Wpisy 1 510 187 – 1 510 286
27 kwietnia 2013 01:06 → 27 kwietnia 2013 07:32, 100 wpisów
bezdomny i bez pracy to tak mnie tu nazwali vipy więc tak dopisałem
lecze sie dbam nie pije
menelku pracowałam z menelami kilkanascie lat a w twoje menelstwo uwierzyc nie moge
i powoli dochodze do siebie
a za kołnierz nie wylewałem bom górnik cza pic az padniesz
a za kołnierz nie wylewałem bom górnik cza pic az padniesz
ale smierc zajrzała w i dychłem
jandzia zgadza sie
nie pije od sylwestra bo przyrzeklem tu na mp
nie pije od sylwestra bo przyrzeklem tu na mp
wasyl chyba cie lekarz uswiadomil co znaczy alkohol w marskosci
menel... to jest kwestia czy ty tego pragniesz
bo na wszystko jest dobrarada
bo na wszystko jest dobrarada
alkochol/to krzyż na drogę
pomoc jest
menelku ino czy ty ty ty ty TEJ POMOCY CHCESZ
menelku ino czy ty ty ty ty TEJ POMOCY CHCESZ
jandzia ja tyle wódki juz wypił ze przez 3 swoje wcielenia niee będę pił
menel piszesz co ci pozostało
to co najważniejsze
ŻYCIE
to co najważniejsze
ŻYCIE
1 510 205. menel 2013-04-27 (01:14) bezdomny i bez pracy
na marskość to diagnoza jest jedna dni są już są policzone
menelku nie zgadzam sie z tymm
z marskoscia idzie zyc odpowiednia dieta
i wiara ziółka i ni ma postepu choroby
na marskość to diagnoza jest jedna dni są już są policzone
menelku nie zgadzam sie z tymm
z marskoscia idzie zyc odpowiednia dieta
i wiara ziółka i ni ma postepu choroby
menel ja wiem ze to nic ciekawego, ale chyba od ciebie tez troszke zalezy
menel........uwazam ze dostałem 2 ga szanse
i wykorzystam ją na maxa
i wykorzystam ją na maxa
ja nie wierze ze alkocholik
bedzie alkocholikiem
lub menel////menelem
cza chciec TYLKO CZY TY TEGO CHCESZ
bedzie alkocholikiem
lub menel////menelem
cza chciec TYLKO CZY TY TEGO CHCESZ
wasyl mojego kumpla zwinęło w 2 miechy tylko on walił do końca z tego wiem
najwyzej zostaniesz menelem
ale na poziomie
ale na poziomie
menel wannami piłem wodke
a teraz nic fuj
postanowiłem i walcze
bo to walka
a teraz nic fuj
postanowiłem i walcze
bo to walka
walka samym ze sobą narazie wygrywam bo nie
to masz gorzej bo w takich duzych miastach jak gdansk szansa na wyjscie z bezdomnosci jest wieksze
kokani fajnie sie pisało
ale tez by sie pospało
dobranoc .......................miło było poznac i popisac
ale tez by sie pospało
dobranoc .......................miło było poznac i popisac
wasyl tak trzymaj tylko żebyś nie pękł bo do tego wystarczy tylko kieliszek
meel wiesz co? ja znam duzo ludzi bardzo wartosciowych ktorzy znalezli sie na marginesie i poradzili sobie
nas zastanie
jandzia wiem dlatego pije szampana byzalkocholowego
jandzia wiem dlatego pije szampana byzalkocholowego
zobaczcie jak to jest ludzie wiedza co im szkodzi al ciagle to robia
nie dam sie
walcze sam ze sobą
niestety sam ze sobą ale prowadze narazie
walcze sam ze sobą
niestety sam ze sobą ale prowadze narazie
jandzia 9 dni L.A.B.Y
a ze mną jest profesor geodeta i nawet nauczyciel muzyki i ciężko im wyjść po drabince do góry
menel trzeba miec sile harakteru, a jeszcze teraz w takich ciezkich czasach to i łut szczescia potzrebny
MENELKU TY NIE PATRZ NA INNYCH
im jest cieszko bo tak chca
udają ze walczą a
ty jestes ty jestes inny DASZ RADE

im jest cieszko bo tak chca
udają ze walczą a
ty jestes ty jestes inny DASZ RADE

trzymammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
dobranoc
idu lulu naprawde pa
~Igor: Totalizator Sportowy - czyli cyrk ustawianych kulek dla naiwnych marzycieli.
Uprzedzony o odpowiedzialności karnej za fałszywe oskarżenia w imieniu milionów konsumentów grających w gry liczbowe oskarżam zorganizowaną grupę przestępczą pasożytów powiązaną z agentami z Spec Służb o ustawianie wyników gier liczbowych organizowanych przez Totalizator Sportowy.
Tak zwana iluzja losowania cyrku ustawianych kulek odbywa się bez udziału publiczności która ma praktycznie zakaz wstępu na losowania bez uprzedniej zgody zarządzającej mafii. Do godzinny 21,50 znane są wszystkie parametry zawartych zakładów przez grających naiwniaków, a zapisane w serwerze centralnego komputera którego specjalistyczne oprogramowanie potrafi wykazać w kilka minut wykazać np. 1000 kombinacji nie obstawionych przez naiwnych dawców kasy.
Wizja samych losowań jest podmieniana ,czyli jedno z wielu w nagranych losowań jako próbne w zależności od potrzeb nie tylko kumulacji wstawiane jest jako na żywo ,a te które miało być na żywo zasila kolekcję nagrań z puszki do przyszłego wykorzystania.
Podobne oszustwo udowodniono już w Czechach ,Bułgarii i Izraelu.
Publiczność jest zastąpiona wirtualną publicznością uprzednio nagranych klakierów symulujących obecność na żywo publiczności .
Do 30 czerwca 2011 roku byłem wstanie udowodnić co do sekundy czas podmiany wizji samego losowanie. Teraz od 1 lipca 2011 r. zastosowano bardziej trudniejszy do rozpoznania wizyjny montaż klipu wstawki podmienionego losowania. Według mojego rozeznania ,,kuchni
Uprzedzony o odpowiedzialności karnej za fałszywe oskarżenia w imieniu milionów konsumentów grających w gry liczbowe oskarżam zorganizowaną grupę przestępczą pasożytów powiązaną z agentami z Spec Służb o ustawianie wyników gier liczbowych organizowanych przez Totalizator Sportowy.
Tak zwana iluzja losowania cyrku ustawianych kulek odbywa się bez udziału publiczności która ma praktycznie zakaz wstępu na losowania bez uprzedniej zgody zarządzającej mafii. Do godzinny 21,50 znane są wszystkie parametry zawartych zakładów przez grających naiwniaków, a zapisane w serwerze centralnego komputera którego specjalistyczne oprogramowanie potrafi wykazać w kilka minut wykazać np. 1000 kombinacji nie obstawionych przez naiwnych dawców kasy.
Wizja samych losowań jest podmieniana ,czyli jedno z wielu w nagranych losowań jako próbne w zależności od potrzeb nie tylko kumulacji wstawiane jest jako na żywo ,a te które miało być na żywo zasila kolekcję nagrań z puszki do przyszłego wykorzystania.
Podobne oszustwo udowodniono już w Czechach ,Bułgarii i Izraelu.
Publiczność jest zastąpiona wirtualną publicznością uprzednio nagranych klakierów symulujących obecność na żywo publiczności .
Do 30 czerwca 2011 roku byłem wstanie udowodnić co do sekundy czas podmiany wizji samego losowanie. Teraz od 1 lipca 2011 r. zastosowano bardziej trudniejszy do rozpoznania wizyjny montaż klipu wstawki podmienionego losowania. Według mojego rozeznania ,,kuchni
miłego
dnia
dnia
witam z rana
franek
wczoraj 4 zł w multi i 8 zł kaskadka, dzisiaj czas na mini
franek
wczoraj 4 zł w multi i 8 zł kaskadka, dzisiaj czas na mini
ja mini jeszcze dwa losowania obowiązuje
.cześć drapek,bolek,gonzaga
multi też zapodaje
wczoraj 50zł w xingo i 48zł w keno, a mm 0zł
franek co tam polecasz do mm?
franek co tam polecasz do mm?
burze zapowiadają masakraaaaaaa
drapek może 65 ?
ja mini na chybił trafił dałem
wstepnie dałem 58,75,76 i resztę kradnę z mp
widzę że bolek ma 16 i 29
widzę że bolek ma 16 i 29
złodzieju
drapek coś widze ale jak przez mgłe musze lepiej popatrzeć
drapek
przypale będe miał lepsze wizje
wczoraj islandorka podała mi 2 pewniaki 21,71 i pięknie weszły ale pukon i tak kosz zaliczył
hehe
mnie 3,4
rano wstaje krowom daje , i ubiyrom gumnioki , biere koszyk i młotyke lece kopać zimnioki
na razie spadam, a później zdecyduję jakie i od kogo cyferki ukraść
cześć drapek
ja też znikam , narka