Wpisy 1 522 045 – 1 522 144
3 maja 2013 19:56 → 3 maja 2013 21:02, 100 wpisów
drapek to menel go opił
Klawiatura mu się zepsuła a wy odrazu że opity
Drapek.. .
............................
............................
menel....włącz polssat tv
WN
greg...chcesz być zamachem ..ubierz rasjtopy na głowie i jedz tam wawa... ja zawsze nie polityki zawsze kradną ludzie kasa ..to jest wtyd sejm łakomy i leniuch i tak balują
i znikam..
menel dzban oki
nie ma na kosmice tej wróżki co przewidziała remis w meczu pl-grecja
zjadłem wyppiłem potem dzbana
i w we łbie mam szopke betlejemską
i w we łbie mam szopke betlejemską
Player.. .
................................
................................
gdzie jest kondichciałem go poinformować że będzie w następnym odcinku na Polsacie w programie zdrady
a co pijem to wypijem
menel zapodaj meline na 100%
slawek tak myślałem, w końcu żyć z czegoś trzeba i helsinki produkować też dalej trzeba
gonzi
a niby do kogo, takiej tapety to ja jeszxcze u jednej osoby nie widziałem
slaskie --- czeladz bedzin, sosowiec/kraków
ide spac
witam ***player*** już naprawiłem problem z losowaniem wideo z godziny 21:40. Dzięki za spostrzeżenie...
dzban mnie poległ pa
Pasko
menel do zabrza mam 24 km
u mnie burza
przeszła godzine tymu
menel ale we łbie kołomyja po dzbanie
ide pa
ja dzisiaj jechałem 100 km na trasie Sanok - Rzeszów ... wycieraczki nie wyrabiały prawie całą trasę w godzinach 17:00 - 19:00
Pasko
a z jaką prędkością dało się jechać ? bo wiesz przy jednych opadach nie wyrabjają jak się jedzie 100km/h a innym razem przy 40
a z jaką prędkością dało się jechać ? bo wiesz przy jednych opadach nie wyrabjają jak się jedzie 100km/h a innym razem przy 40
Ja raz wjechałem w taki deszcz że się zatrzymałem bo nie było nic widać
jackwar: nie no 70km/h to spokojnie... chociaż no wiadomo widoczność to tak na wyczucie
jackwar
kupon czy butelka?
kupon czy butelka?
Ta chmura burzowo-deszczowa co jest nad Lublinem i Rzeszowem ma około 250km x 200 km.
...................................................
...................................................
WN
mam nadzieję że jutro już się wypogodzi bo szkoda wolnego
mam nadzieję że jutro już się wypogodzi bo szkoda wolnego
Player.. .
Na wschód od Rzeszowa nadal pada grad.. .
.....................................
Na wschód od Rzeszowa nadal pada grad.. .
.....................................
greg,walnij pięścią,tupnij z obcasa i siknij na ten zafajtany Tuskoland
player nie mam z kim butelki , byłem tylko kupony wysłać , zresztą wole kupony od butelki
Jackwar
ja to różnie, przed losowaniem wolę kupony a po butelkę
ja to różnie, przed losowaniem wolę kupony a po butelkę
greeg ..dla ciebie www ..zobacz ..tak musić być
---
http://www.iv.pl/images/01279020132202832840.jpg
--
powwoo
---
http://www.iv.pl/images/01279020132202832840.jpg
--
powwoo
po też nie , jak pomyślę o skutkach to raczej nie , ja to w małych ilościach nie piję , jak wypiję z dwa piwa to za godzinę mam kaca wolę już więcej i kaca przespać lub wiedzieć za co się męczę
Krzysio
jackwar wychodzę z takiego samego założenia
menel , znałem takiego co jak myślał o sexie to zawsze miał mokre spodnie myślenie nic nie daje trzeba działać
Emeryt !!! Emeryt , gdzie są te obiecane zdjęcia !!!!
Pewnie znowu do żabojadów pojechał , pokazywać wycieczką kasztany na placu Pigal
Pewnie znowu do żabojadów pojechał , pokazywać wycieczką kasztany na placu Pigal
tanio wycieczki załatwia , a jak jedziesz nad polskie morze to płacisz tylko za pierwszy dzień pobytu i za ostatni , reszte masz w promocji , pod warunkiem że znasz emeryta i będziesz tam tylko 2 dni
jackwar
kto nie zna tego farciarza emeryta
kto nie zna tego farciarza emeryta
Jackwar
menel , klawy gość , a gdzie nie był , wszędzie , człowieku , drugi Tony Halik , nawet u murzynów a wietnamczycy do tej pory do niego przyjeżdżają na kurczaka w 8 smakach bo unich tylko w 5 mają
Jackwar
Nie dodałeś jeszcze że przez niego w polsce rynek bukmacherski prawie się nie rozwija
Nie dodałeś jeszcze że przez niego w polsce rynek bukmacherski prawie się nie rozwija
Lila
Fiolka
Fiolka
Lila obiecał mi skubany zdjęcia a ja nawet podałem mu numer mego telefonu , franca , by zadzwonił że mu telefon nie działa a tak to czekam na telefon
menel...i z czego się śmiejesz? Zmieniłeś nazwisko na Jebiewdenko?
Gdzie ten od wycieczek emeryt na nartach czy gości z Wietnamu odbiera
Fiolka ale za co tak ostro