Wpisy 1 524 559 – 1 524 658
6 maja 2013 12:33 → 6 maja 2013 13:18, 100 wpisów
Chyba nie dodam a szkoda .
Jak ?
kondi
tu masz paczeć na typowania efekty, a jak chcesz na pikne foty popaczeć, to pogadaj kilku szpecjalistów umieszczało foty, linki
ba - nawet do na żywo było
tu masz paczeć na typowania efekty, a jak chcesz na pikne foty popaczeć, to pogadaj kilku szpecjalistów umieszczało foty, linki
ba - nawet do na żywo było
kondi ile chcesz wydać?
no to tylko na cene pozostaje patrzeć
około tysiaka musisz przeznaczyć, za mniej to ciężko cos w miarę
około tysiaka musisz przeznaczyć, za mniej to ciężko cos w miarę
kondi
pytania uszczegóławiające - co chcesz focić, jak często focisz, co potem zamierzasz robisz z plikami, na jak długo ma być sprzęt, jakie masz doświadczenie itd itd
pytania uszczegóławiające - co chcesz focić, jak często focisz, co potem zamierzasz robisz z plikami, na jak długo ma być sprzęt, jakie masz doświadczenie itd itd
fajne są teraz aparaciki z ekranem dotykowym jak w smartfonach
Hejka!!!Oto liczby które padną dziś w multimulti:16,18,20,35,45,49,57,kto je wyśle dzisiaj na 14.00 to wygra kasiore!!!Nie żartuje.Pa pa wszystkim.Piszcie jak ktoś z Was będzie miał coś z tych liczb.Kciuki
http://allegro.pl/aparat-canon-ixus-90-is-10-0-mpix-okazja-i3215002474.html
Dobra jak zmniejszyć w najprostszy sposób zdjęcie ?
kondi ja też kiedyś miałem tani aparacik i byłem zadowolony, tzn tak wtedy myślałem...
porównałem go z następcą
Ja z płyty chce dać.
I co potem ?
Kondi tak szczerze to nie pomogę Ci wybrać małpki bo nie mam i nie jestem w temacie takich aparatów. Pewnie bym patrzał na optykę i szybkość autofokusa
obecnie focę alfą 33
obecnie focę alfą 33
+21. Może być.. .
............................................
nazwa aparatu?
sony alpha 33
sony alpha 33
kondi
ładne to można i camerą obscurą pyknąć
tu chodzi o coś dalej - np . jak potrzebujesz szybkie ujęcia cyknąć, to nie pykniesz kompaktem itd itd Dolna granica oczekiwań jest, górnej w zasadzie - nie ma powaga wbij np na e-oko.pl
ładne to można i camerą obscurą pyknąć
tu chodzi o coś dalej - np . jak potrzebujesz szybkie ujęcia cyknąć, to nie pykniesz kompaktem itd itd Dolna granica oczekiwań jest, górnej w zasadzie - nie ma powaga wbij np na e-oko.pl
Nie wiem dobra nie dodaje .
krzysztof c , musisz zgrać zdjęcie na kompa bo na płycie już ci nie zmieni formatu ,
przeciętny półlustrzak, alezgrabny i szybki i fajną sprawą jest w nim obrotowy ekran
krzysiek poslij mi na @ Twoje zdjecie ja je wydrukuje i porozwieszam w okolicy moze ktoras sie znajdzie
ja robie foty sytuacyjne gdzie sie liczy szybkość po odpaleniu a nie jakies ustawki
Ulala.. .
UlkA
I nie zmieniło a mam na dysku i co ?
i co krzysiek? Udalo się? Bo przy wyborze zdjecia ww profilu multipasko musisz jeszcze raz podac hasło
W Zielonej Górze i na południe od niej ...leje.. .
.............................................
.............................................
Krzysztof trzyma nas w napięciu
Nie będę nic ściągał .
Jaki program ?
Czas tracę aj dobra ja się wyłączam .
Kondi czyli szybki autofokus Ci potrzebny
kondi
jakie ustawki ? nigdy Ci nic nie 'uciekło' z obiektywu ?
czas reakcji, to najistotniejsza sumie różnica, a inne, też są istotne, naprawdę - między kompaktami, a lustrzankami ...
a w galerii windy też /chyba/ zmieni rozmiar...
dobrego trafnych prawie
jakie ustawki ? nigdy Ci nic nie 'uciekło' z obiektywu ?
czas reakcji, to najistotniejsza sumie różnica, a inne, też są istotne, naprawdę - między kompaktami, a lustrzankami ...
a w galerii windy też /chyba/ zmieni rozmiar...
dobrego trafnych prawie
krzysztof no nie rób jaj, wszyscy tu czekamy a ty co ulatniasz się
miłego dnia
made in china