Wpisy 1 521 893 – 1 521 992
3 maja 2013 18:28 → 3 maja 2013 19:21, 100 wpisów
na wieczór będę miał dostawę kilku zdrapek i mm więc może szczęście się utrzyma
dlu
szlag
po cichu Wam powiem -
mam nadzieję, że ktoś, kto teraz pierwszy pie.dyknie świeże 10/10 będzie z takich 'sympatyczniejszych' i jednak będzie miał wysłane
...
szlag
po cichu Wam powiem -
mam nadzieję, że ktoś, kto teraz pierwszy pie.dyknie świeże 10/10 będzie z takich 'sympatyczniejszych' i jednak będzie miał wysłane
...
ja dziś w xl miałem zwrot a w frutii 011 pustak- a ciekawostka taka, że na 4fruttoi z nr. 011 tylko 1x była wygrana
Robal jutro będę we Wrocławiu jak nie gram na 10 liczb tak jutro spróbuje
tuti frutii 36 x 5 tys na 12 mln zdrapek 2 stopnia wygrana 200zł karcze mać
tak tak w pierszy dzien jak zdapa wchodzila to bylo 35 wyg
jak sie kapli to zmienili na 36
jak sie kapli to zmienili na 36
r26 ja w różnych żb testuję 011, na razie miałem 2x10 010 i 014 i 20 na 047
~Alarm ! : UWAGA : Reżim chce sprywatyzować dwie potężne kopalnie zatrudniające 5 tysięcy osób (KWB ADAMÓW, KWB KLECZEW), które przynoszą olbrzymie zyski skarbowi państwa. Najpierw chcą je złączyć z PAK SERWISEM, a później sprzedać Vattenfalowi za śmieszne pieniądze, oczywiście już podzielone pod stołem. Ogłosili 50% redukcji zatrudnienia czyli ok 2,5 tysiąca ludzi na bruk z okolic Konina i Turka! Pomóżcie, bo nawet regionalna prasa milczy, bo jest opłacana przez te spółki! Przyklejajcie to Proszę na różne fora, nagłaśniajcie, może GP się zajmie tematem, bo my nie rozumiemy dlaczego sprzedawać firmy dajacę calym rodzinom prace, ale i potężne zyski skarbowi państwa (roczny przychód obu kopalni 700 milionów złotych!
Taka jest polityka rządu , dawać zarobić ale innym . Polacy niech za grosze pracują dla innych .
w POlsce wszystko idzie za bezcen byle wysprzedać wszystko i wszystkich
giastar , poleciał ale nie za Azoty i nie za ten kontrakt gazowy
drapek za 1zł tymi ***ami tak sie nie interesuje generalnie podchodze do nich tak jak do papieru toaletowego
polskie koleje linowe/dochodowe oczywiście tez słowakom chcieli opchnąć
pisałem to juz mase raze na różnych forach jeszcze z 8-12 lat i koniec bedzie z przywilejami górników bo prywatny im wszystko pozbiera
Pan były minister skarbu poleciał bo był z innego układu , Krakowskiego . Z tego układu są ludzie prezydenta , żona byłego ministra jest dyrektorem w kancelarii prezydenta . Tusk ma układ Gdański z którego jest minister transportu Nowak , ten od zegarków .
ale też prawda taka że ktoś dał mundurówce emerytury po 15 l. górnikom też, także nie dziwmy się że w zusie kasy brak, a przeca to tysiące ludzi
Tak , minister finansów sie cieszy bo kasa jest ale zaraz ją wydają
wszystkim zabiorą dodadzą sobie premii + 200 % rodzinką posadki, każdemu po limuzynie a o podróżach samolotem lepiej nie wspominać
ostatnio mówili o rostowskim wykaz majatkowy za 2011 rok 62miliony zl
drapek dokładnie,,,oni się bronią że maja duże składki tylko że przez 25 lat a ile dostaną zwrotu ?? nie licząc darmowego węgla itd
Górnikom się należy ale już mundurówka to przesada , rozumiem że ze względu na zdrowie ale większość emerytów mundurowych pracuje w ochronie lub na taksówkach .
skarb państwa chyba sam powinien grać w totolotka albo na giełdzie
dlaczego bez mocnych pleców i minimum 10 tys w łape mozesz zapomnieć o robocie na kopalni ?
górnikom się należy za ich ciężką prace , ja bym nie chciał tam pracować tylko by wcześniej przejść na emeryturę . za to czemu taki policjant czy strażnik więzienny ma wcześniej iść ?
albo 'nowi' / np. partia ludzi myślących / żeby nie powiedzieć klony, trolle dostaną vipa
kolejarzom zabrali już wszystko , nawet na początku roku chcieli im zabrać darmowe dojazdy do pracy
musimy się zjednoczyć i chodzić na głosowania , nie jest ważne na kogo oddamy głos , chcesz na Palikota , głosuj , chcesz na SLD głosuj , na PSL głosuj . Nawet na PO głosuj . Chodzi o to że jest na rękę partii wygrywającej wybory by była jak najmniejsza frekfencja gdyż nawet jeśli 20% ją popiera to przy $) paru % głosujących te 20 % zapewnia im zwycięstwo . Każdy głos jest ważny , nie ważne na kogo głosujesz .
jackwarnkarwanjesyes mlody Nie Partji xo Bedzie szle za NAMI !!!!!!???????????!!!!!!?
Greg
Jackwar
Jackwar
wssystkie popi..m te partie powimmy miecnye samamilosc osdanych glosow i Wtedy PATRZA SOBIE NA LAPY INAVZEJ BURDEL ZAWSZE BEDZIE PAMIEYQJCIEN
Robal
Też oglądałeś?
Ewidentna ustawka
Też oglądałeś?
Ewidentna ustawka
powiedzcie czemu oszolom SP byl niewygodny bo zawsze im cos odpoerdolil
player
niektóre znam na pamięć, a od kiedy wycieraczki mi się zepsuły, to mniej oglądam ...
niektóre znam na pamięć, a od kiedy wycieraczki mi się zepsuły, to mniej oglądam ...
zapisza sie chyba do chn jakies uhrupowanienmnie wezmie jak myslicie.
Tymi liczbami będę grał w Mini Lotto cały czas każde losowanie może wpadnie kiedyś mam nadzieję że niedługo piątka 2,17,28,38,41 dobre liczby ?
sezon na kaczki sie zaczal iiiiiiiii donaldy i kaczorki w domach zostaa.no ale neta laja prawda Panowie
Ja chcę wygrać w Mini Lotto !!!
yak mnie irwili oslowoe i oslanki ze brrrrtttttttty tylko o swoixh stolkach mysla NIE GLOSOWAC NA BYDLO WIECEJ I UJ
monet prosze ten pis to ro samo jak i inne dna u nas brad dobrej pertji do zwyklego obywatela A SZKODA
a za PIS to my będziemy rządzić tą 6RPchociaż prawie jej już nie ma
wielce szanowny panie Menel
tylko nie 'z nas' ja jestem jeszcze tylko zwyczajnym gołodooopcem, a nie menelem , ale dam radę
tylko nie 'z nas' ja jestem jeszcze tylko zwyczajnym gołodooopcem, a nie menelem , ale dam radę
TO JEST KRAJ BEZPRAWIA BEZ ODPOWIEDSICLNOSCIN
BRAK DOBREJ PARTII DO RZADZENIA WSZYSTKICH BYLYCH NALEZALO BY SIE ODDALIC W KOSMOS LUB SIBIR DALEKO.
BRAK DOBREJ PARTII DO RZADZENIA WSZYSTKICH BYLYCH NALEZALO BY SIE ODDALIC W KOSMOS LUB SIBIR DALEKO.
greg , może i brak dobrej partii ale trzeba wybierać mniejsze zło . PiS nie jest złą partią jeśli się weźmie pod uwagę to co im zarzucano , czyli wstrzymanie prywatyzacji .
Pan poseł Konstanty Miodowicz w ciężkim stanie w szpitalu , jego to od razu przyjeli jak źle się poczuł a innych odsyłają bez badania do domu !!!!
Czy warto grać ciągle tymi samymi liczbami np w Mini Lotto ?
jackwar
I jeszcze raz dodam rzad powinien skladac.sie.z.kilku ugrupowan wyedy pattza sobie na lapy
I jeszcze raz dodam rzad powinien skladac.sie.z.kilku ugrupowan wyedy pattza sobie na lapy