Wpisy 1 514 017 – 1 514 116
29 kwietnia 2013 13:33 → 29 kwietnia 2013 13:50, 100 wpisów
To skąd masz laptop?
W Mini Lotto spróbować tańszy los a również dużo do wygrania.
laptopa to wygrzebałem na śmietniku wygłąda nie ciekawie ale coś tam działa
No i pada.
W moich stronach miłośnicy "spirytusu na kościach" nie dożywają do 50.
..........................................
..........................................
No właśnie w mini gram i coś tam wygrałem już
witam przed losowaniem
kondi
U kogo słońce u tego słońce u mnie chłodno i ponuro a powietrze cieżkie przedburzowe
U kogo słońce u tego słońce u mnie chłodno i ponuro a powietrze cieżkie przedburzowe
mój kumpel były inżynierek żyje już 67 lat wlewa w siebie wszystko co możliwe i zdrowiem tryska
5,6,12
a co Paweł, chcesz troche kasy przewalić? To wybierz kilku, przecież to nic nie kosztuje
nie
kondi
niedozwolone są gry hazardowe przez internet, a bukmacherka nie jest tożsama z grami 'kulkowymi'
kondi
niedozwolone są gry hazardowe przez internet, a bukmacherka nie jest tożsama z grami 'kulkowymi'
hej meduska
szczerze mówiąc to musi być ciekawy widok, menel na dworcu centralnym z laptopem pod pacha sikający na grzejnik
szczerze mówiąc to musi być ciekawy widok, menel na dworcu centralnym z laptopem pod pacha sikający na grzejnik
menel
No to wyjścia są dwa albo macie wyższej klasy jagodziankę na kościach ewentualnie filtr u was lepiej pieką albo facet pije rasowy alkohol farbką spożywczą chrzczony i udaje ważniaka
No to wyjścia są dwa albo macie wyższej klasy jagodziankę na kościach ewentualnie filtr u was lepiej pieką albo facet pije rasowy alkohol farbką spożywczą chrzczony i udaje ważniaka
lilka
wyspana dziś?
wyspana dziś?
kondi dziękuję za jakże cenne rady. Następnym razem możesz je sobie podarować.
kondi
Wiesz odległość to rzecz względna. Kiedyś widziałam jakiś reportaż z Rosji no i rozmawiali z takimi dwiema babuszkami z dierewni na temat ich dzieci no i jedna nagle zaczęła ryczeć. Zachodniak pyta czemu ona sie smuci a jej kumoszki mówią, że ona to nieszczęśliwa jest bardzo bo jej dzieci ją opuściły daleko mieszkają nie tak jak ich. A potem się okazuje, że wieś pod Moskwą dzieci owej nieszczęśliwej we Władywastoku a tych szczęściar raptem głupie 600 km od wioski
Wiesz odległość to rzecz względna. Kiedyś widziałam jakiś reportaż z Rosji no i rozmawiali z takimi dwiema babuszkami z dierewni na temat ich dzieci no i jedna nagle zaczęła ryczeć. Zachodniak pyta czemu ona sie smuci a jej kumoszki mówią, że ona to nieszczęśliwa jest bardzo bo jej dzieci ją opuściły daleko mieszkają nie tak jak ich. A potem się okazuje, że wieś pod Moskwą dzieci owej nieszczęśliwej we Władywastoku a tych szczęściar raptem głupie 600 km od wioski
Lila.. .
...............................
...............................
z związku z dzisiejszą moją wygraną w ramach rekreacji chciałem zaprosić lilke na tanie wino
dawaaaać ! Karwaaaaaaaaaaaa ! Losowanieeee !
Paweł,
ja nie w temacie - kiedyś miałem w kilku i wszystkie były ok. Tylemoge ci powiedziec
ja nie w temacie - kiedyś miałem w kilku i wszystkie były ok. Tylemoge ci powiedziec
Medea.. .
Z Moskwy do Władywastoku jest.... kilka tysięcy km, a nie ...600.
......................................
Z Moskwy do Władywastoku jest.... kilka tysięcy km, a nie ...600.
......................................
cześć fiolka
no tak medea,
jak wracałem znad morza, to przy Grudziądzu wydawało mi sie, że juz w domu jestem
jak wracałem znad morza, to przy Grudziądzu wydawało mi sie, że juz w domu jestem
cześć ulka i medea
wędruś
Wiem, ale nie o to chodziło tylko o to, że w tak dużym kraju ludzie inaczej rozumieją blisko (dzieci mieszkające 600 km od wioski) oraz daleko (Władywostok ponad 1 tys.)
Wiem, ale nie o to chodziło tylko o to, że w tak dużym kraju ludzie inaczej rozumieją blisko (dzieci mieszkające 600 km od wioski) oraz daleko (Władywostok ponad 1 tys.)
kondi jaki ban ? ?
wszystim od a do z oprócz litery F.
fiola tobie specialne buziaki
menel coś się mnie przyczepił jak szczerbaty do suchara?Weź odbij i znajdź sobie inny obiekt zainteresowania
cześć wasyl
kto sie puścił to już sie czai...
Wygrywające na dzień dzisiejszy:
13-15-24-28-41-55-65-69-70-74
13-15-24-28-41-55-65-69-70-74
ts