Wpisy 1 514 661 – 1 514 760
29 kwietnia 2013 20:47 → 29 kwietnia 2013 21:17, 100 wpisów
Hipcio.
Tego to nie wiem.
Tego to nie wiem.
Ty masz sługę.
Hipcio.Nie.
emerytko niebylo mnie bo wygralem malą sumke w tesie i poszalalem znikam dalej jeszcze poszalec jak się splukam to wróce na czat narka wszystkim
to duzo straciłaś,posypały się żółte kartki,a jedna czerwona,palce w oczach ppczół ozdoba,a koksu ledwo się poruszał:
Zloty.
Ty tak nie szalej
Ty tak nie szalej
miał za duze bicepsy i żona musi go drapac po plecach bo sam nie sięga:
to ma fajnie.
emerytka rozumiem,karmienie piersią dwójki dzieci może trwac godzinę:
Witam wszystkich. Moja testowa 20 na 29.04 22:15// 3,5,15,16,21,24,25,30,33,39,40,41,42,44,54,60,72,74,77,80
siemanko
Lila...
tak lila on się ledwo porusza,z trudem wszedł na ring a pozniej stanął i ledwo chwytał powietrze,a ozdoba tanczył wokół niego,podobnie jak kiedyś chaplin na filmie:
hipcio...
Lila....w hiszpani śnieg wiesz o tym do barcelony będziemy musieli zabrać futra
lila gratulacje z powodu powiekszenia rodziny o dwojkę samców:
hipcio..oglądałam.Ozdobe wygwizdali a Gladiator tylko się okręcał wokół własnej osi.Istny cyrk
lila ale on miał dobry pomysł,bo koksu wazył chyba blisko 50 kilo wiecej i jakby się przewrócił na ozdobę,to moglo dojsć do kontuzji:
Lila...a to super na plaży naturystów będziemy
i tak skarzyl się,że koksu wsadził mu palce do oka przez co malo widział ring:
Jakie są słabe strony Borussii może jakieś sugestie co ? Są tu oprócz mnie kibice Realu ?
Moj kumpel po pijaku powiedział ze jak by spodkał Artura szpilkę po za ringiem to by mu do***ł haha!!!
Lila...spoko zarcik
tak lila koksu pokazywał na filmie jak rozrywa arbuzy:a jeszce zrobił film z gumową lalka:i zdenerwował tym ozdobę:
----1---- won
mrówka...
2,14,18,21,31,33,41,42
2,3,10,11,13,14,15,17,19,20,24,25,26,28,33,38,39 WON!!!! wszystkie
18,53,59
Lila...nieeeeeeeee!! parę cyferek wskoczy z tego co widzę he!!
Lila....a -1- zapomniałaś
Co zrobić ma Real aby awansować do finału ?
czesc profesor

lila miałem dwa razy grypę i pogorszyła mi się choroba,ostatnia diagnoza par...mam niedowład jednej ręki która mi sie trzesie i noga też,i wszystko boli a lekarstwa nie chcą działać,wizytę u lekarza mam na 15 maja,tylko czy mi pomoże?
No i gra muzyka
Hala Madryt !
mrówka ....jak wygrane
wczesniej zapisał mi lewodope,musze brac trzy razy dziennie a nie widzę z adnej poprawy:
hipcio....spoko będzie dobrze
hipcio..jak nie widzisz poprawy w leczeniu,powiedz to swojemu lekarzowi
17,28,40
21,30,56
21,30,56
jutro musze doczołgac się do masazysty ale nie wiem czy to mi pomoże:
hipcio..ja tam na parkinsonie się nie znam ale luknęłam własnie ,że jest madopar i pronoran jeszcze tylko z tego co widzę to 250zeta kosztuje
lila edi8 miał rację,dopadł mnie lewostronny parkinson,a na dodatek druga strona tez mnie boli i nie wiem jak zasnąć bez bólu"
karwa źle przeczytałam nie kosztują 250 tylko do 25 zeta ja już karwa poważnie źle widze
13max...cześć
jackwar...
hipcio...a ty który rocznik (jeśli wolno spytać)