Wpisy 1 527 196 – 1 527 295
8 maja 2013 16:55 → 8 maja 2013 18:27, 100 wpisów
najpierw po słownik sięgnij a potem w morzu się utop co za analfabeta ile ty masz dziecko lat?
widzę że dzisiaj dość ciepło jest
jak zmniejszyc zdiencie zeby mialo 256kb a ma 1.32mb jak to zrobic ktos wie
Omega
Nie rób zamieszania i nie dolewaj oliwy do ognia
Nie rób zamieszania i nie dolewaj oliwy do ognia
po 1.
a niby naiwniaku skąd ja miałem wiedzieć, że ty prawdziwy numer podałeś ???
po 2.
tak jak tu bruździłbyś mi parę razy w dniu i przysyłał jeszce bardziej debilne sms-y, zdania, niż tu,
co się kompropmitujesz
a niby naiwniaku skąd ja miałem wiedzieć, że ty prawdziwy numer podałeś ???
po 2.
tak jak tu bruździłbyś mi parę razy w dniu i przysyłał jeszce bardziej debilne sms-y, zdania, niż tu,
co się kompropmitujesz
Gjaster
Ja bym pomógł ale się nieznam
Ja bym pomógł ale się nieznam
qjaster
do zmniejszenia zdjęcia wystarczy zapewne - galeria fotografii windows - /edytuj /zmień rozmiar
do zmniejszenia zdjęcia wystarczy zapewne - galeria fotografii windows - /edytuj /zmień rozmiar
tu Pasko gdzieś podawał instrukcje , gjaster wyszukaj w wyszukiwarce .
qjaster masz system windows? włącz painta tam wklej zdjecie zmien wysokosc szerokosc na 20% zapisz i masz zmiejszone
emeryt , sam się kompromitujesz kłamstwami a numer jest prawdziwy bo ja nie kłamie zadzwoń to się przekonasz a jak ci szkoda kasy to podaj swój , ja zadzwonię , sprawdzę twój głos 30 latku
44 552. emeryt 2009-03-31 (00:25)
>>> ja w zakłady sportowe gram od 1971 roku to chyba jeszcze twoi rodzice się nie urodzili<<<
>>> ja w zakłady sportowe gram od 1971 roku to chyba jeszcze twoi rodzice się nie urodzili<<<
pięknaja
to powtórzyłem zdanie niejakiego
moneta,z klonem kulkomaniaka, który pisał, że gra od 1971 r
przecież bukmacherka jet u nas znacznie później
to powtórzyłem zdanie niejakiego
moneta,z klonem kulkomaniaka, który pisał, że gra od 1971 r
przecież bukmacherka jet u nas znacznie później
gjaster
poza 27 w jokera coś wysyłasz dzisiaj?
poza 27 w jokera coś wysyłasz dzisiaj?
LIRYKA SKŁADU OSTRÓDZKIEGO - IN
gjaster
powtórz to WIELKIMI LITERAMI
bo do niektórych nie trafia
powtórz to WIELKIMI LITERAMI
bo do niektórych nie trafia
nie wiem czy 34 nie zagrać
tak tak emeryt kłamca jesteś zadzwoń , przecież dzwoniłeś już raz z zastrzeżonego
byłem w Altei
co prawda blisko do Ibizy
ale nie "rejsowałem" na nią
co prawda blisko do Ibizy
ale nie "rejsowałem" na nią
emeryt syneczku
... - ty masz coś chyba z Boruca, ty na forum jesteś po to by walczyć ? robisz z siebie benhakera, bufona ? zarozumialca ? podobny jestes do wlochów, oni tez wszystko wiedzą i to wiedzą najlepiej, jak wszystkie teściowe; jak jesteś wszystkowiedźma, to chyba nie miejsce na twoja walkę na tym forum, jeszcze raz przeczytaj, co napisałeś, może nareszcie zrozumiesz, co prawda nie pytałeś ani mnie,ani ibizy- ale ponieważ ibiza przeczytał twoje pytanie, to był uprzejmy i ci odpowiedział, abyś szybciej wiedział- i przestań syneczku ubliżać i wymyślać, bo ja w zakłady sportowe gram od 1971 roku to chyba jeszcze twoi rodzice się nie urodzili
..............................................................
- nie wie co sam napisał
... - ty masz coś chyba z Boruca, ty na forum jesteś po to by walczyć ? robisz z siebie benhakera, bufona ? zarozumialca ? podobny jestes do wlochów, oni tez wszystko wiedzą i to wiedzą najlepiej, jak wszystkie teściowe; jak jesteś wszystkowiedźma, to chyba nie miejsce na twoja walkę na tym forum, jeszcze raz przeczytaj, co napisałeś, może nareszcie zrozumiesz, co prawda nie pytałeś ani mnie,ani ibizy- ale ponieważ ibiza przeczytał twoje pytanie, to był uprzejmy i ci odpowiedział, abyś szybciej wiedział- i przestań syneczku ubliżać i wymyślać, bo ja w zakłady sportowe gram od 1971 roku to chyba jeszcze twoi rodzice się nie urodzili
..............................................................
- nie wie co sam napisał
też myślałem o 19 i 15
ale im bardziej kombinuje to poszerza się zakres jokerów a to nie o to chodzi.
zagram 34 i 15
02,27 już mam
ale im bardziej kombinuje to poszerza się zakres jokerów a to nie o to chodzi.
zagram 34 i 15
02,27 już mam
nigdzie nie dzwoniłem z zastrzeżonego
to KŁAMSTWO, jak i kolejne bezpodstawne ubliżanie
ale do tego z twojej strony jestem przyzwyczajony
jak podałeś tu publicznie numer, podobno swój, to nie dziw się, że ktoś dla kolejnej zadymy to zrobił
nie mam zastrzeżonego, więc nie mogłem dzwonić
to KŁAMSTWO, jak i kolejne bezpodstawne ubliżanie
ale do tego z twojej strony jestem przyzwyczajony
jak podałeś tu publicznie numer, podobno swój, to nie dziw się, że ktoś dla kolejnej zadymy to zrobił
nie mam zastrzeżonego, więc nie mogłem dzwonić
ale to na pewno było poprzedzone ubliżaniem z twojej strony,
bo nigdy nie zaczepiałem tu pierwszy
nie po to wchodziłem tu na forum
jeszcze raz zaznaczam, że wtedy nie było bukmacherki w Polsce
a że wyrażałeś się jak dziecko, uważające, że wie wszystko i to wie najlepiej j.w
więc taki wpis
bo nigdy nie zaczepiałem tu pierwszy
nie po to wchodziłem tu na forum
jeszcze raz zaznaczam, że wtedy nie było bukmacherki w Polsce
a że wyrażałeś się jak dziecko, uważające, że wie wszystko i to wie najlepiej j.w
więc taki wpis
monet - kulkomaniak to jeden
mało tego nawet takich samych słów, "co do joty" ubliżania
stosuje
mało tego nawet takich samych słów, "co do joty" ubliżania
stosuje
Kulkomaniak >> już kiedyś pisaleś. Ale napisz raz jeszcze temu jełopie żeś nie monet.
Monet nie jestem tobą,ani Ty mną.I tyle w temacie.
i teraz kulkomaniak sobie, czyli monetowi odpisz hi,hi,hi
nie mam czasu, żeby szukać, jesteś detektywem pod miotłą tu siedzącym, dziadkiem, masz czas to znajdź i wklej
dla mnie turystyka hobby lepsze od tłumaczenia faciowi, dziadkowi "46" z Turzyna
byłeś.... i jesteś.....
żegnam kundelki
nie mam czasu, żeby szukać, jesteś detektywem pod miotłą tu siedzącym, dziadkiem, masz czas to znajdź i wklej
dla mnie turystyka hobby lepsze od tłumaczenia faciowi, dziadkowi "46" z Turzyna
byłeś.... i jesteś.....
żegnam kundelki
takich samych słow do ubliżania ? i to dowód?
Skoro tak to ty jesteś ten po***ny ibioza na 100%
Skoro tak to ty jesteś ten po***ny ibioza na 100%
wiesz Monet - ja o kulkomaniaka, to bym się chyba raczej nie obrażał - co innego taki - stasiek, teo, ks marek, czy
ibiza
ibiza
Monet
w sumie i racja, a tak mi się skojarzyło, bo dotarło do mnie, że mnie też podobno brano za kogoś Godnego, jakieś podobieństwo ponoć byli ...
w sumie i racja, a tak mi się skojarzyło, bo dotarło do mnie, że mnie też podobno brano za kogoś Godnego, jakieś podobieństwo ponoć byli ...
bedzie bitka
bedzie muai thai
franuś
rozczaruję Cię niestety - nie można walić /bezkarnie/ dzieci, nie wypada staruszków, uszkodzonych, ani kynologów
rozczaruję Cię niestety - nie można walić /bezkarnie/ dzieci, nie wypada staruszków, uszkodzonych, ani kynologów
Top 10 jest jeden numer, który gra lotto,Jak mogę zobaczyć? thanks
bo wróbelek z podwiniętą nóżką, to nie bocian niestety
zupełnie, tak jak ktoś niespełniony, kto ma dostęp do neta, to nie od razu całkiem ten, co by chciał
a teraz sorki, lecę na księżyc
potem wstawię fotkę
zupełnie, tak jak ktoś niespełniony, kto ma dostęp do neta, to nie od razu całkiem ten, co by chciał
a teraz sorki, lecę na księżyc
potem wstawię fotkę
powodzenia w losowaniu o 21:40
narka
narka
ale to chwilę zajmie
na razie masz w kombinezonie ochronnym
/no niestety behape i te sprawy/
na razie masz w kombinezonie ochronnym
/no niestety behape i te sprawy/
U mnie słonce świeci.....i rzuca z nieba grube krople deszczu
przegonił na s z siedzenia w ogrodzie
przegonił na s z siedzenia w ogrodzie
Ulala
Drapek
Drapek
ula a to mi z puli, że na wczoraj tym co wysłali pukon-obiecali 5mln
player
player
ula od niedz. do dziś w mm nie trafiłem nawet 2złgram 1 zakałd tylko
no prawie 2 dychy w plecy dzis choć ze zdrapki i keno miałem 30zł, liczę na tego j. bo jutro bede niedaleko pałacu ts
drapek...Ty ciągle sie przemieszczasz
słuzbowo??
ja ja tez mam obie
słuzbowo??
ja ja tez mam obie