34,41,44,47,56,66===============
=============11,14,20,30,34,41,44,47,56,66===============
w Rzeszowie pada jak cholera a ja w sandałersach 

No dobrze moi mili ja znikam do pracy jak coś to pozostaje Wam gg lub meil.Powodzenia o godz 14:00 w mm i miłego spokojnego Dnia Wszystkim czytającym i piszącym. Odpoczywajcie.
.Wpadnę na czat przed losowaniem.

.Wpadnę na czat przed losowaniem.

Na oficjalnej stronie LOTTO bardzo ciekawy artykuł:
T.S rewitalizuje TWK Koszt inwestycji 1 miliard złotych"
Będzie tam nawa siedziba T.S
Ponadto można obejrzeć film jak będzie to wyglądało
Zachęcam do obejrzenia.
Naprawdę wspaniała duża rzecz

T.S rewitalizuje TWK Koszt inwestycji 1 miliard złotych"
Będzie tam nawa siedziba T.S
Ponadto można obejrzeć film jak będzie to wyglądało
Zachęcam do obejrzenia.
Naprawdę wspaniała duża rzecz

Rico no to mamy przewalone ,,,wiadomo kto za to zapłaci ... 

Proponuje przerwać jaką kolwiek gre w kulki .
Ciekawe jak będzie wyglądała wtedy k......... inwestycja .
Ciekawe jak będzie wyglądała wtedy k......... inwestycja .
a ja mialem wczoraj czworke w mini lotto
. dziesiec zakladow na chybil trafil mialem. wygrana to 629,8zl. szkoda tylko ze piatka nie weszla. pozdrawiam
. dziesiec zakladow na chybil trafil mialem. wygrana to 629,8zl. szkoda tylko ze piatka nie weszla. pozdrawiamtczew<<<<<<Inwestycja będzie finansowana ze środków innych niż T.S
miedzy innymi, a zatem spoko.
Cieszmy się, że się tego podjęli

miedzy innymi, a zatem spoko.
Cieszmy się, że się tego podjęli

entrum Prasowe
Totalizator Sportowy rewitalizuje Tory Wyścigów Konnych.
26.08.201020:15
Totalizator Sportowy rewitalizuje Tory Wyścigów Konnych. Koszt inwestycji szacowany jest na 1 miliard złotych.
Sławomir Dudziński, Prezes Zarządu Totalizatora Sportowego przedstawił na Sesji Rady Dzielnicy Ursynowa m.st. Warszawy Koncepcję Zagospodarowania Terenu Wyścigów Konnych na Służewcu. W ramach działań Totalizator planuje remont i doposażenie infrastruktury wyścigowej, budowę hali sportowo-widowiskowej na 15 tysięcy miejsc, budowę dwóch hoteli, kasyna, aquaparku, pola golfowego, boisk sportowych i pasażu gastronomiczno-rozrywkowego.
Przedstawiony plan to wyjątkowe przedsięwzięcie zarówno pod względem logistycznym jak i finansowym. Głównymi założeniami prezentowanej koncepcji są popularyzacja wyścigów w szerszych kręgach społecznych, zagospodarowanie, remont i modernizacja zasobów wyścigowych oraz zagospodarowanie i wykorzystanie terenu Toru Służewiec. Działania zaplanowane są na najbliższe 6-7 lat.
Osią proponowanych rozwiązań jest osiągnięcie celów rewitalizacji terenu Torów Wyścigów Konnych na Służewcu przy jednoczesnym zachowaniu pełnej rentowności przedsięwzięcia i maksymalizacji benefitów dla społeczności Warszawy i okolic.
Totalizator Sportowy rewitalizuje Tory Wyścigów Konnych.
26.08.201020:15
Totalizator Sportowy rewitalizuje Tory Wyścigów Konnych. Koszt inwestycji szacowany jest na 1 miliard złotych.
Sławomir Dudziński, Prezes Zarządu Totalizatora Sportowego przedstawił na Sesji Rady Dzielnicy Ursynowa m.st. Warszawy Koncepcję Zagospodarowania Terenu Wyścigów Konnych na Służewcu. W ramach działań Totalizator planuje remont i doposażenie infrastruktury wyścigowej, budowę hali sportowo-widowiskowej na 15 tysięcy miejsc, budowę dwóch hoteli, kasyna, aquaparku, pola golfowego, boisk sportowych i pasażu gastronomiczno-rozrywkowego.
Przedstawiony plan to wyjątkowe przedsięwzięcie zarówno pod względem logistycznym jak i finansowym. Głównymi założeniami prezentowanej koncepcji są popularyzacja wyścigów w szerszych kręgach społecznych, zagospodarowanie, remont i modernizacja zasobów wyścigowych oraz zagospodarowanie i wykorzystanie terenu Toru Służewiec. Działania zaplanowane są na najbliższe 6-7 lat.
Osią proponowanych rozwiązań jest osiągnięcie celów rewitalizacji terenu Torów Wyścigów Konnych na Służewcu przy jednoczesnym zachowaniu pełnej rentowności przedsięwzięcia i maksymalizacji benefitów dla społeczności Warszawy i okolic.

ja również gratuluje

witam wszystkich. Tola, jak zauważyłaś podałem Ci z Twojego snu 3 liczby, dwie wpadły w MM i te dwie wpadły też w Lotto (21,28) Oby tak dalej.
powodzonka
powodzonka

od nowego roku zapewne będą wyższe ceny zakładów i oczywiście większe pule na wygrane i wyższe kumulacje...
I czego więcej trzeba?
Cieszmy się kathy

dziekuje wszystkim za gratulacje
mini lotto to moja ulubiona gra od dwuch miesiecy. prawdopodobienstwo trafienia piatki jest ok dziesiec razy mniejsze niz w multi multi 10 licz a kasa podobna nie liczac mini bonusu w multi. i cena mini tez jest dwa razy nizsza.w multi gram ale tez codziennie oprocz tego. maksymalna wygrana to 700zl narazie.mam pytanko czy ktos zna osobe ktora trafila kiedykolwiek piatke w duzego lub mini??ok lece do pracy. pozdrawiam wszystkich graczy
mini lotto to moja ulubiona gra od dwuch miesiecy. prawdopodobienstwo trafienia piatki jest ok dziesiec razy mniejsze niz w multi multi 10 licz a kasa podobna nie liczac mini bonusu w multi. i cena mini tez jest dwa razy nizsza.w multi gram ale tez codziennie oprocz tego. maksymalna wygrana to 700zl narazie.mam pytanko czy ktos zna osobe ktora trafila kiedykolwiek piatke w duzego lub mini??ok lece do pracy. pozdrawiam wszystkich graczyrico>>
Podejrzewam, zdaje się słusznie, że nie jestem w Twoim typie
Podejrzewam, zdaje się słusznie, że nie jestem w Twoim typie
Witam wszystkich i życzę miłego dnia i wysooooooooookich wygranych w ten deszczowy poranek

damian1983 ja kiedyś trafiłem 5 w dużego
dokładnie...
zajebista radość z wygranej i niedosyt z przegranej
DOKŁADNIE
Bo CO 5/6 zmienia, prawda ?
Powiedzmy sobie szczerze - w sztandarowej grze chodzi o DUŻE wygrane...
A Ludzie totalnie głupieją ,jak słyszą MILIONY
Bez kalkulatora, szybko-ile odsetek, po roku, będzie z 7,5 mln ?
Bo CO 5/6 zmienia, prawda ?
Powiedzmy sobie szczerze - w sztandarowej grze chodzi o DUŻE wygrane...
A Ludzie totalnie głupieją ,jak słyszą MILIONY
Bez kalkulatora, szybko-ile odsetek, po roku, będzie z 7,5 mln ?
ja trafiając moje 9/10 nie myslałam o przegranej...z radości sie wtedy 

wiesz, ja się ucieszyłem ogromnie ale jakbym trafił tak jak kathy 9/10 to jeszcze bardziej bym się ucieszył gdyż za ówczesną piątkę dostałem 3800zł
ja jeszcze nic nie trafiłam ,raz tylko trójkę w totolotka dużego

Ja 4 tygodnie temu mialem 6/7 = 200 zł. Jedna liczba i 6000 zł. Radośc i niedosyt 

ja trafiłem raz 5/6 w DL raz 4/5 system 6 w EL i w MM 7/8, 6/7, 5/5
dokładnie Zelus, zajebisty niedosyt...
Nikczemnick>>
u mnie było "lepiej", podatku nie płaciłem, było +/- 1400
kasia>>
żeby nie było wątpliwości - obecnie to ja się Cieszę nawet z 3/3, a tamte wygrane w duzego,to stare historie, pisałem o nich w swoim czasie
u mnie było "lepiej", podatku nie płaciłem, było +/- 1400
kasia>>
żeby nie było wątpliwości - obecnie to ja się Cieszę nawet z 3/3, a tamte wygrane w duzego,to stare historie, pisałem o nich w swoim czasie
dokładnie, teraz jak trafię 5/10 albo 4/7 to jestem uchachany
No wlasnie! Ja kiedys puszczalem czeso trójki, ogladam losowanie i padaly kolejno 18,40,53 lub 4,6,13 (na imieniny). to byla radosc, za darmo kupilem flaszke do pracy, to byla radosc, w koncu 54 zł 

Mam pytanie na jakiej stronce mozna obejzec treningi o gp belgi za free
Bo, rachunek prawdopodobieństwa nie jest const 
Kasia>>

OSIEM
wszystkim
i trafnych
i wysokich
spływam
papaski
całuski
i wszystkiego naj naj naj

Kasia>>

OSIEM
wszystkim
i trafnych
i wysokich
spływam
papaski
całuski
i wszystkiego naj naj naj
KRISU - np tutaj 
http://huckenbuschspace.dbv.pl/viewpage.php?page_id=76

http://huckenbuschspace.dbv.pl/viewpage.php?page_id=76
Aaaaa...
50 osób na czacie i co ?
Co z odsetkami od 7,5 mln ???
Kalkulatorów w pobliżu nie ma, czy
ktoś zdefraudował ?

50 osób na czacie i co ?
Co z odsetkami od 7,5 mln ???
Kalkulatorów w pobliżu nie ma, czy
ktoś zdefraudował ?

witam ponownie
szczerus zgadza sie trafiles cyferki w 100% i to juz nie pierwszy raz.Jestes wielki
szczerus zgadza sie trafiles cyferki w 100% i to juz nie pierwszy raz.Jestes wielki

nie z.agrałem dwa dni i wtopa.7/10 poszło się kąpać
Tradycyjnie jak brak czasu to wchodzi.Jak tam Tola po wtopie, liczyłem że chociaż Ty coś przytniesz.
Tradycyjnie jak brak czasu to wchodzi.Jak tam Tola po wtopie, liczyłem że chociaż Ty coś przytniesz.Witam Wszystkich !
Czy ktoś wie dokładnie od kiedy są wprowadzone ostatnie "nowe" maszyny losujące w multi multi, lotto i mini lotto.
Czy ktoś może dokładnie podać datę wprowadzenia ponieważ potrzebne to jest do analizy liczb, biorąc pod uwagę fakt,że każda maszyna ma tzw. "błąd matematyczny".
Chodzi o jej typ (sposób losowania) a nie egzemplarz całej serii, którą zmieniają co 21 dni.
Z góry dziękuję
Czy ktoś wie dokładnie od kiedy są wprowadzone ostatnie "nowe" maszyny losujące w multi multi, lotto i mini lotto.
Czy ktoś może dokładnie podać datę wprowadzenia ponieważ potrzebne to jest do analizy liczb, biorąc pod uwagę fakt,że każda maszyna ma tzw. "błąd matematyczny".
Chodzi o jej typ (sposób losowania) a nie egzemplarz całej serii, którą zmieniają co 21 dni.
Z góry dziękuję
u mnie teraz zamkniete lotto ,ale moze przed 14 bedzie czynne
musze wyslac i trafic ,a potem tylko odebrac kase
musze wyslac i trafic ,a potem tylko odebrac kase
Niech już się kończy ta cała Loteriada! Denerwują mnie te kilometrowe kupony, które trzeba składać. Wczoraj na 4 zakładach mini lotto miałem wszystkie wylosowane liczby - najgorzej jak mogłem je trafić 2/5 2/5 1/5 

majklasz a wiesz że coś w tym jest? Przy mnie jakas zapijaczona morda wygrała większą sumkę w Keno...
Ledwo ołówek potrafił utrzymać.
Ledwo ołówek potrafił utrzymać.Jakie kiedyś, ja dziś spróbuję
W końcu mamy dziś święto więc można się napić.
W końcu mamy dziś święto więc można się napić.Lestek tylko żebyś trafił do kolektury i odpowiedni blankiet zabierz 

Robert lotto, maszyny nie wymieniają co 21 losowań, tasują kulki, maja kilka zestawów kul, każda z nich dzieli się na 4 kasety, nie muszą kul wymieniać. Wystarczy że przetasują kule z różnych zestawów i cała matematyka wali w łeb.
OK krisekb
Dzięki ale zadam inaczej pytanie.
Kiedy wprowadzoną nową maszynę losującą ?
Wiem, że od 1996 do 2002 była stara maszyna losująca.
A teraz była jedna wymiana czy już dwie ?
Dzięki ale zadam inaczej pytanie.
Kiedy wprowadzoną nową maszynę losującą ?
Wiem, że od 1996 do 2002 była stara maszyna losująca.
A teraz była jedna wymiana czy już dwie ?
krisekb, ani to ani to. Nie tasują kul. Jeśli komisja podczas ważenia uzna, że któraś z kul jest uszkodzona - wymieniają wszystkie. Cały zestaw. Amen.
Nowa maszyna była jakoś zainstalowana, na początku roku, ale głowy sobie nie dam uciąć
zaraz jakoś po tej w topie z wylosowanymi 21 liczbami, jeśli chodzi o MM, bo o reszcie nic nie wiem.
Lestek, z całym szacunkiem, widziałeś kiedyś tą komisję, a jakby nawet, było tak jak mówisz, to na ważenie idą te kule, które da TS i bankowo żadna nie jest uszkodzona, a czy to są z tego z czy z innego zestawu to wie tylko TS, a obserwacje i statystki pokazują, że kule są tasowane, takie jest moje zdanie na temat. Gram w MM od początku, jego istnienia, prowadzę statystyki i wiele cudów już w tej grze widziałem.
zaraz jakoś po tej w topie z wylosowanymi 21 liczbami, jeśli chodzi o MM, bo o reszcie nic nie wiem.Lestek, z całym szacunkiem, widziałeś kiedyś tą komisję, a jakby nawet, było tak jak mówisz, to na ważenie idą te kule, które da TS i bankowo żadna nie jest uszkodzona, a czy to są z tego z czy z innego zestawu to wie tylko TS, a obserwacje i statystki pokazują, że kule są tasowane, takie jest moje zdanie na temat. Gram w MM od początku, jego istnienia, prowadzę statystyki i wiele cudów już w tej grze widziałem.

krisekb a wiesz co to jest próbne losowanie? Nie? No właśnie, to włóż sobie te statystyki w buty
Jak mówię, że nie mieszają kul to tak jest. Twoje obliczenia zaburzają właśnie próbne losowania ot co
==> http://www.multipasko.pl/news67/
A maszynę zmieniono 25 października 2009r.
Jak mówię, że nie mieszają kul to tak jest. Twoje obliczenia zaburzają właśnie próbne losowania ot co
==> http://www.multipasko.pl/news67/ A maszynę zmieniono 25 października 2009r.
witam ponownie w ten mokry dzień

Tak wiem co to próbne losowanie i niczego to nie zmienia, a statystyki są bardzo pomocne i dzięki nim się trafia

Nie no jasne, statystyki pomagają. Sam je prowadzę ale losowania próbne powodują ogromne zaburzenia...
Ale to absolutnie, nie ma znaczenia dla naszej gry
Mówisz tak, jak byś wierzył, że cała ta gra jest losowa i uczciwa, w co ja absolutnie w to nie wierzę i co więcej są na to dowody. Próbne losowania, są tylko po to, żeby ludziska, z TS mieli pewność, że te cyfry, które mają być wylosowane, na pewno będą, takie jest moje zdanie na ten temat
Mówisz tak, jak byś wierzył, że cała ta gra jest losowa i uczciwa, w co ja absolutnie w to nie wierzę i co więcej są na to dowody. Próbne losowania, są tylko po to, żeby ludziska, z TS mieli pewność, że te cyfry, które mają być wylosowane, na pewno będą, takie jest moje zdanie na ten temat
i wielokrotnie w statystyce liniowej widać ewidentni, że w danym obszarze gry zaczyna się coś nowego, gdy pozostałe cyfry dalej grają swoim stałym rytmem, czy też prostą statystyką zdarzeniową! nie ma opcji żeby dział się tak, po wymianie wszystkich kul, obraz gry byłby zupełnie inny.

,JASIU