Wpisy 1 524 448 – 1 524 547
6 maja 2013 11:42 → 6 maja 2013 12:29, 100 wpisów
Jest blondynką,ma długie włosy i 170 cm ,uwielbia muzykę i jest romantyczką
Torsan,dawaj zdjęcie
To ja mam do was najkrótszą drogą 101 km może zajechać do was ?
Chcę ją poznać mówię serio zgadza się pani ?
Czy muszę przejść jakiś test najpierw ?
Krzysztof ale ona musiałaby się zgodzića bez zdjęcia ani rusz
Ale jestem ciekawy jak wygląda choć dla mnie wygląda nie jest najważniejszy dobrze powiedziane co ? i powiem tak dla ukochanej zrobiłbym żeby niczego jej nigdy nie brakowało i nigdy nie była smutna. A to dla pani i córki .
no właśnie Krzysztof,matura.Bo córka juz zdała
Krzysztofaleś Ty kochliwyDzięki za kwiatki
A co do urody to na pewno nie bylbyś zawiedzionytylko ncharakterek ma po mnie
Ja teraz chodzę do Policealnego Studium Zawodowego na kierunek Technik Administracji co jest 2 letnie a jak skończę to pójdę do pracy właśnie w tym kierunku, albo pójdę do szkoły też 2 letniej ochroniarskiej albo co zawsze o tym marzyłem zostać policjantem. A od czwartku zaczynam praktykę bo potrzebna do szkoły jest.
Dziś dzwonili z zaproszeniem na rozmowę w sprawie pracy byłem tam już a teraz ma być rozmowa z dyrektorem Tylko że nie za bardzo mi już ta praca pasuje co prawda to państwówka , wczasy pod gruszą , 13 pensja , 1900 na rękę ale ... mam na horyzoncie coś lepszego , też państwowe , jedną powrót do ministerstwa a drugie to WAT
jackwar to powodzeniadobrze wybierz
tczewianka-i z tym masz na pewno racje,ładne dziewczyny są ale nie w Sanoku
tczewianka to ze względu na twój charakterek mu tę córkę proponujesz ? pisałaś że masz dwie
A jest może niedaleko gdzieś tam ?
Chętnie bym nawet skuterem przyjechał a co chce pani ?
torsan w dzisiejszych czasach to juz nie jest daleko
witam panie i panowie
i
i
A jaka to praca ?
właśnie się wybiera do pracy
1 524 433. krzysztof c 2013-05-06 (11:34) Krotoszyny
Ale próbowałem wrzucić do niby za dużo waży to jak mam to zmienić ?
@krzysztof c >>> a jaka to miało wagę?
Bo i ja mam od pewnego czasu problem z wrzucaniem większych tekstów na forum i czacie...
Admin odpisał mi, że sprawdzał i wszystko jest OK z jego strony...
Ale próbowałem wrzucić do niby za dużo waży to jak mam to zmienić ?
@krzysztof c >>> a jaka to miało wagę?
Bo i ja mam od pewnego czasu problem z wrzucaniem większych tekstów na forum i czacie...
Admin odpisał mi, że sprawdzał i wszystko jest OK z jego strony...
tczewianka , właśnie nie wiem co wybrać jadę jutro ale tylko z grzeczności do ministerstwa też raczej już nie chcę wracać , tam byłem 14 lat
A da pani ją na chwilę ?
Ale jak zrobić żeby zdjęcie wrzucić ?
jak sie ma bana
to nie da sie pisac
w przypatku niektórych
mp narzócilo
ze mozna pisac w jednej linijce
to nie da sie pisac
w przypatku niektórych
mp narzócilo
ze mozna pisac w jednej linijce
Dobra chłopaki,powodzenia o 14-tej,muszę lecieć wysłać moje hobby
Jest pani ?
mogę z nią zamienić parę zdań ? A może nk ?
krzysztof nie wrzucaj zdjęcia bo będziesz miał pozamiatane
krzysztof ,muszę iść
A wy nie jesteście ciekawe jak wyglądam ? Jak pozamiatane ?
krzysztof c , musisz zmniejszyć format zdjęcia , wpisz w google to będziesz miał objaśnienie
acha , zdjęcie koniecznie musi być na ciągniku z podczepionymi bronami tak dla szpanu
acha , zdjęcie koniecznie musi być na ciągniku z podczepionymi bronami tak dla szpanu
to zalezy czy buska fotogeniczna
To zostało mi to chyba ?
@krzysztof c >>> tu masz instrukcję:
http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=3831
http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=3831
buzka
edi8
kolega chciał wrzucić zdjęcie - czyli pewnie format i rozdzielczość pliku, w tym wypadku, mogły być przeszkodą...
...w Twoim wypadku - wstawiasz raczej tekst - może znaki kodowań ? - sprawdziłeś powtarzalność sytuacji ? nie 'ucina' np częściej przy cudzysłowach ?
kolega chciał wrzucić zdjęcie - czyli pewnie format i rozdzielczość pliku, w tym wypadku, mogły być przeszkodą...
...w Twoim wypadku - wstawiasz raczej tekst - może znaki kodowań ? - sprawdziłeś powtarzalność sytuacji ? nie 'ucina' np częściej przy cudzysłowach ?
krzysztof c , nie słuchaj , ja mam zdjęcie z moją ulubioną maszyną i jest fajnie
pokemonów nie zbieramy
Mam na imię Ewelina ?
Jest pani tu jeszcze ?
krzysztof po bierzmowaniu dostałeś?
A skąd ta lokomotywa z Francji ?
@Robal_36 >>> u mnie granicą dla obszerności tekstu akceptowalnego przez skrypt multipasko.pl jest raptem 299kb - wszystko co ma over 299kb zostaje odrzucone...
A Pasko pisze mi, że sprawdzał i jest OK i nie ma takich ograniczeń.
A Pasko pisze mi, że sprawdzał i jest OK i nie ma takich ograniczeń.
jackwar swinka morska wieprzek
krzysztof c , ty masz na imie Ewelina ? znałem jednego Tatka co kazał na siebie mówić Jola
Ma na imię Ewelina ?
Oj klawiatura mi się tego.
mi to na szynszylę wygląda
krzysztof c,zadbaj najpierw o mature.Powodzenia abys jutro dobrze napisal
rafalski szynszyle tez mam
zajewiaste są
zajewiaste są
ta on jurto maturę zad jak on dzisiaj o dziwczynach tylko myśli.
I ma rację.
I ma rację.
ogólnie mam zoo w domu
3 swinki morskie
2 szynszyle
1 tchórzofredkę
kota
i rybki
3 swinki morskie
2 szynszyle
1 tchórzofredkę
kota
i rybki
szynszyle sa fajne ale się dlugo gotują.
Chyba że na noc w mleku siadłym wymoczyć..
Chyba że na noc w mleku siadłym wymoczyć..
kocham zwierzatka
bardziej to żonki zoo
Monet
dobra spadam do pracy
wróce o o po 21
nie pijcie be-ze-mnie -
wróce o o po 21
nie pijcie be-ze-mnie -
hej wasyl
Krzysztof c to dajesz ta gębę czy nie
@edi8
w tym konkretnym wypadku /chyba/ może mieć znaczenie z jakiego programu do zapisu informacji korzystasz, rozszerzenie pliku - czy zwykły txt, czy rtf, czy doc - wszystkie mogą mieć inną wielkość a tą samą 'do przekazania' ilość informacji... Znaczenie może mieć, czy piszesz bezpośrednio, cz w wordzie, w notatniku, i kopiujesz, czy może jeszcze jakoś inaczej próbujesz umieszczać te ucięte...
No i - system operacyjny i przeglądarka z jakich korzystasz - to też może mieć znaczenie ... Mi w którymś momencie zaczęło zawężać okno czatu - tekst był dwa-trzy centymetry bliżej lewej krawędzi - nic nie szło zrobić - musiałem 'zmienić przeglądarkę
w tym konkretnym wypadku /chyba/ może mieć znaczenie z jakiego programu do zapisu informacji korzystasz, rozszerzenie pliku - czy zwykły txt, czy rtf, czy doc - wszystkie mogą mieć inną wielkość a tą samą 'do przekazania' ilość informacji... Znaczenie może mieć, czy piszesz bezpośrednio, cz w wordzie, w notatniku, i kopiujesz, czy może jeszcze jakoś inaczej próbujesz umieszczać te ucięte...
No i - system operacyjny i przeglądarka z jakich korzystasz - to też może mieć znaczenie ... Mi w którymś momencie zaczęło zawężać okno czatu - tekst był dwa-trzy centymetry bliżej lewej krawędzi - nic nie szło zrobić - musiałem 'zmienić przeglądarkę
opaleniznę sobie walnie
Dlaczego niby pisze że zmieniło mi i dodało zdjęcie a jego nie ma ?
pewnie zmieniło, bo nie mogło na nie patrzeć
Maksymalny rozmiar obrazka to 2 MB
Dane zostały zmodyfikowane
Dane zostały zmodyfikowane
krzysztof c , pisałem że musisz zrobić na maszynie , może buć ursus c 360 , ja jak dałem z maszyną to bez problemu
A zdjęcia jak nie ma tak nie ma .
krzysztofc
nie ma - bo jest za duże
tu nie ma inerpolacji pliku w 'przelocie'
musisz zmniejszyć rozdzielczość i/lub format (podstawę w cm)
powodzenia i powodzenia jutro
nie ma - bo jest za duże
tu nie ma inerpolacji pliku w 'przelocie'
musisz zmniejszyć rozdzielczość i/lub format (podstawę w cm)
powodzenia i powodzenia jutro
a tak poważnie krzysztof to wsadź sobie fotkę do pchotoshopa i zmień rozmiar na internetowy