Wpisy 1 510 230 – 1 510 329
27 kwietnia 2013 01:27 → 27 kwietnia 2013 08:21, 100 wpisów
wasyl tak trzymaj tylko żebyś nie pękł bo do tego wystarczy tylko kieliszek
meel wiesz co? ja znam duzo ludzi bardzo wartosciowych ktorzy znalezli sie na marginesie i poradzili sobie
nas zastanie
jandzia wiem dlatego pije szampana byzalkocholowego
jandzia wiem dlatego pije szampana byzalkocholowego
zobaczcie jak to jest ludzie wiedza co im szkodzi al ciagle to robia
nie dam sie
walcze sam ze sobą
niestety sam ze sobą ale prowadze narazie
walcze sam ze sobą
niestety sam ze sobą ale prowadze narazie
jandzia 9 dni L.A.B.Y
a ze mną jest profesor geodeta i nawet nauczyciel muzyki i ciężko im wyjść po drabince do góry
menel trzeba miec sile harakteru, a jeszcze teraz w takich ciezkich czasach to i łut szczescia potzrebny
MENELKU TY NIE PATRZ NA INNYCH
im jest cieszko bo tak chca
udają ze walczą a
ty jestes ty jestes inny DASZ RADE

im jest cieszko bo tak chca
udają ze walczą a
ty jestes ty jestes inny DASZ RADE

trzymammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
dobranoc
idu lulu naprawde pa
~Igor: Totalizator Sportowy - czyli cyrk ustawianych kulek dla naiwnych marzycieli.
Uprzedzony o odpowiedzialności karnej za fałszywe oskarżenia w imieniu milionów konsumentów grających w gry liczbowe oskarżam zorganizowaną grupę przestępczą pasożytów powiązaną z agentami z Spec Służb o ustawianie wyników gier liczbowych organizowanych przez Totalizator Sportowy.
Tak zwana iluzja losowania cyrku ustawianych kulek odbywa się bez udziału publiczności która ma praktycznie zakaz wstępu na losowania bez uprzedniej zgody zarządzającej mafii. Do godzinny 21,50 znane są wszystkie parametry zawartych zakładów przez grających naiwniaków, a zapisane w serwerze centralnego komputera którego specjalistyczne oprogramowanie potrafi wykazać w kilka minut wykazać np. 1000 kombinacji nie obstawionych przez naiwnych dawców kasy.
Wizja samych losowań jest podmieniana ,czyli jedno z wielu w nagranych losowań jako próbne w zależności od potrzeb nie tylko kumulacji wstawiane jest jako na żywo ,a te które miało być na żywo zasila kolekcję nagrań z puszki do przyszłego wykorzystania.
Podobne oszustwo udowodniono już w Czechach ,Bułgarii i Izraelu.
Publiczność jest zastąpiona wirtualną publicznością uprzednio nagranych klakierów symulujących obecność na żywo publiczności .
Do 30 czerwca 2011 roku byłem wstanie udowodnić co do sekundy czas podmiany wizji samego losowanie. Teraz od 1 lipca 2011 r. zastosowano bardziej trudniejszy do rozpoznania wizyjny montaż klipu wstawki podmienionego losowania. Według mojego rozeznania ,,kuchni
Uprzedzony o odpowiedzialności karnej za fałszywe oskarżenia w imieniu milionów konsumentów grających w gry liczbowe oskarżam zorganizowaną grupę przestępczą pasożytów powiązaną z agentami z Spec Służb o ustawianie wyników gier liczbowych organizowanych przez Totalizator Sportowy.
Tak zwana iluzja losowania cyrku ustawianych kulek odbywa się bez udziału publiczności która ma praktycznie zakaz wstępu na losowania bez uprzedniej zgody zarządzającej mafii. Do godzinny 21,50 znane są wszystkie parametry zawartych zakładów przez grających naiwniaków, a zapisane w serwerze centralnego komputera którego specjalistyczne oprogramowanie potrafi wykazać w kilka minut wykazać np. 1000 kombinacji nie obstawionych przez naiwnych dawców kasy.
Wizja samych losowań jest podmieniana ,czyli jedno z wielu w nagranych losowań jako próbne w zależności od potrzeb nie tylko kumulacji wstawiane jest jako na żywo ,a te które miało być na żywo zasila kolekcję nagrań z puszki do przyszłego wykorzystania.
Podobne oszustwo udowodniono już w Czechach ,Bułgarii i Izraelu.
Publiczność jest zastąpiona wirtualną publicznością uprzednio nagranych klakierów symulujących obecność na żywo publiczności .
Do 30 czerwca 2011 roku byłem wstanie udowodnić co do sekundy czas podmiany wizji samego losowanie. Teraz od 1 lipca 2011 r. zastosowano bardziej trudniejszy do rozpoznania wizyjny montaż klipu wstawki podmienionego losowania. Według mojego rozeznania ,,kuchni
miłego
dnia
dnia
witam z rana
franek
wczoraj 4 zł w multi i 8 zł kaskadka, dzisiaj czas na mini
franek
wczoraj 4 zł w multi i 8 zł kaskadka, dzisiaj czas na mini
ja mini jeszcze dwa losowania obowiązuje
.cześć drapek,bolek,gonzaga
multi też zapodaje
wczoraj 50zł w xingo i 48zł w keno, a mm 0zł
franek co tam polecasz do mm?
franek co tam polecasz do mm?
burze zapowiadają masakraaaaaaa
drapek może 65 ?
ja mini na chybił trafił dałem
wstepnie dałem 58,75,76 i resztę kradnę z mp
widzę że bolek ma 16 i 29
widzę że bolek ma 16 i 29
złodzieju
drapek coś widze ale jak przez mgłe musze lepiej popatrzeć
drapek
przypale będe miał lepsze wizje
wczoraj islandorka podała mi 2 pewniaki 21,71 i pięknie weszły ale pukon i tak kosz zaliczył
hehe
mnie 3,4
rano wstaje krowom daje , i ubiyrom gumnioki , biere koszyk i młotyke lece kopać zimnioki
na razie spadam, a później zdecyduję jakie i od kogo cyferki ukraść
cześć drapek
ja też znikam , narka
kiedys w kenu na ch/t wzielam 7-mkę na 5 losowan i ani 2zl mi nie wpladlo haha
ania ale patrz, tyle osób podaje tam typy i w tym m-cu faktycznie po***ne liczby losują, bo aż 52 los. trzeba było czekać by wreszcie padło choć jedno 5/6
drapek ale popatrz na puste miejsce wczoraj wylosowali z przedziału od 1 do 21 tylko 1 liczbe 6
wczoraj w keno wysłałem o różnych porach 7 zakładów i miałem 4/7,4/6,5/6,5/7 i 3 pustaki
70,77,52,33,22
19,22,33,77,70
1,5,45,22,33
5,7,22,33,45
70,77,50,55,52
42,45,37,33,34
63,58,42,77,45
19,22,33,77,70
1,5,45,22,33
5,7,22,33,45
70,77,50,55,52
42,45,37,33,34
63,58,42,77,45
drapek po ukladak, kolumnach i szerach to ja sobie tak mysle po cichu na te 45 ale rownie dobrze moze wpasc z 46
drapek ale moze wez pod uwage jeszcze 76, bo sie moze powtorzyc i 55 z 57
drapek wiecej jak 5 skreslen na 14=sta to nie wysle, puszcze za podwojna stawke
Habakuk "Słoik"
http://www.youtube.com/watch?v=bJkbZqaB5lw
Piosenka zawierająca przesłanie dla wszystkich grających:
"Niech wszyscy mają się dobrze,
Ale to mnie niech przydarzy się cud"
http://www.youtube.com/watch?v=bJkbZqaB5lw
Piosenka zawierająca przesłanie dla wszystkich grających:
"Niech wszyscy mają się dobrze,
Ale to mnie niech przydarzy się cud"
ja wysyłąm 6/6 i 9/9; wczoraj puściłem 6/6 z cht na 2 los i lipa po całości
Tak to sobie wymyśliłem,popatrz jak powtarza się liczba 22,45,33 w losowaniach prawie zawsze jest 2 razy
a najczęściej to miałem 5/6 w keno z chybika puszczane poniżej 1-1,5 min. przed losowaniem
Dzień dobry.Miłego dnia i wysokich wygranych.
drapek trudno powiedziec, nie mam zdania na ten temat, moze liczba 4 bardziej, sama juz nie wiem