Wpisy 1 527 240 – 1 527 339
8 maja 2013 17:19 → 8 maja 2013 18:51, 100 wpisów
Monet
w sumie i racja, a tak mi się skojarzyło, bo dotarło do mnie, że mnie też podobno brano za kogoś Godnego, jakieś podobieństwo ponoć byli ...
w sumie i racja, a tak mi się skojarzyło, bo dotarło do mnie, że mnie też podobno brano za kogoś Godnego, jakieś podobieństwo ponoć byli ...
bedzie bitka
bedzie muai thai
franuś
rozczaruję Cię niestety - nie można walić /bezkarnie/ dzieci, nie wypada staruszków, uszkodzonych, ani kynologów
rozczaruję Cię niestety - nie można walić /bezkarnie/ dzieci, nie wypada staruszków, uszkodzonych, ani kynologów
Top 10 jest jeden numer, który gra lotto,Jak mogę zobaczyć? thanks
bo wróbelek z podwiniętą nóżką, to nie bocian niestety
zupełnie, tak jak ktoś niespełniony, kto ma dostęp do neta, to nie od razu całkiem ten, co by chciał
a teraz sorki, lecę na księżyc
potem wstawię fotkę
zupełnie, tak jak ktoś niespełniony, kto ma dostęp do neta, to nie od razu całkiem ten, co by chciał
a teraz sorki, lecę na księżyc
potem wstawię fotkę
powodzenia w losowaniu o 21:40
narka
narka
ale to chwilę zajmie
na razie masz w kombinezonie ochronnym
/no niestety behape i te sprawy/
na razie masz w kombinezonie ochronnym
/no niestety behape i te sprawy/
U mnie słonce świeci.....i rzuca z nieba grube krople deszczu
przegonił na s z siedzenia w ogrodzie
przegonił na s z siedzenia w ogrodzie
Ulala
Drapek
Drapek
ula a to mi z puli, że na wczoraj tym co wysłali pukon-obiecali 5mln
player
player
ula od niedz. do dziś w mm nie trafiłem nawet 2złgram 1 zakałd tylko
no prawie 2 dychy w plecy dzis choć ze zdrapki i keno miałem 30zł, liczę na tego j. bo jutro bede niedaleko pałacu ts
drapek...Ty ciągle sie przemieszczasz
słuzbowo??
ja ja tez mam obie
słuzbowo??
ja ja tez mam obie
jutro w rzeszowie w mojej ulubionej żb zagram z chybika 6/6 2zakł/ na 2 los - już 2x tam miałem 120zł
Poslalem 1 zaklad lotto bo nie widzialem zadnej pwenej liczby i 0/6 i 4 mini ale tez nic
krzyż. po 3 prawie nie kupuję, jutro poszukam zodiaka, bo u mnie już nigdzie nie ma
Zodiak jeszcze u mnie jest ale nie wszedzie ,a wiem gdzie jest jeszcze stare Xingo
sławek ja ostatnią stówę miałem w xingo(stare) nr. 048, a zodiaki są u Ciebie?
ula czyli znasz czeski, jak będę potrzebował tłumaczenia to się do Ciebie zgłoszę