Wpisy 1 519 827 – 1 519 926
2 maja 2013 12:33 → 2 maja 2013 12:57, 100 wpisów
Witam. Trzeba mieć odwagę aby się przyznać do błędu, jesli się go popełniło.
już chyba lepiej jak o kisielu,rurkach i www xxx piszecie.
Ze śmierci się nie żartuje.
Ze śmierci się nie żartuje.
Kondi.
Chyba jest w szoku.Albo już pojechał do notariusza.
Chyba jest w szoku.Albo już pojechał do notariusza.
Dzisiaj byłem w oddziale TS aby pobrać wygraną i niestety okazało się że trafiłem 8/10
a czy to wazne kto kiedy zejdzie
kondi .... zawsze idzie oszukac przeznaczenie
tylko nie zacznijcie książki pisać na temat tego jednego pytania, bo zaczynam żałować, że go zadałem
kondziu...pije dzbany z menelem
pomyliłem się z jedną liczbą. Dlatego muszę to tu napisać, jeżeli napisałem że trafiłem 9/10 x4
menelll.................
królu mogłeś sam sprawdzać kupon 100 razy więc teraz nie ściemniaj bo starych niedźwiedzi na sztuczny miód nie weźmiesz
no to ula ma ....przejewane
nie zarobi na menela i jego dzbany
a co dopiero jak urodzą się
małe menelki
i zaczna z tata popijac dzbany
nie zarobi na menela i jego dzbany
a co dopiero jak urodzą się
małe menelki
i zaczna z tata popijac dzbany
Dlatego iż popełniłem ten błąd i mylnie go odczytałem, liczę się z wszelkimi konsekwencjami ze strony multipasko.
No i z tego tytułu przepraszam wszystkich których wprowadziłem w błąd
No i z tego tytułu przepraszam wszystkich których wprowadziłem w błąd
królumulti,
nie zapomnij żądać od TS odszkodowania za straty moralne przez błędne odczytanie kuponu
nie zapomnij żądać od TS odszkodowania za straty moralne przez błędne odczytanie kuponu
dajcie mi nr wpisu
Na razie jestem trochę podłamany i zawstydzony, przede wszystkim zawstydzony i dlatego nie pokażę się przez jakiś czas na tym forum.
król multi zmieni nickkk coooo znowu klon
kondi: no Totalizator by raczej nie upadł... pytanie nie takie głupie bo też kiedyś o tym myślałem generalnie ciężki temat... w tej chwili faktycznie nikt nie ma wiedzy (haseł, itd.) żeby to przejąć. Nawet nie wiem jak to jest z domenami w przypadku śmierci właściciela, czy jest coś takiego jak spadek domeny na żonę na przykła
same klonyy
lili....juz lece
krulu
ponownie błądzisz - w chachmęceniu, bo -
podstawowym problemem jest, nie to, że mylnie 'odczytałeś', tylko, że upierałeś się, że stawka jest nieistotną kwestią w opisie ilości wygranych na stronie
będziesz będziesz zaglądać pa ci
miłego trafnych wysłanych prawie
ponownie błądzisz - w chachmęceniu, bo -
podstawowym problemem jest, nie to, że mylnie 'odczytałeś', tylko, że upierałeś się, że stawka jest nieistotną kwestią w opisie ilości wygranych na stronie
będziesz będziesz zaglądać pa ci
miłego trafnych wysłanych prawie
kondziu..tylko nie rozumiem kim znowu zostanie bo nie rozumiem kto to jest ginrgologie
menel ten to ma i przestanie pic dla ululi
i zostanie ginekologiem
kondziu...znowu wszystkie babcie do okienek zasiądąMIŁOŚĆ NA ZIELONEJ
lila...ale czego on bedzie szukał ulce
w kroku
lesnego dzbana
w kroku
lesnego dzbana
Do Robal 36 masz prawo tak sądzisz po tym co zrobiłem. . Nicku nie zmienię, bo nie ma po co, gdyż trzeba mieć odwagę przyznać się do błędów. Błędów nie robi ten, który nic nie robi. Ja go popełniłem i przyznaję się do niego. ŻEGNAM
memel ulula gratulacje
ulula
wasyl...ja napisałam do menela...że jetem juz zajeta
Lila szkoda że tego wpisu nie podałaś,,,jjko dalszego ciagu
Lila szkoda że tego wpisu nie podałaś,,,jjko dalszego ciagu
po prostu nie wierzyłem własnym oczom, a że ze mnie zazdrosnik, to....
ulala zazdroscimy ci
ulala..tu nie chodziło o dalsze wpisy tylko konkretnie o wpisa menela a raczej to co napisał.Nie rozumiem co w tym takiego złego?
ulala to kiedy małe menelki na swiat wyjdą
wiem, że obiecywał po południu, dlatego chciałem widiec, czy dotrzymał słowa
ulala czza trzza pozartowac czasem
ulala...to,że mężatką jesteś to każdy wie tak,że nie stresuj się niepotrzebnie
ulala
wszyscy zazdrośni ? mła też ? o kol Menela ? ależ naprawdę - nie staję Wam na drodze, powiem więcej - nawet gdybym znał przeszkody zamilczałbym
wszyscy zazdrośni ? mła też ? o kol Menela ? ależ naprawdę - nie staję Wam na drodze, powiem więcej - nawet gdybym znał przeszkody zamilczałbym
kondi za co
ulala .... nie zna sie na zartach
dzis prima apriliss
dzis prima apriliss
no to mamy focha