Wpisy 1 526 940 – 1 527 039
8 maja 2013 13:33 → 8 maja 2013 13:59, 100 wpisów
Robal jakie....?
dziendobry to widzieli
http://www.tvn24.pl/17-mln-zl-przepadlo-nikt-nie-zglosil-sie-po-pieniadze,324061,s.html
http://www.tvn24.pl/17-mln-zl-przepadlo-nikt-nie-zglosil-sie-po-pieniadze,324061,s.html
ma ktoś pożyczyć butelkę oleju
Boje się o wynik matury z matematyki.
Lila.. . Data może " być ".
................................
................................
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=224763390981559&set=a.109741609150405.4881.109618842496015&type=1&ref=nf
rafalski
ot nawet choćby tylko ten jeden - brak możliwości kreślenia samemu
ot nawet choćby tylko ten jeden - brak możliwości kreślenia samemu
O której będą oficjalne odpowiedzi ?
Robi, dlatego w to nie gram, nie lubię nie mieć wpływu na grę
Lili chciałem mielone wrzucać na patelnię a tu oleju ni ma
Lili chciałem mielone wrzucać na patelnię a tu oleju ni ma
wczoraj w wiadomościach mówili matura i co dalej? to ja sobie pomyślałem że dalej to Powiatowy Urząd Pracy
Tors taka kolej rzeczy matura studia i bujanie się na bramie od pośredniaka
niech żyje Polska
niech żyje Polska
torsan...w sumie matura do dupy komu potrzebna,to tylko przepustka na studia
chyba przerobię je na tatar
torsan..wczoraj pytali chłopaczka: Dlaczego idziesz na studia? A on: bo wszyscy idą
myślałem o tym, ale miałem smaka na smażone
Mam jeszcze polędwicę w lodówce ale też potrzebny by był olej
Mam jeszcze polędwicę w lodówce ale też potrzebny by był olej
Uważajcie.. .
Burza uzbrojona w ...pioruny jest już na granicy z ...Czechami.. .
..........................................................
Burza uzbrojona w ...pioruny jest już na granicy z ...Czechami.. .
..........................................................
rafalski..nie masz innego wyjścia jak jechać po olej albo smaż na smalcu
no nic poczekam aż stara wróci z roboty a młodemu zagrzeję parówkę
rafalski
A margarynki,smalcu tudzież innego smarowidła tłuszczowego nie ma w zasięgu wzroku Mój brat w studenckich czasach usmażył schabowego na konserwie turystycznej z zapasu na "czarną godzinę". Człowiek nawet nie wie ile tłuszczu da się z czegoś takiego wytopić
A margarynki,smalcu tudzież innego smarowidła tłuszczowego nie ma w zasięgu wzroku Mój brat w studenckich czasach usmażył schabowego na konserwie turystycznej z zapasu na "czarną godzinę". Człowiek nawet nie wie ile tłuszczu da się z czegoś takiego wytopić
Lili lipa nie mam szmelcu, młody śpi to nie wyjdę z chałupy
a plus zawodówek jest taki że lata pracy się już liczą do emerytury
Lila
wieprzowe na smalcu moim skromnym zdaniem są smaczniejsze, choć niestety dietyk by się ze mną nie zgodził z względów zasadniczych
wieprzowe na smalcu moim skromnym zdaniem są smaczniejsze, choć niestety dietyk by się ze mną nie zgodził z względów zasadniczych
Mam tylko masło, ale to by się zjarały a w środku i tak by był tatar
medea...wieprzowinę przeważnie się na smalcu smaży a resztę na oleju
masła mam sporo 5 kostek, ale szkoda klarować, olej tańszy ile pukonów można by za to mieć
torsan..http://praca.interia.pl/news-czy-studia-wliczaja-sie-do-stazu-pracy,nId,721395
torsan
Studia to się niestety do stażu pracy tylko przy urlopach liczą
Studia to się niestety do stażu pracy tylko przy urlopach liczą
cześć wszystkim
dawaaać karwaaaa losowanieee!
Uwaga.. .
Ta burza która jest już na granicy Polski z Czechami jest z gradem i będzie się kierować na...Opole.. .
......................................................
Ta burza która jest już na granicy Polski z Czechami jest z gradem i będzie się kierować na...Opole.. .
......................................................
ta buza w czechach juz pul godziny stoi w jedny miejscu czekam aby okreslic kierunek
dotam
No bo dożyliśmy czasów gdy po studiach jak bez masła nie masz komu wleźć do wiadomej części ciała to nie tylko na masełko ale nawet na chlebek z trudem zarobisz
No bo dożyliśmy czasów gdy po studiach jak bez masła nie masz komu wleźć do wiadomej części ciała to nie tylko na masełko ale nawet na chlebek z trudem zarobisz
karwaaaaa
medusia podawałś cyferki bo nie widziałam, ja sobie wydrukowała kw.Merkurego i obadamy...
wędruś znając nasze szczęście to nas też zahaczy.
Za grad dziękuję, ale porządna wiosenna burza by się przydała bo u nas od wczoraj strasznie duszno jest i tylko słychać jak karetki sercowców do szpitala odwożą
Za grad dziękuję, ale porządna wiosenna burza by się przydała bo u nas od wczoraj strasznie duszno jest i tylko słychać jak karetki sercowców do szpitala odwożą
qiaster jaki efekt w mini ja dwa razy 1/5 ... 35 i 39 weszło
no sytuacja u mnie dokładnie jak po studiach-wykształcenie jest, czyli mielone gotowe do smażenia, tylko pracy nie ma, czyli oleju
torsan u mnie taka parówa (mówię o pogodzie że tylko strój kąpielowy ubierz...
islandorka
Nie podawałam, ale w okresie kontrolnym najlepiej wychodziły linie poziome 2 i 4 a gorzej 1,6,7 numerując od góry czyli linii zaczynającej się liczbą 8
Nie podawałam, ale w okresie kontrolnym najlepiej wychodziły linie poziome 2 i 4 a gorzej 1,6,7 numerując od góry czyli linii zaczynającej się liczbą 8
Lilcia a jak twoje wróbelki mają na imie???o ile można wiedzieć?
i dzieci głodne, typowy polski obraz....
qiaster to tak samo i ja , ale mam już dwa zakłady na jutro