Wpisy 1 512 557 – 1 512 656
28 kwietnia 2013 14:08 → 28 kwietnia 2013 15:45, 100 wpisów
ulala trafiłas 17/57/i23/
islandorka 54/67/
islandorka 54/67/
no nareszcie cos powaznego wkoncu wygrałem
greg tez ost sie napaliłem i 50 poszło
8 zeta zwrotu
8 zeta zwrotu
4w/7 hi hi to powazna wygrana
bo wieczne obooki mam
bo wieczne obooki mam
ide zapalic cdnp
greg i lament
ja na 14-tą nie wysyłałam Ulka,a po podwieczorku wyślę ale 1 pukon-zakład na 22
ja nie wyrzucam starych kuponów i z 24 II losowanie 26 w drugim losowaniu wyszło 7/9
reniuszk...często tak jest..że ze starych kuponów jest dużo trafień
ale to największa kwota na przeglądanych 300zł by było,ale nic
wierzę,że 7-ka z daty urodzenia kiedyś przyniesie szczęście
wierzę,że 7-ka z daty urodzenia kiedyś przyniesie szczęście
wprowadzę liczby do systemu ...to zobaczę co mi tam wychodzi
57-23 tak na dziś namierzyłam....20 mnie zawiodła
57-23 tak na dziś namierzyłam....20 mnie zawiodła
a ja już po dodaniu pewniaka w grupie czułam 13,15 no i ze zliczanych cyferek wczorajszej daty wyszło mi 20 co w efekcie daje 2 ,ale 2 ominęłam
Dopisano wygrane multi multi
Bonus Multi Multi: 50 000 zł
Witam. Moi drodzy, najlepiej jest grać w niedziele o 14:00. Ciągle mi wtedy liczby wchodzą i dziś to samo ale tylko 6/8 co mnie bardzo cieszy Na więcej zakładów nie miałem czasu...
myśłę,że38 może być w moim przypadku coś na rzeczy na wieczór
bo dla mnie to jakaś zbieżność i na dodatek player nadawał w tym samym czasie co ja!!!!!!!!!!!
Czy można u nas kupić gdzieś rękawic bokserskie Granty czy jedynie z Stanów mogę sobie je zamówić aha i ile by mnie to tak w przybliżeniu wyszło ?
reniuszka...ja poprawiłam...wasze wpisy sie razem zeszły...czasem sie tak robi trzeba sprawdzać
Macie zakłady na Mini Lotto ja mam pomysł chyba będę cały czas grać tylko tymi samymi liczbami można kiedyś piątka ta wpadnie ? Te liczby mam jeszcze na trzy losowania.
Zobaczcie takie rękawice chcę sobie kupić albo podobne tylko żeby były sznurowane http://allegro.pl/everlast-rekawice-protex2-skorzane-sznurowane-14-i3198713953.html ładne ?
A oglądałeś to jaki kolor ?
Ale to twoje pierwsze 3 w Mini Lotto trafione ? Bo tylko parę razy 2 trafiłem najwięcej a chce cały czas trafić 5. Tylko że nie są takie tanie no ale w porównaniu z grantami które po 1000 zł kosztują to całkiem całkiem co ?
trisetum tez jeszcze we wtorek zagram... w lotto nie gram do soboty
krzysiek, na rekawicach sie nie znam nie, to nie jest moje pierwsze 3/5... trafiam je srednio co 80 zakladow... ale ostatnio w mini gralem malo, teraz wrocilem i wysylam zamiast multi