Wpisy 1 516 161 – 1 516 260
30 kwietnia 2013 15:07 → 30 kwietnia 2013 15:35, 100 wpisów
kickboxer95..o nie tu jest jeszcze lepszy bajkopisarz ..emeryt ten to dopiero farmazon
Żona pracuje w kolekturze i powiedziała wyraźnie iż zgodnie z regulaminem wygrana liczy się jako jedna w tabeli wygranych. Niezależnie od stawki. Czy to potraficie zrozumieć?!
max? A co on pisał?
Wygrał tak jak ja 10/10 dziś w multi?
Bo co się tam będę chwalił ...
Wygrał tak jak ja 10/10 dziś w multi?
Bo co się tam będę chwalił ...
dziś świetuje Holandia bo maja nowego króla i Polska bo też maja nowego królaMULTI
królmulti co ty pi.....sz stawka daje ilosc wygranych w tabeli baranie
król multi zdjęcie załatwi sprawę
Jak widzę to strona nie dla mnie. Większość to złośliwcy tu są. Żegnam wszystkich niedowiarków.
panowie piwko a pustymi kuflami klona w łeb
dobra to ja uciekam życzę wszystkim grającym wysokich wygranych cześć do poklikania.
Ja Ci wierzę królu... Osobiście wygrałem dzisiejsze losowanie mini I to nie bajka ...
MM+
greg przywal mu porządnie co by się obudził, bo już po piętnastej
zorro
'a gdzie to jest "Zakopca" ? '
buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
kurna, ale mi się skojarzyło
ten czat jest niebezpieczny
'a gdzie to jest "Zakopca" ? '
buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
kurna, ale mi się skojarzyło
ten czat jest niebezpieczny
rafalski? ile zakładów mini puszczonych ?
greg niech se będzie i klonem, niestety tak czy siak wygranej 9/10x 4 nie ma- czy na jednym czy na czterech pukonach tylko po co ***ić głupoty- jak w sumie to można sprawdzić
mam -
okolice poniżej 100 tysi - kol. pitek anropus -
" /.../ może być,tylko powiedz mi co to jest Zakopca, a chętnie się tam wybiorę."
okolice poniżej 100 tysi - kol. pitek anropus -
" /.../ może być,tylko powiedz mi co to jest Zakopca, a chętnie się tam wybiorę."
kick 3 zakłady puszczone sorki nie było mnie chwilę
zgodnie z regulaminem wygrana liczy się jako jedna w tabeli wygranych. Niezależnie od stawki. Czy to potraficie zrozumieć?!
ten jeszcze marudzi
niedawno we wrocławiu padło 9/10 ze stawką x10 i wtedy w tabeli było x10
* antropus
a chwilę wcześniej -
>>...wtedy myślałem,że jesteś facetem.<<
a chwilę wcześniej -
>>...wtedy myślałem,że jesteś facetem.<<
greg...tak dokladnie o 7 rano i maja sie urodziłam...ponoć w czepku
zgodnie z regulaminem wygrana liczy się jako jedna w tabeli wygranych. Niezależnie od stawki. Czy to potraficie zrozumieć?!
Przedzwońcie sobie do Oddziału TS lub zadajcie pytanie "multi pasko". A nie bądźcie niedowiarkami
Przedzwońcie sobie do Oddziału TS lub zadajcie pytanie "multi pasko". A nie bądźcie niedowiarkami
grag...ponoć był...zresztą chyba czasem mam szczęści w w życiu
...ale nie w każdej dziedzinie
...ale nie w każdej dziedzinie
Jest prawda, też prawda i gówno prawda
Normalnie nie uwierzycie wzięłam sięgnełam do kieszeni wytrzepałam drobniaki i idę puścić 1000 zakładów lotto+. A tak przy okazji to ja trafiłam wtedy tę megawygraną a nie odebrałam bo mój kotek dał mi na waciki i właśnie jechałam do Wa-wy bo tylko tam są sklepy na moim poziomie no i wpadłam w tej dziurze do kolektury i puściłam. A nie odebrałam bo by się kotek dowiedział że jego terenówkę wzięłam i byłby dym
Normalnie nie uwierzycie wzięłam sięgnełam do kieszeni wytrzepałam drobniaki i idę puścić 1000 zakładów lotto+. A tak przy okazji to ja trafiłam wtedy tę megawygraną a nie odebrałam bo mój kotek dał mi na waciki i właśnie jechałam do Wa-wy bo tylko tam są sklepy na moim poziomie no i wpadłam w tej dziurze do kolektury i puściłam. A nie odebrałam bo by się kotek dowiedział że jego terenówkę wzięłam i byłby dym
rafalski To ja mam troszkę więcej
A MM jednak pogram na sucho sobie. Może jak "coś" zacznie wychodzić lub mnie natchnie to wyślę
A MM jednak pogram na sucho sobie. Może jak "coś" zacznie wychodzić lub mnie natchnie to wyślę
Na razie. Już wyjeżdżam a w trasie nie można używać telefonów komórkowych.
Jesli ktos trafi ze stawka x10 to jest 10 wygranych i tak jest w tabeli. Dlatego w celu ominiecia podatku nie trzeba kombinowac i np 6/6 w Multi ze stawka 10 i nie ma podatku... nie ma co puszczac pojedynczo bo na jedno wychodzi.
kick jeszce pójdę puscic 10/10 na 4 losowanka, bo 2 maja i nie będzie mi się chciało rano dupska podnosić
To grajcie tak aby wygrywać, a nie jęczycie tu na lewo i prawo.
ula bo jesteś jedną z najlepszych typerek tutaj i może nie tylko mnie... "pomagasz"
6/6 i nie ma podatku ?! Co za herezje szerzycie na tej stronie!!!
Witam,zaglądam na MP,aby się przywitać z zacnym towarzystwem,mam gości i muszę im dotrzymać towarzystwa,wychowanie,tego wymaga
To po prostu kpina. 6/6 i nie ma podatku. No ja cię nie mogę.
królik weź sobie kup za tą wygraną sznurek i zrób z niego pożytek dla ludzkości