Wpisy 1 525 722 – 1 525 821
7 maja 2013 10:04 → 7 maja 2013 12:45, 100 wpisów
wszystkie te seriale się ciągną latami, chcesz coś pooglądać to na każdym kanale jakiś tasiemiec
karwa w wenezueli tyle tego pewnie nie puszczają
karwa w wenezueli tyle tego pewnie nie puszczają
sezon 3 Rysiek-świt żywych trupów
rafalski i kase trzepaja przeca nie ma już serialu aby nie było reklamy w nim od mazania do chleba jakimś badziewiem po np Enea,Plus o autach juz nie pisze
Idę się puścić.
tyle że w meksyku sa fajne laski w serialach a nie szpetne jak noc nasze aktorki
ja to mam czasami wrażenie, że reklamy to program główny, a to co między nimi to przerywniki właśnie
emerytka tylko nie z byle kim
ciekawe czy w chinach robią takie seriale
ric, wszyscy ich gonią. Pykasz pilotem i tak naprawdę nie zmieniasz programów tylko przerzucasz na inne reklamy, wychodzisz rano z chaty a tu j... ze skrzynki kupa ulotek.
porąbane....
porąbane....
w chinach kręcą o karate i samurajach a z kulinariow ryże w roznych postaciach
zrobili by z 5 kanałów tematycznych z reklamami i jak ktoś ma w planie coś kupić to sobie włącza i ogląda karwa
a zobaczcie na zakończenie odcinka ile ludzi przy takim serialu "pracuje".
Taka sekretarka planu ma czworo zastępców ,kamerzystów osmiu, dwunastu realizatorów dzwięku i kilkunastu dbających o oświetlenie.O tych ważniejszych nie wspomnę.
Takich fachowców trzeba żeby jeden odcinek knota wyprodukować.
Taka sekretarka planu ma czworo zastępców ,kamerzystów osmiu, dwunastu realizatorów dzwięku i kilkunastu dbających o oświetlenie.O tych ważniejszych nie wspomnę.
Takich fachowców trzeba żeby jeden odcinek knota wyprodukować.
ric przynajmniej jest czym kupę podcierać
bo te produkcje są dla tych niechodliwych aktorzyn,pseudo gwiazd i całej rzeszy znajomków co chcą sobie dorobić.
Monet całe szczęście że ich ostatnio mało widać
Na galach bokserskich wykupują pierwsze rzędy.
No bo jak niby taki celebryta miałby się nie pokazać na takiej imprezie.
A swoją drogą smutne to bardzo że prawdziwe talenty nie są w stanie się przebić przez tą zasiedziałą sitwę a "gwiazdą" zostają nazywane miernoty z wątpliwej jakośći seriali.
No bo jak niby taki celebryta miałby się nie pokazać na takiej imprezie.
A swoją drogą smutne to bardzo że prawdziwe talenty nie są w stanie się przebić przez tą zasiedziałą sitwę a "gwiazdą" zostają nazywane miernoty z wątpliwej jakośći seriali.
Monet św. prawda
tam jest taka sama mafia jak w ts
co tam pany dziś puszczacie, ja 4 mini i 1 lotto+
i karwa wyleczyłem się z MM
i karwa wyleczyłem się z MM
Gdzie was wcięło, seriale będą dopiero wieczorem
Tym żeś SE zdobył audytorium - rafalski38
>>...karwa wyleczyłem się z MM<<
>>...karwa wyleczyłem się z MM<<
zdziwiony ?
wuwuwu multipasko sondy - jaka jest Twoja ulubiona gra ?
mm -> 1916
...
się ciesz, że nie zadziobali
wuwuwu multipasko sondy - jaka jest Twoja ulubiona gra ?
mm -> 1916
...
się ciesz, że nie zadziobali
niechcący wsadziłem kij w mrowisko
acha dotarłem widzę Robal, że jak coś złego powiem jeszcze o conrado to się pogrąże do końca
oj tam - pisać pod dyktando głosu publiki - zdobędziesz może i jakąś popularność, ale kto Cię zapamięta ?
A w tej - na celebryte, to akurat nie brałem udziału - bo w tej chwili akurat, to mi wszystko jedno... Czy ktoś 'prowadzi', czy same kulki by wlatywały - serio - absolutnie wszystko jedno...
A w tej - na celebryte, to akurat nie brałem udziału - bo w tej chwili akurat, to mi wszystko jedno... Czy ktoś 'prowadzi', czy same kulki by wlatywały - serio - absolutnie wszystko jedno...
Są "loterie", gdzie nikt nie prowadzi, albo jeśli już jakaś "laska" - to 'rozumiem' dlaczego akurat taka inaczej - widzę dlaczego
Robal wiadomo laska prowadzi, bo podnosi oglądalność obojga płci
faceci się ślinią, a kobitki komentują jaka gruba, kto ją ubiera itd.
faceci się ślinią, a kobitki komentują jaka gruba, kto ją ubiera itd.
dobra dobra
kto ubiera wszystkich i tu leci - zobacz - tą, kto ubiera ...
http://www.youtube.com/watch?v=RcMXooUzcKc
kto ubiera wszystkich i tu leci - zobacz - tą, kto ubiera ...
http://www.youtube.com/watch?v=RcMXooUzcKc
A, że 'nicki' żeńskie też oglądają - ogarniam, no i może właśnie takie 'nasze', te właśnie chopaki są debeściaki - nie wiem, nie znam się
hm... tej to wcale nie powinni ubierać....
A są loterie, gdzie czary mary i myk i bez prowadzącego i bez steku idiotycznych opowieści... Ostatnio bodaj było -
gruba wygrana = diznejlend... klasykiem polecę -
buahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
gruba wygrana = diznejlend... klasykiem polecę -
buahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
no hej też umykam, do tymczasem
Mirnam.Witaj
za zdrapkę.
za zdrapkę.
1,19,29
33,49,53
17,61,63
29,77,78
24,68,71myślę że przez 5 losowań coś tu wpadnie
33,49,53
17,61,63
29,77,78
24,68,71myślę że przez 5 losowań coś tu wpadnie
Ja dzisiaj skradłam z gr B.Tylko ,żeby się Kondi nie dowiedział
Ulala.
ulala śledz te liczby przez 5 losowań
3,4,7-10,12,13-17,25,29-35,39,45jeśli w każdej trójce wpadnie min 1 liczba to wygrana w systemie też jest pewna
3,4,7-10,12,13-17,25,29-35,39,45jeśli w każdej trójce wpadnie min 1 liczba to wygrana w systemie też jest pewna
Menel...coś Ty sie tak uparł na wieczór
....wczoraj trafienia były na 14
....wczoraj trafienia były na 14
Ja w sobotę i niedzielę grałem taka piątka 3.10.12.13.50 a wczoraj jej nie wysłałem i wlazła cała
5 maja wpadło mi 6/12 a zatem prawdopodobnie coś wpadnie 10 i 11 majmoże coś wpadnie wcześniej ale ja zagram 10 i 11 maja
od 2 maja do 5 maja miałem takie numerki
5,6,11-16,17,31-33,35,36-38,45,53
5,6,11-16,17,31-33,35,36-38,45,53
@ulala>>> życzę Ci tego samego:
http://wiadomosci.onet.pl/tylko-w-onecie/wygrala-ogromne-pieniadze-przez-przypadek,1,5488949,wiadomosc.html
http://wiadomosci.onet.pl/tylko-w-onecie/wygrala-ogromne-pieniadze-przez-przypadek,1,5488949,wiadomosc.html