Wpisy 1 519 599 – 1 519 698
2 maja 2013 09:14 → 2 maja 2013 10:54, 100 wpisów
WN.
Miałeś rację.Właśnie przeszla następna burza.
Miałeś rację.Właśnie przeszla następna burza.
powietrze gęstnieje, ale burzowych chmur nie widać, deszczu prócz pokropku to u mnie z 2 tyg. nie było
Fiolka
Drapek
Drapek
Witam ja na chwilke
Jaki jest dobry antywirus po polsku na starsze kompy32bit
Jaki jest dobry antywirus po polsku na starsze kompy32bit
Do fiolka. Aby zneutralizować alkohol wystarczy żyć ziarenko kawy nie zielonej. Sprawdzone na sobie.
19,26,29,39,41,43,53,54,68,73
02,04,14,18,59,60,63,67,78,79
14,29,41,43,51,53,54,58,59,60
02,04,14,18,59,60,63,67,78,79
14,29,41,43,51,53,54,58,59,60
Teraz najwieksza ulewa/potop jest na poludniu Polski pomiedzy Katowicami a Krakowem.. .
.....................................................................
.....................................................................
fiolka możesz żuć a raczej gryźć listki laurowe,też sprawdzone
ulcia jak i gdzie mozna pobrać nowe bazy do gl3???
ulcia to jak ty działasz w tym gl3??? stosujesz go w ogole???
witajcie dla wszystkich
ulcia a jak wprowadzisz to w jaką opcje wchodzisz zeby szukac pewniaków? bo ja nie wiem czym mi wszyskto przysłali...
Gracz z miejscowości Legionowo wygrał 306 256,50 zł w grze Mini Lotto
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
Cześć powie mi ktoś dlaczego w Lidze Mistrzów nie ma gry o 3 miejsce ? Powinni to zmienić jak dla mnie było by ciekawiej co ? A tak mamy tylko finał Borussia Dortmund vs Bayern Monachium. Ja czuję że wygra Borussia po rzutach karnych . A jestem ciekawy kto by wygrał w tym meczu o 3 miejsce jak by było Real Madryt vs Barcelona ale po wczorajszym meczu na 100 % Real nie tylko bo jestem ich kibicem ale prezentują ostatnio lepszą zdecydowanie formę ? Czyli Real 3 a Barcelona 4 miejsce ?
isia..ja się ty tylko trochę posiłkuje
szukam innymi sposobami rownież
szukam innymi sposobami rownież
a moja trójka to [40,80,72] no i w grze jest ta dla ciebie sprzed 20 dni [44,48,63]
jak jeszcze powiesz mi, jaka ta czekolada to chyba zaczne sie bac
25.05 jest finał LM giaster a dałem piwo bo Niemiecki finał niestety miało być inaczej .
kondi ściemnia Cię, ja jej powiedziałam o tej mące, bo kiedyś to pisałeś na mp
A też mogę zgadnąć ?
Mleczna truskawkowa ?
mleczna z całymi laskowymi, choc gorzka lezy obok i juz w połowie jej nie ma i jest z alpen gold
A kto mi powie kto zajął trzecie a kto 4 miejsce w tegorocznej LM ? 3/4
ula, daj pewniaczka, bo widze, że dzisiaj "masz wgląd" w rzeczywistość
A kto mi powie kto zajął trzecie a kto 4 miejsce w tegorocznej LM ? 3/4.
kondi nie wierz jej ona o tej czekoladzie wie odemnie, bo pisałeś na mp a ja mam pamięć do takich rzeczy, czaruje Cie jak nic
Ale dobry jest Bayern co ?
Borussia wygra LM i tyle a Robert zostanie razem z Cristiano królami strzelców tego ja chce a wy ?
ulala taa, co nie wiesz to sie mnie pytasz a potem podajesz jako swoją tajną wiedzę i szpanujesz haha
W przyszłym roku Real Madryt wygra LM i tyle w temacie. A powiedzcie jak mam znaleźć dziewczynę ? Bo szukam i szukam i nie mogę coś ? Czy to pewnie zależy od zasobu portfela jak mi mówi mój tata że na takiego bez grosza raczej nie spojrzy. A wśród was są dziewczyny wolne ?