Wpisy 1 517 495 – 1 517 594
30 kwietnia 2013 22:54 → 30 kwietnia 2013 23:22, 100 wpisów
Lila brawo za pierwsze miejsce
widzisz Panie jak on mnie wk.... królmulti daj mi odpoczac od twojej osoby Ok !
Max kto w gr B będzie za ulala??
a co ciebie to tak inte... powiedziałem przestań sapać , skomleć
dobra czas spać kochany gregusiu i nie przeklinaj tak. Polski język ma wiele innych piękniejszych słów od przekleństw
Przecież królu prostować banany to nie wulgaryzm
rozbrajasz królmulti idź spać prosze bede dla ciebie bardzo mily dobranoc
pylcek.......zapomniałeś poskarżyć się do pasko o te przekleństwa
Greg
Jak to mówią ojciec przez skarpetę go robił
Jak to mówią ojciec przez skarpetę go robił
Ja też idę spać
dobranoc wszystkim
dobranoc wszystkim
ja chcę tylko pogadać o liczbach a nie czytać wciąż przekleństwa
Dopisano wygrane multi multi
Bonus Multi Multi: 90 000 zł
krolku jak bedziesz niegrzeczny to nie dostaniesz sałaty od hipcia:
Niestety 2-0 Real żegna się z LM no cóż ale tak ładnie by było. Ale bądź co bądź wygrali mecz . Czyli szykuj się Niemiecki finał. Szkoda żeby jeszcze jeden gol ale bym świętował teraz to nie macie pojęcia a tak nie ma czego niestety bo w Mini Lotto też lipa 0 a wy ?
Dopisano wygrane lotto - padło 1x 2 000 000,00 zł
Dopisano wygrane lotto plus - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane kaskada - brak głównej wygranej
królku i na kolana przed lila z bukietem kwiatów i przeprosinami:
hipciu jeśli czymkolwiek ją uraziłem to przepraszam, ale lilo wybacz przeklinać tu nie będę jak maxsiu i greg, do tego mnie nie namówisz
Dopisano wygrane mini lotto - padło 1x 306 256,50 zł
królu......idż tam gdzie chodzisz piechotą.........i spuść się do szamba
ojjjj....byś się żdziwił........ale tobie tego udowadniał nie będę......za głupi dla mnie jesteś
po pierwsze to pieniądze,a po drugie to kultura a po trzecie wychowanie
nie wiem kto cię wychowywał.......ale bardzo mało uwagi temu poświęcił
zapraszam na czatachowa,tam ojciec daniel wyrzuca złe duchy podczas modlitwy nad ludzmi:
jandzia......z czubkami trzeba rozmawiać tak jak chcą.....inaczej im się jeszcze gorzej w bańkach przewraca
bardzo tu atmosfera napieta i nieprzyjemna, odnosze wrazenie ze jeden nie rozumie co pisze drugi, przykre
hlapek a to że los cię obdarzył wykształceniem niepełnym podst.to nie moja winai na pewno nie zrozumiesz tych wartości człowieka
dotam...król to menel ,,menel to bezrobotny,,,bezrobotny to pylsek,,,,pylcek to detox....detox to...itd,itp
jandzia.......i jestem nadal.....tylko już mnie denerwuje ten osobnik...i nie tylko mnie
jandzia na razie pech,ale słabo myślę bo dokucza choroba parkinsona a leki jakoś nie działaja:
jandzia myślałem,że jak dostanę lekarstwa to będę zdrowy ale jest inaczej mam problemy z chodzeniem:
no wyobrazam sobie hipciu jakiego musisz miec stresa, wygraj kochaniutki