Wpisy 1 526 740 – 1 526 839
8 maja 2013 11:09 → 8 maja 2013 12:44, 100 wpisów
Ciekawe, czy tu zagląda ...Marysia z TS ???
....................................................
....................................................
Marysia chyba nie, ale Rusiecka pewnie tak bo jak losuje to nigdy nic nie mam
Robalku najlepiej nie oddychać...
np. zestaw islandorci przesunę na 12,37,71,78,65,28,i 8 i już jest kasa
menel przesuwam w lewo-prawo o 1 i 2 i 3
i tak łobooki lecą
i tak łobooki lecą
menelku
a dla Marysi też kwiatek bo mi ładnie losuje
oki ide se bo mnie czas goni zajrze, ho ho nie wiem kiedy...
menelku
jeszcze 80 wpisów i zostaniesz super menelem
jeszcze 80 wpisów i zostaniesz super menelem
vip wśród meneli
Medea.. .
Pisz i podawaj liczby. W grach losowych zawsze zwycięża TS, ale czasami uda się troszkę...wygrać.. .
...............................................
Pisz i podawaj liczby. W grach losowych zawsze zwycięża TS, ale czasami uda się troszkę...wygrać.. .
...............................................
islandorka
istotnie
można lecieć dalej - nie parkować w miejscach zakazanych, nie przekraczać prędkości, nie rzucać kiepów, nie szykować, gdzieś po boku, alimentów itd itd - to wszystko oszczędności
a z oddychaniem - pamiętajmy też o tym, że są takie miejscowości, gdzie jest to specjalnie wskazane
istotnie
można lecieć dalej - nie parkować w miejscach zakazanych, nie przekraczać prędkości, nie rzucać kiepów, nie szykować, gdzieś po boku, alimentów itd itd - to wszystko oszczędności
a z oddychaniem - pamiętajmy też o tym, że są takie miejscowości, gdzie jest to specjalnie wskazane
Ricardos.. .
..................................
..................................
wędrowca
oj, tam - czy zagląda - bo - pewnie tak...
- lepsze pytanie - jaki ma nick ...
oj, tam - czy zagląda - bo - pewnie tak...
- lepsze pytanie - jaki ma nick ...
Islandorka.. .
......................................
......................................
Marysiu ujawnij się, kochamy Cię
Robal.. .
Lepiej niech Marysia nie zagląda na Multipasko, zwłaszcza po losowaniu które prowadziła, bo po przeczytaniu komentarzy na swój temat może zejść z tego świata.. .
...............................................................
Lepiej niech Marysia nie zagląda na Multipasko, zwłaszcza po losowaniu które prowadziła, bo po przeczytaniu komentarzy na swój temat może zejść z tego świata.. .
...............................................................
a jak łysy tu zagląda to bana mu
Ricardoś.. . Niech będzie ... kawa.. .
..................................................
..................................................
wędrowca
chodzi Ci, jak rozumiem, o uwagi, że 'trochi' za szczupła ?
chodzi Ci, jak rozumiem, o uwagi, że 'trochi' za szczupła ?
a Rusiecka to kłamczucha, mówiła wczoraj, że w mini za 5 jest do wygrania 350, a było 275 t.
Rodzina siedzi przy obiedzie. Syn pyta ojca:
- Tato, ile jest rodzajów biustów?
Ojciec, nieco zaskoczony, odpowiada:
- Cóż, właściwie trzy, zależnie od wieku kobiety: jak ma 20 lat są jak melony, okrągłe i twarde. Jak ma 30-40 lat są jak gruszki - wciąż ładne, ale nieco wydłużone, a po 50-tce są jak cebule...
- Cebule? - dziwi się syn.
- Tak, patrzysz i płaczesz.
Wkurzyło to nieco żonę i córkę, która zapytała matkę:
- Mamo, a ile jest rodzajów ptaszków?
Mama uśmiechnęła się i odpowiedziała:
- Też trzy, zależnie od wieku faceta - u dwudziestolatka jest jak dąb - twardy i potężny. Jak facet ma 30-40 lat, jest jak brzoza - elastyczny, ale niezawodny, a po 50-tce jest jak choinka na Boże Narodzenie
- Jak choinka? - dziwi się córka.
- Tak, drzewko jest martwe, a bombki wiszą tylko dla ozdoby...
- Tato, ile jest rodzajów biustów?
Ojciec, nieco zaskoczony, odpowiada:
- Cóż, właściwie trzy, zależnie od wieku kobiety: jak ma 20 lat są jak melony, okrągłe i twarde. Jak ma 30-40 lat są jak gruszki - wciąż ładne, ale nieco wydłużone, a po 50-tce są jak cebule...
- Cebule? - dziwi się syn.
- Tak, patrzysz i płaczesz.
Wkurzyło to nieco żonę i córkę, która zapytała matkę:
- Mamo, a ile jest rodzajów ptaszków?
Mama uśmiechnęła się i odpowiedziała:
- Też trzy, zależnie od wieku faceta - u dwudziestolatka jest jak dąb - twardy i potężny. Jak facet ma 30-40 lat, jest jak brzoza - elastyczny, ale niezawodny, a po 50-tce jest jak choinka na Boże Narodzenie
- Jak choinka? - dziwi się córka.
- Tak, drzewko jest martwe, a bombki wiszą tylko dla ozdoby...
fafalski
może powinna powiedzieć, co naprawdę myśli, a nie co ma napisane
za wuwuwulotto - Jej "główna wada - bezpośredniość, zawsze mówię to, co naprawdę myślę"
może powinna powiedzieć, co naprawdę myśli, a nie co ma napisane
za wuwuwulotto - Jej "główna wada - bezpośredniość, zawsze mówię to, co naprawdę myślę"
Robal fakt racja, faktycznie musi kłamać, bo płacą jej za to
Dla Marysi mam..., a z panią Agatą chętnie bym wypił kawę w kawiarence totalizatorowej.. .
.................................................
Monet.. .
Czytają i to...pilnie.. .
.......................................
Czytają i to...pilnie.. .
.......................................
Monet
karrrwa - nie słuchasz, CO czasem mówią, jakby odwracając uwagę ?
karrrwa - nie słuchasz, CO czasem mówią, jakby odwracając uwagę ?
OK. Jakby jednak czytali.
Łysawka to nieprwda że Ciebie nie lubię.
A wręcz a przeciwnie.Jesteś moja idola.
Łysawka to nieprwda że Ciebie nie lubię.
A wręcz a przeciwnie.Jesteś moja idola.
albo - ile razy coś zmienili - babola mając na swojej stronie - PO uwadze zamieszczonej TU
dobra przyznawać się który jest kapusiem z TS
rafalski
wczoraj ? oj tam - 350ooo, 275ooo, albo 348 845,50 ?
Ale przecież - 'może być nawet' więcej, i chyba p.r.a.w.i.e wszystko wypłacą, no nie ?
wczoraj ? oj tam - 350ooo, 275ooo, albo 348 845,50 ?
Ale przecież - 'może być nawet' więcej, i chyba p.r.a.w.i.e wszystko wypłacą, no nie ?
Zaraz " odpalę " organy i zagram piosenkę.. .
" Niech żyje wolność,
wolność i swoboda.
Niech będzie wygrana
nawet....dwuzłotowa.. ."
---------------------------------------------
" Niech żyje wolność,
wolność i swoboda.
Niech będzie wygrana
nawet....dwuzłotowa.. ."
---------------------------------------------
a jak płacą w lotto, na 3mln zakładów wypłacili 2mln zł toż to ledwie dwadzieścia parę% kasy?
Robcio przecież oni wiedzą ile jest zawartych zakładów w mini to i wiedzą ile jest do wygrania za 5
Menel.. .
Jak się uczyłem grać, to musiałem grać...dziwne utwory, ale Bacha nigdy nie lubiłem.. .
Jak się uczyłem grać, to musiałem grać...dziwne utwory, ale Bacha nigdy nie lubiłem.. .
Kto mi zabrał...zimno ???? Jest już..+27.
---------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------
rafalski
cirka się zgadza - procenty na kumulacje niech rosną, jak najwyższe i jak najdłużej
jasne, że TAK - wiedzą - i o to się wkurzam czasem - że reklamując - nie piszą rzeczywistej kwoty
zwykłego przedsiębiorcę za takie puściliby w skarpetach, zamknęliby w tiurmie, no, że 'złodziej i pijak' - nie wspomnę...
cirka się zgadza - procenty na kumulacje niech rosną, jak najwyższe i jak najdłużej
jasne, że TAK - wiedzą - i o to się wkurzam czasem - że reklamując - nie piszą rzeczywistej kwoty
zwykłego przedsiębiorcę za takie puściliby w skarpetach, zamknęliby w tiurmie, no, że 'złodziej i pijak' - nie wspomnę...
Znikam.. .
................................
................................
ja też znikam trzeba zakupić dzbanek i łyknąć dla zdrowotności żeby nerwy puścili
jakby nie było tych kumulacji w lotto to byłoby uczciwiej i więcej kasy do podziału dla innych tak jak w mini, no ale są bo klientów lepiej się nałapie eh....
menel
bierz brzoskwinkowo-malinkowy
rafalski
gracze tak chcieli - nie słyszałeś ?
dobrego trafnych
bierz brzoskwinkowo-malinkowy
rafalski
gracze tak chcieli - nie słyszałeś ?
dobrego trafnych
taaa, pazerny naród, na co oni liczą, trafienie 4/6 to już jest nie lada wyczyn
1 526 768 emeryt oj karwa twarz zajewasty kawał
Robal chyba że >>gracze tak chcieli<< to była ironia, to odwołuję
islandorka
Kluczem na okres 15 maja -31 maja ( w tym okresie Merkury i Wenus tworzą "fartowny" układ bo spotykają sie w Bliźniętach) są 8/8 z kwadratu Merkurego. Właśnie badam, które w podobnym okresie najlepiej chodziły
Kluczem na okres 15 maja -31 maja ( w tym okresie Merkury i Wenus tworzą "fartowny" układ bo spotykają sie w Bliźniętach) są 8/8 z kwadratu Merkurego. Właśnie badam, które w podobnym okresie najlepiej chodziły
medea, czy to znaczy, że bliźnięta mają fory?
rafalski
tak, to była taka tam delikatna ironia, sarkazm, prawie kpina - 'muszę jakoś bardziej podkreślać', jak widzę
nie odwołuj - to prawda - kwota czyni cuda ...
sporo ludzi nie jest w stanie wyobrazić sobie takich pieniędzy i szans itd i dostają głupawki...
4/6 - zgoda - sztuka ...
a teraz dołóż do tego 'cyrki', jakie potrafią się dziać z kwotami wygranych - za 4/6 bywszy koło 4 dych, zdaje mi się - no i ...
zobaczyć minę takiego klienta...
tak, to była taka tam delikatna ironia, sarkazm, prawie kpina - 'muszę jakoś bardziej podkreślać', jak widzę
nie odwołuj - to prawda - kwota czyni cuda ...
sporo ludzi nie jest w stanie wyobrazić sobie takich pieniędzy i szans itd i dostają głupawki...
4/6 - zgoda - sztuka ...
a teraz dołóż do tego 'cyrki', jakie potrafią się dziać z kwotami wygranych - za 4/6 bywszy koło 4 dych, zdaje mi się - no i ...
zobaczyć minę takiego klienta...
zauważyłem, a te 4 dyszki to przeważnie przy dużych kumulacjach wychodzi
umykam do...
umykam do...
rafalski tak bo pod koniec tego okresu do naszego znaku wchodzi Słońce a i Jowisz (czyli w astrologii tzw. wielkie szczęście w hazardzie) jest jeszcze w naszym znaku który opuści w okolicach czerwca . Merkury to nasz Bliźniaków patron więc dlatego powinno być fajnie
rafalski
z ciekawostek jeszcze Ci powiem
- wszystkie, jak czytam dane o tych z naprawdę takich wysokich wygranych - w większości zbliżającej się do prawie 100 % - w ciągu około roku, dwóch - są 'rozpintolone'...
- u "mnie" w budzie jest jeden pacjent, który gra t.y.l.k.o, kiedy nie ma kumulacji...
z ciekawostek jeszcze Ci powiem
- wszystkie, jak czytam dane o tych z naprawdę takich wysokich wygranych - w większości zbliżającej się do prawie 100 % - w ciągu około roku, dwóch - są 'rozpintolone'...
- u "mnie" w budzie jest jeden pacjent, który gra t.y.l.k.o, kiedy nie ma kumulacji...
Robal ja też wolę grać przy gwarantowanej, Meduska dzięki za otuchę pa wszym
to liczby z pierwszej 40 , a z drugiej tzn. 41-80 , jakieś parki?
Pół roku temu, w największej w historii kumulacji w lotto, do wygrania było 51 mln złotych. Wygrana przypadła trzem szczęśliwcom. Jeden ze zwycięskich kuponów został zakupiony w kolekturze w Chojnicach (woj. pomorskie), jednak jego właściciel nie zgłosił się po odbiór nagrody. Termin minął we wtorek, więc pieniądze przepadły.
dziękuję wszystkie liczby zapisane. na razie skreślam na sucho
niezglosil sie poniewaz tuz po losowaniu widzac trafne cyferki zachlal sie na smierc i nawet nikt o nim nie wie gdzie lezy
korn
bez urazy - ale - nie masz racji - może nie przeżył, tej radości, czy może się rozdarł gdzieś tam, jadąc po drodze, a kupon we wraku... Tak naprawdę - setki powodów mogą być...
bez urazy - ale - nie masz racji - może nie przeżył, tej radości, czy może się rozdarł gdzieś tam, jadąc po drodze, a kupon we wraku... Tak naprawdę - setki powodów mogą być...
dokladnie, ktoz to wie co sie stalo , moze kupon zostal zgubiony , moze wogole nie sprawdzony