Wpisy 152 060 – 152 159
26 sierpnia 2010 12:32 → 26 sierpnia 2010 14:26, 100 wpisów
Bry
Na 14-ta: 75,77,44,69,71,63,57,65,68,78,79,46,50,22,26,5,39,58,53,41.
Powodzonka

Na 14-ta: 75,77,44,69,71,63,57,65,68,78,79,46,50,22,26,5,39,58,53,41.
Powodzonka

Liczby sa na G16 nie zmieniam.podaj początek meila wyślę Ci trafienia i zobaczysz chwilkę po losowaniu co trafiłem, lub gdy będę na necie i wpiszę wyniki
Dziś juz od Ciebie maila dostałem zestawy z 14 losowań. Jeśli to coś innego to poproszę pawel3.3@o2.pl
co za pytanie?
wszystko zależy od tego jaka będzie ilość grających i jakie skreślą kub dostaną zestawy liczb.
W sumie jest ok 14 milionów różnych kombinacji
Jeśli wśród nich będzie prawidłowo skreślona kombinacja to szóstka padnie, a jeśli nie to nie.....
Proponuję rzut monetą,to powinno wyjaśnić nieco sprawę

wszystko zależy od tego jaka będzie ilość grających i jakie skreślą kub dostaną zestawy liczb.
W sumie jest ok 14 milionów różnych kombinacji
Jeśli wśród nich będzie prawidłowo skreślona kombinacja to szóstka padnie, a jeśli nie to nie.....
Proponuję rzut monetą,to powinno wyjaśnić nieco sprawę

ja juz od kilku dni siedze nad systemem na 5,6,7. mam nadzieje ze wkoncu go rozpracuje.
ojciec rozpracować system to nie sztuka napradę musisz tylko wiedzieć na ile liczb chcesz grać na jaką gwarancję i masz gotowe jak na dłoni
witalski dla Wszystkich....
Dariusz Witkowski .."..nie ucz Ojca dzieci plodzic..."
Dariusz Witkowski .."..nie ucz Ojca dzieci plodzic..."
ja system juz razpracowalem. Tylko prubuje wielu sposobow doboru liczb. patrze w mapach i w losowaniach. tyle tego ze juz mi glowa boli.
kto trafił 10/10? witam
ojciec coś Ci powiem .Dobór liczb jest taki sam jak zwykle tylko trzeba ustrzelić moment.Ja gram na 10-7-8-5-3 do skutku dużo tego jest nie powiem że nie ,ale gram do momentu trafienia większej kwoty i zmieniam liczby
Oky dobra Twoja robota Twoje liczby powodzenia.Pamiętaj jak coś pisz na meila lub gg tak jak co niektórzy a zawsze dostaniej rano najświeższe zestawy liczbowe z opisem
a masz nowe zestawy?
Dzieki ale nie bede szedl na latwizne jak inni. sam sprubuje to rozpracowac. jak nic nie pujdzie to moze sprubuje twoje zestawy.
jest, dziękówka Darku
ojciec zobacz co daje wytrwałosć gry .Zobacz temat Atak na ósemki na forum kiedy bzik Pan Tadzio robił tabelki.Zobacz listopad grudzień 2009 i styczeń 2010.Potem dałem na luz bo było tego za dużo.Sprwadz wyniki końcowe oceń a zobaczysz co daje wytwałość gry.

robercik102 mówisz masz chciałeś dostałeś i nie Panuj bo jestem za młody plis.
witaj darson

jak poszło losowanko??wczoraj??
ja niestety młodszy Darku
To nic. Tu nie ma Panowania ja nie muszę się Panować wszyscy jesteśmy tacy sami.
he he
czy to ważne ile kto ma lat???ważne na ile się czuje

miało być

ja na 15
no ostatecznie 17

no ostatecznie 17Humor mi dopisuje pogoda mnie buduje. I to lubię bo każdy dzień jest inny i nie czuję się winny
to ja niemowlę przy tobie....he he

darsonku jesteś ponad przeciętna

Spoko bracie nie bój bidy Tu jesteśmy zawsze kolegami.Mówiłem proponowałem spotaknie chciałem Wam pokazać jak to jest grac spotkac się pogadać w Warszawie ja do Gdańska jechać nie mogłem bo praca mnie pogoniła.Zaproszenie jest zawsze aktualne Dla Wszystkich.
lunatyczka dziękuję za uznanie.
lunatyczka dziękuję za uznanie.

gadu gadu , Śmichy chichy . rozbijmy ten bank w totolotku i puścmy ich z torbami
prosze
nie bede ściemniać
nie bede ściemniać
jak by to było takie proste
to nawet do stolycy moge jechać i rozbijać bank
to nawet do stolycy moge jechać i rozbijać bankBonus w Multi Multi rozbity! Wygrana â ponad półtora miliona złotych.
Dokładnie 1 568 294,20 zł wygrała osoba, która zagrała w Multi Multi w Lubinie, w punkcie na ulicy Leśnej. Zakład zawarto za podstawową stawkę, jednak do wygranej wynikającej z tabeli został doliczony wyjątkowo wysoki, bo wynoszący ponad 1 300 000 zł bonus. Bonus to dodatkowa wygrana czekająca na tych, którzy trafią wszystkie 10 z obstawionych w Multi Multi liczb. Aktualną wysokość bonusu można sprawdzić w punktach sprzedaży oraz na stronie lotto.pl .
Opisywana wygrana jest najwyższą tegoroczną wygraną w Multi Multi. Warto jednocześnie przypomnieć, że w zeszłym tygodniu 1 300 000 zł wygrano w Sawinie (woj. lubelskie). Lista najwyższych wygranych znajduje się tutaj .

Dokładnie 1 568 294,20 zł wygrała osoba, która zagrała w Multi Multi w Lubinie, w punkcie na ulicy Leśnej. Zakład zawarto za podstawową stawkę, jednak do wygranej wynikającej z tabeli został doliczony wyjątkowo wysoki, bo wynoszący ponad 1 300 000 zł bonus. Bonus to dodatkowa wygrana czekająca na tych, którzy trafią wszystkie 10 z obstawionych w Multi Multi liczb. Aktualną wysokość bonusu można sprawdzić w punktach sprzedaży oraz na stronie lotto.pl .
Opisywana wygrana jest najwyższą tegoroczną wygraną w Multi Multi. Warto jednocześnie przypomnieć, że w zeszłym tygodniu 1 300 000 zł wygrano w Sawinie (woj. lubelskie). Lista najwyższych wygranych znajduje się tutaj .

gratki dla zwycięzcyjakie półtora miliona złotych. zabierają podatek.
jakiś dobry systemik i wszyscy razem,każdy inne numerki..a całą kasę podzielić na tych co by grali...z nami...co ty na to Darku?
robercik102 jestem za czekam na propozycje systemik jest liczby też są tylko grać.Byle wtrwale i do skutku.
zaraz zmykam...taki kuponik wysyłam....wczoraj lipa...4,35,43,45,47,56..życzę wysokich wygranych..narka

ja kiedyś z kolesiami gralismy wspolnie na duzego lotka i na te same liczby...bylo troche wygranych, kazdy poszrdl w inne strony i upadlo to...im wiecej osób tym mniejszy koszt gry...ojciec , no nie Darku? narka

ja kiedyś z kolesiami gralismy wspolnie na duzego lotka i na te same liczby...bylo troche wygranych, kazdy poszrdl w inne strony i upadlo to...im wiecej osób tym mniejszy koszt gry...ojciec , no nie Darku? narkarobercik102 masz racje dlatego możemy grać wspólnie ustalamy jakim systemem ile liczb za ile i gotowe.
mag Witamy
mag Witamy
ale żeś szczodry ojciec...za 1 zł to sobie zdrapke kup
Ja gram codziennie systemem za 82,50 podstawiam liczby i gram bez plusa.z plusem wiadoma rzecz kosztuje 165zł jednorazowo.
Dariusz Witkowski ...." ...a kto zabroni bogatemu , biednie zyc..? "
Wybierz jedna tylko 10 i graj nią cały czas przez ileś tam losowań
Oj, ciepło ciepło uffffff

W.n.. . coś nie tak, liczby nie pasują????

W.n.. . coś nie tak, liczby nie pasują????

ja mam swoich 10 stalych cyfr
Gram nimi juz dlugo i przyznam ,ze nawet 7/10 mi nie wpadlo 2razy trafilam 6/10
Gram nimi juz dlugo i przyznam ,ze nawet 7/10 mi nie wpadlo 2razy trafilam 6/10
1;01, 40, 41, 72, 78
2;01, 40, 41, 76, 78
3;01, 40, 41, 72, 76
4;21, 35, 44, 67, 74
5;11, 17, 30, 41, 46
2;01, 40, 41, 76, 78
3;01, 40, 41, 72, 76
4;21, 35, 44, 67, 74
5;11, 17, 30, 41, 46
a otrzymasz 10% zwrotu od wpłaconych kwot, a przy szczęściu nawet 25%

U mnie wszystko gotowe liczby są teraz tylko losowanie.Minuta do
lub 
lub 
tola<<<<kto ma pecha i nieszczęść kupe, złamie palec wycierając dupe
Użytkownik Automat dopisał wyniki Multi Multi - 06,14,17,21,23,28,29,30,33,34,37,41,42,45,47,51,57,58,66,72 - Plusem jest liczba: 33
Kur...trójka (37,42,72), którą dostałem na chybił trafił wczoraj wieczorem ...wpadła dzisiaj o 14....

takiego kompletnego ZERA to już dawno nie miałem 

Z podanych rano zestwów piątek weszło 2x3/5 oraz raz 4/5!. A więc już jest coś
A w podanej 20 zaczynającej się na 16 wypadło 6 co da nam kilka 6 i piątek

tatko