Wpisy 1 515 361 – 1 515 460
30 kwietnia 2013 09:28 → 30 kwietnia 2013 10:22, 100 wpisów
aniu na razie dałem 9,16,17,18,43,60,73 - myślę jeszcze o 7 i to twoje 45 mi chodzi po głowie
drapek
a jaki tam błąd, jak to mówią "los tak chciał"...
I - łatwo mi mówić - PO - no nie ? - no i - czy miałbym rację, jakby /jednak/ się wturlało ?
dobrego
a jaki tam błąd, jak to mówią "los tak chciał"...
I - łatwo mi mówić - PO - no nie ? - no i - czy miałbym rację, jakby /jednak/ się wturlało ?
dobrego
Na jaka nalepiej liczbe losowan ustawic funkcje ;liczby padajace po innych liczbach'w programie multipairs?Moze ktos wie?
drapek
Dzięki za info.
bolek
A może skoro 16,29 to jeszcze taka milusia parka 31,33
Dzięki za info.
bolek
A może skoro 16,29 to jeszcze taka milusia parka 31,33
dobry
robal dziś nie gram 5/5, puściłem już 8/8 na 2los- typy na forum, a wygraną z frutkia gram dodatkowe 9/9+
drapek ja rano puscilam 6,11,45,75,76,77 sie pomylilam bo spisalam sobie losowanie z 28.04 z 22:15 sama nie wiem jak ja to zrobilam heh
wyszło mi, że coś z tych piątek :
2,18,34,50,66
13,29,45,61,77
powinno wpaść o 14-stej a intuicja podpowiada do tego 72
2,18,34,50,66
13,29,45,61,77
powinno wpaść o 14-stej a intuicja podpowiada do tego 72
medea76
31,33 to też moja ulubiona parka może dzisiaj wejść
pomyśle nad tym
31,33 to też moja ulubiona parka może dzisiaj wejść
pomyśle nad tym
medea wkrótce na forum zanalizuję tą zdrapkę - nie powiem lubię ją, ale rewelacyjnych wygranych tam nie ma- porównaj ilość wygranych pow. nawet 20zł z lotkiem i już masz wstępną opinię
Proszę dziś o TuttiFrutti a pani kolektorka mówi że jeszcze nie w sprzedaży ale sprawdziła i kupiłem 10 pierwszych z paczki i tylko 2 zł zwrotu.
wpadłam przelotem bo zaraz si e ulatniam medusia drapciu bolciu i pozostali
ja osobiscie to nie znam zadnej osoby, ktora wygrałaby wiekszą kase w zdrapki
medusia cos wygrała bo widziałam ze rozmawiałas z jocią...
ja też nie znam nikogo kto by wygrał cos wiekszego w zdrapkach ale znam duzo którym gruba kasa przeszła obok nosa czyli my wszyscy
drapek
Ja i tak w porywach to maksymalnie 77 złotych wydrapałam prawie rok temu, więc bardziej dla sportu drapię
Ja i tak w porywach to maksymalnie 77 złotych wydrapałam prawie rok temu, więc bardziej dla sportu drapię
drapciu jak chcesz ze snu bo ja dzis nie gram...2,74,10,41,9,12,33,36,5...
medea76
wysłałem już liczby z profilu
ale jeszcze wychodzę mini wysłać to te 31,33 dopnę gdzieś
wysłałem już liczby z profilu
ale jeszcze wychodzę mini wysłać to te 31,33 dopnę gdzieś
mojego kolegi z pracy ciocia wygrała 40 000 zł w którejś edycji Lotka
medea ja nie drapie dla sportu, tylko aby drapki przynosiły zysk
islandorka
Trafiłam 5/8 dzięki zafiksowaniu na piątce 11,12,16,71,73 i losowaniach, w których dała 5/5. A do tego jeszcze o 14-stej było 3/4 z mojej ulubionej czwórki 4,19,34,49 a że 19 lubi 44 i 53 to jakoś tak wyszło
Trafiłam 5/8 dzięki zafiksowaniu na piątce 11,12,16,71,73 i losowaniach, w których dała 5/5. A do tego jeszcze o 14-stej było 3/4 z mojej ulubionej czwórki 4,19,34,49 a że 19 lubi 44 i 53 to jakoś tak wyszło
widzę, że Pasko wstawił 2 emotki dla menela
medea a ja
drapciu mnie korci to nowe xingo i ja se wezme dzis zamiast totka...
na tego cholernego goldena nie moge sie doczekac...
na tego cholernego goldena nie moge sie doczekac...
dziś singo kupie bo taka kolorowa zdrapka,będzie miał co szczeniaczek gryźć
na razie nie, niedawno trafiłem 50zł, więc zrobiłem od tej drapki przerwę bo kiepsko idzie
islandorka
Dziś wg kalendarza wypada okienko dla pierwszej i ostatniej dziesiątki ustalone na podstawie losowań gdy dawały 7/10 lub 8/10 Warto wiec dziś na nie popolować
Dziś wg kalendarza wypada okienko dla pierwszej i ostatniej dziesiątki ustalone na podstawie losowań gdy dawały 7/10 lub 8/10 Warto wiec dziś na nie popolować
ja coś szczęścia nie mam do niej- w Legnicy wpadła ostatnio główna wygrana- co prawda kilkadziesiąt km ale miałem bardzo bliski numer głównej wygranej i nawet te same symbole PHU
drapek
Ostatnio jak miałam tzw. okienko dla 1-10 to w jednym z dwóch losowań 6/10 było
Ostatnio jak miałam tzw. okienko dla 1-10 to w jednym z dwóch losowań 6/10 było
drapek
podoba mi się twoje 80
a 63 wczoraj typowałem ale nie weszło
podoba mi się twoje 80
a 63 wczoraj typowałem ale nie weszło
islandorka
A ja wczoraj fajną przygodę miałam. Jareq08 zapytał mnie o liczby dla Lwa. No i znalazłam taki stały zestaw do gry w swoich materiałach astrologicznych. Wczoraj kończył się dobry okres dla Lwów a pomimo to wieczorem 2/4 z tych liczb było. Fajne no nie
A ja wczoraj fajną przygodę miałam. Jareq08 zapytał mnie o liczby dla Lwa. No i znalazłam taki stały zestaw do gry w swoich materiałach astrologicznych. Wczoraj kończył się dobry okres dla Lwów a pomimo to wieczorem 2/4 z tych liczb było. Fajne no nie
i z tego bedzie uja w wekend bo pogoda do dupy a miało być upalnie co za piczki
Powinni dodać czerwoną kartkę, bo żółta to dla nich zdecydowanie za mało.
gdyby u mnie padła główna wygrana, to już bym tej drapki nie brał- chyba że przyszłyby całkiem nowe serie; w pierwszej edycji xingo w przeworsku padło 50k, a ja w tej żb m-c wcześniej w xingo miałem 50 ale zł
Cześć
ewakuuje sie ,jade na rezonans, jakby ktos mnie szukał będe ok 17...
bolek tą usemkę mam na 2los, i teraz mam znów mętlik z kradzionych liczb
gg medusia
grzesiu moje i tak wejda jak nie na jedno to na drugie pytanie tylko które i nie zdziw sie jak bedzie +...
isl, włąśnie myśle co dać na pukon, może 5/5 by jednak puścić na wariata
drapek faktycznie odpuszcze sobie na jakiś czas xingo kupiłem dziś 1 sztuke główna wygrana to nr 029928 a moja to 029949 bliżej niż w poprzedniej którą miałem
kondi
I się nie doczekasz bo ja swojego wyglądu na fotografii tak nie lubię, że żadnych swoich fotek nawet nie przechowuję no moze poza jakimiś kilkoma wyjątkami.
I się nie doczekasz bo ja swojego wyglądu na fotografii tak nie lubię, że żadnych swoich fotek nawet nie przechowuję no moze poza jakimiś kilkoma wyjątkami.
medea,
ja zony nie szukam wie czekam na chocby jeden foto-wyjątek
ja zony nie szukam wie czekam na chocby jeden foto-wyjątek
no dobra z przyjaźni coś tam znajdę w domowym archiwum cyfrowym i wrzucę na profil dziś popołudniu
kondi...do wesołych świat należy
precz se smutasami.....i głupi uwagami niektórych zazdrosnić
precz se smutasami.....i głupi uwagami niektórych zazdrosnić