Wpisy 1 522 093 – 1 522 192
3 maja 2013 20:18 → 3 maja 2013 21:13, 100 wpisów
ide pa
ja dzisiaj jechałem 100 km na trasie Sanok - Rzeszów ... wycieraczki nie wyrabiały prawie całą trasę w godzinach 17:00 - 19:00
Pasko
a z jaką prędkością dało się jechać ? bo wiesz przy jednych opadach nie wyrabjają jak się jedzie 100km/h a innym razem przy 40
a z jaką prędkością dało się jechać ? bo wiesz przy jednych opadach nie wyrabjają jak się jedzie 100km/h a innym razem przy 40
Ja raz wjechałem w taki deszcz że się zatrzymałem bo nie było nic widać
jackwar: nie no 70km/h to spokojnie... chociaż no wiadomo widoczność to tak na wyczucie
jackwar
kupon czy butelka?
kupon czy butelka?
Ta chmura burzowo-deszczowa co jest nad Lublinem i Rzeszowem ma około 250km x 200 km.
...................................................
...................................................
WN
mam nadzieję że jutro już się wypogodzi bo szkoda wolnego
mam nadzieję że jutro już się wypogodzi bo szkoda wolnego
Player.. .
Na wschód od Rzeszowa nadal pada grad.. .
.....................................
Na wschód od Rzeszowa nadal pada grad.. .
.....................................
greg,walnij pięścią,tupnij z obcasa i siknij na ten zafajtany Tuskoland
player nie mam z kim butelki , byłem tylko kupony wysłać , zresztą wole kupony od butelki
Jackwar
ja to różnie, przed losowaniem wolę kupony a po butelkę
ja to różnie, przed losowaniem wolę kupony a po butelkę
greeg ..dla ciebie www ..zobacz ..tak musić być
---
http://www.iv.pl/images/01279020132202832840.jpg
--
powwoo
---
http://www.iv.pl/images/01279020132202832840.jpg
--
powwoo
po też nie , jak pomyślę o skutkach to raczej nie , ja to w małych ilościach nie piję , jak wypiję z dwa piwa to za godzinę mam kaca wolę już więcej i kaca przespać lub wiedzieć za co się męczę
Krzysio
jackwar wychodzę z takiego samego założenia
menel , znałem takiego co jak myślał o sexie to zawsze miał mokre spodnie myślenie nic nie daje trzeba działać
Emeryt !!! Emeryt , gdzie są te obiecane zdjęcia !!!!
Pewnie znowu do żabojadów pojechał , pokazywać wycieczką kasztany na placu Pigal
Pewnie znowu do żabojadów pojechał , pokazywać wycieczką kasztany na placu Pigal
tanio wycieczki załatwia , a jak jedziesz nad polskie morze to płacisz tylko za pierwszy dzień pobytu i za ostatni , reszte masz w promocji , pod warunkiem że znasz emeryta i będziesz tam tylko 2 dni
jackwar
kto nie zna tego farciarza emeryta
kto nie zna tego farciarza emeryta
Jackwar
menel , klawy gość , a gdzie nie był , wszędzie , człowieku , drugi Tony Halik , nawet u murzynów a wietnamczycy do tej pory do niego przyjeżdżają na kurczaka w 8 smakach bo unich tylko w 5 mają
Jackwar
Nie dodałeś jeszcze że przez niego w polsce rynek bukmacherski prawie się nie rozwija
Nie dodałeś jeszcze że przez niego w polsce rynek bukmacherski prawie się nie rozwija
Lila
Fiolka
Fiolka
Lila obiecał mi skubany zdjęcia a ja nawet podałem mu numer mego telefonu , franca , by zadzwonił że mu telefon nie działa a tak to czekam na telefon
menel...i z czego się śmiejesz? Zmieniłeś nazwisko na Jebiewdenko?
Gdzie ten od wycieczek emeryt na nartach czy gości z Wietnamu odbiera
Fiolka ale za co tak ostro
panie jackwara ..dZien dobry
PlaY..
i teraz juz wychodzę i dzidaa..
PlaY..
i teraz juz wychodzę i dzidaa..
Max
Krzysio
A ja myślalem że to tylko ja taki dla Kolegi E.
Ale on tutaj już Fan Cluba ma.
Ale on tutaj już Fan Cluba ma.
13maxa ..ty jeszcze za mało myślisz oo sexe ..i chciałbyś pchać na lody w łózku ..i no poprosz kto chce cycy
Dobry Wieczór
no i jak panie premierze jak ???
Normalnie najgorsze trzy dni pod rząd od dłuższego czasu. Zimno, mokro i tak na okrągło
no i jak panie premierze jak ???
Normalnie najgorsze trzy dni pod rząd od dłuższego czasu. Zimno, mokro i tak na okrągło
fifi...faustyna nienie uchodziJak dlaczego kara? A on Ci daje buziaka? Nie no to kara musi być
krzysio..sex pamietaj w życiu nie jest naważniejszy sex ..nawazniejszy jest KISIEL
Medea
Lila mam nadzieję, bo inaczej zadzwonię do roboty i zrezygnuję z urlopu. Wzięłam sobie poniedziałek i wtorek licząc na pogodę a tu ....szkoda gadać
Fiolka
Zrobiłaś już coś z tymi chaszczami
czy mam przyjść z ostrzem
Zrobiłaś już coś z tymi chaszczami
czy mam przyjść z ostrzem
Fiolka kiełbaska była?
FioLa ..lika jak wygra gruba papiera kasa ..chce być taka sama jak ona..
---
http://www.iv.pl/images/62711239672603211370.jpg
---
i znikman
---
http://www.iv.pl/images/62711239672603211370.jpg
---
i znikman
Lila
na miejscu się naostrzy
na miejscu się naostrzy