Wpisy 1 514 061 – 1 514 160
29 kwietnia 2013 13:42 → 29 kwietnia 2013 13:55, 100 wpisów
kondi
Wiesz odległość to rzecz względna. Kiedyś widziałam jakiś reportaż z Rosji no i rozmawiali z takimi dwiema babuszkami z dierewni na temat ich dzieci no i jedna nagle zaczęła ryczeć. Zachodniak pyta czemu ona sie smuci a jej kumoszki mówią, że ona to nieszczęśliwa jest bardzo bo jej dzieci ją opuściły daleko mieszkają nie tak jak ich. A potem się okazuje, że wieś pod Moskwą dzieci owej nieszczęśliwej we Władywastoku a tych szczęściar raptem głupie 600 km od wioski
Wiesz odległość to rzecz względna. Kiedyś widziałam jakiś reportaż z Rosji no i rozmawiali z takimi dwiema babuszkami z dierewni na temat ich dzieci no i jedna nagle zaczęła ryczeć. Zachodniak pyta czemu ona sie smuci a jej kumoszki mówią, że ona to nieszczęśliwa jest bardzo bo jej dzieci ją opuściły daleko mieszkają nie tak jak ich. A potem się okazuje, że wieś pod Moskwą dzieci owej nieszczęśliwej we Władywastoku a tych szczęściar raptem głupie 600 km od wioski
Lila.. .
...............................
...............................
z związku z dzisiejszą moją wygraną w ramach rekreacji chciałem zaprosić lilke na tanie wino
dawaaaać ! Karwaaaaaaaaaaaa ! Losowanieeee !
Paweł,
ja nie w temacie - kiedyś miałem w kilku i wszystkie były ok. Tylemoge ci powiedziec
ja nie w temacie - kiedyś miałem w kilku i wszystkie były ok. Tylemoge ci powiedziec
Medea.. .
Z Moskwy do Władywastoku jest.... kilka tysięcy km, a nie ...600.
......................................
Z Moskwy do Władywastoku jest.... kilka tysięcy km, a nie ...600.
......................................
cześć fiolka
no tak medea,
jak wracałem znad morza, to przy Grudziądzu wydawało mi sie, że juz w domu jestem
jak wracałem znad morza, to przy Grudziądzu wydawało mi sie, że juz w domu jestem
cześć ulka i medea
wędruś
Wiem, ale nie o to chodziło tylko o to, że w tak dużym kraju ludzie inaczej rozumieją blisko (dzieci mieszkające 600 km od wioski) oraz daleko (Władywostok ponad 1 tys.)
Wiem, ale nie o to chodziło tylko o to, że w tak dużym kraju ludzie inaczej rozumieją blisko (dzieci mieszkające 600 km od wioski) oraz daleko (Władywostok ponad 1 tys.)
kondi jaki ban ? ?
wszystim od a do z oprócz litery F.
fiola tobie specialne buziaki
menel coś się mnie przyczepił jak szczerbaty do suchara?Weź odbij i znajdź sobie inny obiekt zainteresowania
cześć wasyl
kto sie puścił to już sie czai...
Wygrywające na dzień dzisiejszy:
13-15-24-28-41-55-65-69-70-74
13-15-24-28-41-55-65-69-70-74
ts
Lilcia widze ze maluszki dają ci troche luzu...
medusia torsanku
Medea.. .
Ruskie maja inne miary. U nich " wsio balszoje ".
...............................................
Ruskie maja inne miary. U nich " wsio balszoje ".
...............................................
taaaa, fiolka
ale chyba tylko co jakis czas, bo tylko o kislu tu co niektórzy gadaja
ale dziwic sie? WIOSNA
ale chyba tylko co jakis czas, bo tylko o kislu tu co niektórzy gadaja
ale dziwic sie? WIOSNA
fiolka jak tam nasz wspólny znajomy widziałaś go???
franek całuje, janusz losuje
torsan
kondi
Ty mnie nie drażnij bo ja zielarski mam po drodze z domu i jak się zaopatrzę to wam szczęściarzom z północy taką próbę generalną do Nocy Walpurgii urządzę, że będziecie miedzy domami pontonami pływać
kondi
Ty mnie nie drażnij bo ja zielarski mam po drodze z domu i jak się zaopatrzę to wam szczęściarzom z północy taką próbę generalną do Nocy Walpurgii urządzę, że będziecie miedzy domami pontonami pływać
ulcia
tak szybko leci czat ze mogę kogoś ominąć z góry
tak szybko leci czat ze mogę kogoś ominąć z góry
rafalski
kondi
jakie zioła bedziesz ważyć?
Czytałem kiedyś o takim wróżbicie z USA, co potradfił deszcze wywoływać
Czytałem kiedyś o takim wróżbicie z USA, co potradfił deszcze wywoływać
islandorka
Ja dziś sobie 3 x 10/10 zaszalałam i ciekawe co wyjdzie
Ja dziś sobie 3 x 10/10 zaszalałam i ciekawe co wyjdzie
ulcia jaki sen miałas???
ts
medusia no tak kase ci dali...
Jeszcze ....5 minut i runą marzenia o....milionach.. .
....................................................
....................................................
torsan
isia..dziś nie pamiętam...bo raniutko musiałam wstać
i czujnie spałam
i czujnie spałam