Wpisy 151 321 – 151 420
25 sierpnia 2010 10:48 → 25 sierpnia 2010 13:35, 100 wpisów
Oj, dars2, bo zacznę coś podejrzewać

słyszałem coś o hormonach, zależnościach genetycznych,i ...

słyszałem coś o hormonach, zależnościach genetycznych,i ...
I o to chodzi, żeby się samemu dobrze czuć, słyszy Tola ?
i pomyśleć, że kiedyś mówili, że lepiej być głupim niż łysym
i pomyśleć, że kiedyś mówili, że lepiej być głupim niż łysym

Ja mam jakieś resztówki, czyli musi być szampon, to gram zamiast palić 

Co Ty dars2...
cygaro czeka, niech się tylko w ts pomylą
przypalę, aż się dymem...
zakrztuszę
cygaro czeka, niech się tylko w ts pomylą
przypalę, aż się dymem...
zakrztuszę
nie widziałem darka dziś na forum, wczoraj nie pisał, że go nie będzie 

aż spojrzałem, czy te wczoraj 5/5 w mini nie w warszawie, ale nie... Sanok, halo, czy mamy tu dziś kogoś z Sanoka ?
Oglądaliście ten wywiad z Rembiszewskim?
http://wyborcza.biz/biznes/1,101562,8127104,Zdyszana_Lottomotywa___totolotek_wykreowal_do_tej.html
http://wyborcza.biz/biznes/1,101562,8127104,Zdyszana_Lottomotywa___totolotek_wykreowal_do_tej.html
Witam Wszystkich w ciepły, ale nieupalny przedpołudniowy ranek.
Dariuszu Witkowski - mam prośbę.
Czy w temacie G16 podając te ciągi mógłbyś zachowywać "niesortowalność"?
Np. 19 sierpnia masz posortowane, a reszta nie - lepiej się czyta te NIEPOSORTOWANE.
Dziękuję.
Ps. Uważaj na misie z suszarkami...
Dariuszu Witkowski - mam prośbę.
Czy w temacie G16 podając te ciągi mógłbyś zachowywać "niesortowalność"?
Np. 19 sierpnia masz posortowane, a reszta nie - lepiej się czyta te NIEPOSORTOWANE.
Dziękuję.
Ps. Uważaj na misie z suszarkami...

Darek pewnie trafił 10/10 ale TS nie podało.
Ale agenci TS z garneli Darka za trafne typowanie.
Ale agenci TS z garneli Darka za trafne typowanie.

niestety, ale w dalszym ciągu nie wiadomo, dlaczego kiedyś padały 10/10 w Multi prawie 2 razy na tydzień, a teraz 2 razy na rok!
Co się dzieje?

Co się dzieje?

rico bo zakład kiedys był najpierw po 1.20 pozniej 1,25 i wiecej ludzi grało co chwila padało 100 tys a teraz szkoda gadac nawet.
Torsan>>
w której padło - tej przy stacji benzynowej, jak już się z Bieszczad wyjeżdża na Rzeszów, czy bardziej w mieście ?
losowość rico losowość, statystyki i rp

w której padło - tej przy stacji benzynowej, jak już się z Bieszczad wyjeżdża na Rzeszów, czy bardziej w mieście ?
losowość rico losowość, statystyki i rp

piątka 1 208 838.50
czwórka 150 557.00
trójka 5191 24.20
tak w Sanoku
czwórka 150 557.00
trójka 5191 24.20
tak w Sanoku
torsan>>
wczorajsza 5/5 w mini, jak podają padła w Sanoku
drodzy mp
za komentarz do wywiadu z byłym prowadzącym
do przypadkowości itd
do owej szóstki z liczb >39
spójrzcie w komentarze na czacie w tamtym okresie http://www.multipasko.pl/chat1490/
wczorajsza 5/5 w mini, jak podają padła w Sanoku
drodzy mp
za komentarz do wywiadu z byłym prowadzącym
do przypadkowości itd
do owej szóstki z liczb >39
spójrzcie w komentarze na czacie w tamtym okresie http://www.multipasko.pl/chat1490/
rico sam widzisz teraz na wynikach MM w koletkurze nie ma podawanych wygranych bo tych wygranych poprostu nie ma no nie ma kiedyś wchodziło się do kolektur i zawsze były wygrane w multi i to nie pojedyncze sztuki, teraz wygrywa 1 lub na 2 osoby na rok tak jak mówisz a reszta to marzyciele.
HARTGE>>
wyniki MM podawane na wydruku były TYLKO
przez mniej więcej 2 miesiące
TRANSPARENTNOŚĆ
pozdrawiam wszystkich
tymczasem
wyniki MM podawane na wydruku były TYLKO
przez mniej więcej 2 miesiące
TRANSPARENTNOŚĆ
pozdrawiam wszystkich
tymczasem
trevi -
Tu masz link :
Tu masz link :
W multi było lepiej jak było 1 losowanie i przez to ze są teraz 2 losowania w multi liczba grajacych sie rozkłada ale wiecej chyba ludzi gra na 22 bo widac to po ilosci 4/10
Teraz jest gorzej bo jest jakby 4 losowania na dzien (dwa probne) i dlatego tak nie możemy sobie celnąc w daną liczbe.

a co to ma do rzeczy????/
W KENO jest ponad sto losowań dziennie, a ludziska wygrywają i już niejedne 10/10 padło!
To jest wina graczy,że nie potrafią trafnie skreślić

W KENO jest ponad sto losowań dziennie, a ludziska wygrywają i już niejedne 10/10 padło!
To jest wina graczy,że nie potrafią trafnie skreślić

Do zarządzającego stroną :dlaczego w historii losowań duzego lotka są podane dwa losowania jednego dnia?
rico jakos nie widze na stronie keno zeby ktos w tym roku trafił 10/10 hehehe
A jak wytłumaczyć to cytat z wyborcza biz.:
Kiedy Stephen Cooke z Roswell w Georgii zgłosił się po wygraną w loterii Mega Millions (tu jeszcze trudniej ustrzelić szóstkę, bo do wyboru jest 56 liczb), usłyszał, że musi podzielić się z dwoma innymi graczami. Smutek nie trwał długo. Cooke pogmerał w kieszeni i wyciągnął drugi los wypełniony na chybił-trafił. I co? Okazało się, że i na nim ma tę samą szóstkę, wartą 13,3 mln dol. W sumie zgarnął 26,6 mln dolarów.

Kiedy Stephen Cooke z Roswell w Georgii zgłosił się po wygraną w loterii Mega Millions (tu jeszcze trudniej ustrzelić szóstkę, bo do wyboru jest 56 liczb), usłyszał, że musi podzielić się z dwoma innymi graczami. Smutek nie trwał długo. Cooke pogmerał w kieszeni i wyciągnął drugi los wypełniony na chybił-trafił. I co? Okazało się, że i na nim ma tę samą szóstkę, wartą 13,3 mln dol. W sumie zgarnął 26,6 mln dolarów.

Sto tysięcy złotych padło 17 czerwca o godzinie 11.20 w punkcie przy ul. Radomskiej 19a w Starachowicach! Zwycięzca trafił wszystkie dziesięć wytypowanych liczb. Tego samego dnia o tej samej godzinie w Tarczynie przy ul. Rynek 1 padła wygrana 10 000 zł.
Gratulacje

Gratulacje

dars2 - obstawiasz na 14 parke np. 30,56. I nie padła ona. A skad wiesz czy nie wpadła w losowaniu próbnym?
pewnie był tak naćpany, ze nie pamiętał, że przepisał numery z kuponu na ch/trafił.....
Zdarzają się takie numery

Zdarzają się takie numery

prędzej czy później musimy sobie uświadomić, że jesteśmy hazardzistami 

możliwe rico ale nie pięknie mieć nadzieje przed 14
i pzred 22
a potem 
ale na drugi dzień

i pzred 22
a potem 
ale na drugi dzień

dawno rico ale żyje na haju 

i wolę nie myśleć o tym, że nie mam szans

i wolę nie myśleć o tym, że nie mam szans

Witam
to racja, bo wygrana spada jak grom z jasnego nieba.....
I dlatego należy podchodzić na luzie
wypełniać kupony po kilku głębszych i nie chcieć wygrać bo kto chce to nie wygra

I dlatego należy podchodzić na luzie
wypełniać kupony po kilku głębszych i nie chcieć wygrać bo kto chce to nie wygra

HARTGE, dars2: Nom jakoś wcześniej nie udało mi się na niego natrafić. Mam nadzieję, że cały oglądaliście bo jest podzielony na cztery części po kilka minut. Ale ten reporter jakiś dziwny nawet nie patrzy się na Rembiszewskiego tylko tak się zachowuje jakby tam był z przymusu na odwal się.
Witam...Właśnie tez zauważyłem że dziś Darka nie ma...pewnie czeka pod kolekturą odbiera wygrana...pewnie się niebawem pochwali..ja wczoraj miałem 4/9 ale kasiuta że szok...na 14 wysyłam takie numerki 9,20,27,34,38,63 oraz drugi kupon 9,18,21,44,52,55,61....trzeba jeszcze dopłacić 3 zyla..he he by znowu wygrać te 2 złote..pozdrawiam grających i trafcie w końcu te 10/10

Oczekujemy wygranych... a zapytam Was ile wydajecie na multi dziennie,tygodniowo ,miesięcznie? Moim skromnym zdaniem przy małych inwestycjach w kuponik jest i mała szansa na wygraną czy nawet na zwrot poniesionych kosztów. Wiekszą szansę mają ci co wydają dziennie 150-200 zł na systemiki 5-7 skreśleń.
Tak własnie przyjdzie ci taki zagra na chybił-tarfił i ma np 6 fakt jest to 1 na cała Polske hehe a ile ludzi gra na chybil-trafił liczy sie szczescie nie wiem
Pawcio - tak wiem ogladałem wszystkie czesci super ze to wynalazłes
o to to, mają bardzo dużo większą szansę na przegranie, a grając za 200 zł prze stopie zwrotu 10% w szybkim tempie staną się bankrutami.
To ja już wolę za 2 i pół zecika......a jacki niech grają po 200

To ja już wolę za 2 i pół zecika......a jacki niech grają po 200

pawcio ten reporter patrzył czy nie ma w pobliżu agentów TS
(teoria spisku)
(teoria spisku)

nigdy nie widziałem kuponu z 6 w lotto a czy ktoś z was tu widział np w kolekturze albo gdzies ?
chyba czeka nas podwyżka stawek, bo T.S nie płaci premii pracownikom.
Od Nowego roku pewnie LOTTO 4 złote
MM 3 złote z plyse 6 złoty
Mini 2 złote
JOKER na emeryturę
Od Nowego roku pewnie LOTTO 4 złote
MM 3 złote z plyse 6 złoty
Mini 2 złote
JOKER na emeryturę
Dużo osób trafia na chybił z lotomatu.
Ale to pewnie dlatego jak napisał rico że mają wylane na to czy trafią czy nie.
A my kombinujemy i
Ale to pewnie dlatego jak napisał rico że mają wylane na to czy trafią czy nie.
A my kombinujemy i

dars2
Darek zgarnął 10/10 - 22 08 2010, 22:00.
Ale to szczegół.
Darek zgarnął 10/10 - 22 08 2010, 22:00.
Ale to szczegół.
SirMavins i nic nie powiedział.
A nam Darek podkłada błedne liczby
a to (...)
A nam Darek podkłada błedne liczby
a to (...)
rico a dlaczego 10% zwrotu?? Ja rozpisałem systemik "6/20" na 120 zakładów i miałem 9600 zł wygranej a 2 dni póżniej 2600zł oczywiście tego nie puściłem ze względu na brak kasiorki i ryzyko którego chyba nie podejmę 

dokładnie mozemy sie tylko domyslac co padnie a po losowaniu my co innego kreslimy, oni co innego losują
10% a w porywach 20% i w dłuższej perspektywie bankructwo, a raczej w krótszej....
Jak chcesz podejmij ryzyko, ale co innego symulacja a co innego realna gra za pieniądze

Jak chcesz podejmij ryzyko, ale co innego symulacja a co innego realna gra za pieniądze

wlanie wczoraj przegralem 10zl i chcialem sie troche odegrac zalezy mi na 3
tomala nie wysyłaj a zobaczysz że po 14 będziesz 
o kwotę za która byś wysłał

o kwotę za która byś wysłał

bonusik nie złapany jeszcze