Wpisy 1 508 987 – 1 509 086
26 kwietnia 2013 10:11 → 26 kwietnia 2013 11:16, 100 wpisów
o ***... ale pogoda ma być od wtorku,,znowu majówka upalna +30
dzien dobry
triset, dzieki to juz drugie 30 zl w tej zdrapce na doslownie 4 czy 5 sztuk kupionych... w poprzedniej edycji mi nie szlo zupelnie... no i sam wybieram
triset, dzieki to juz drugie 30 zl w tej zdrapce na doslownie 4 czy 5 sztuk kupionych... w poprzedniej edycji mi nie szlo zupelnie... no i sam wybieram
ja ja miałem raz i było 5 zł ale nie chce sie wciagać w te drogie zrdapki
kupilem 5 sztuk, a wygralem 65 zl... 40 do przodu
wczorajszej sztuki z starej edycji nie licze
wczorajszej sztuki z starej edycji nie licze
triset, ja tez sie w te drogie nie chce wciagac... planowalem kupic pare sztuk sz7, ale okazalo sie, ze w firmowej zb (!) jeszcze nie maja
to wzialem co innego
to wzialem co innego
tesko, mnie nie szlo w poprzedniej edycji krzyzowki xl kupilem tego calkiem sporo, a chyba tylko 2x wygralem 10 zl...
no ale xl-ke kupowalem po raz pierwszy wlasnie dopiero w poprzedniej edycji, takze nie wiedzialem, czego sie spodziewac... ze bedzie az tak zle
no ale xl-ke kupowalem po raz pierwszy wlasnie dopiero w poprzedniej edycji, takze nie wiedzialem, czego sie spodziewac... ze bedzie az tak zle
ja biore zdecydowanie mniej na raz (raczej staram sie nie brac za duzo z jednej paczki)...
te po 5 zl maks. po 2-3 sztuki, tych tanszych czasem wiecej, np. 5 po 2 zl
te po 5 zl maks. po 2-3 sztuki, tych tanszych czasem wiecej, np. 5 po 2 zl
za to wkurza mnie xingo... po co zmienili proporcje? pola do drapania strasznie male... jak komus sie trzesa palce, zdrapie cale pole od razu
za to pola z numerkami wielkie jak nie wiem co... i po co? jedyna zmiana na plus to ta, ze literki kontrolne sa w jednym miejscu i nie ma ryzyka, ze sie je zdrapie przypadkiem
za to pola z numerkami wielkie jak nie wiem co... i po co? jedyna zmiana na plus to ta, ze literki kontrolne sa w jednym miejscu i nie ma ryzyka, ze sie je zdrapie przypadkiem
jak morfina nowe xingo miałem raz i wszedzie brakowało po jednej kratce
no tak juz jest... kolorowe, ladne, z nutka niepewnosci... to kusza
ja i tak w tych krzyzowkach itd drapie zaraz literki kontrolne nie bede sie ***ił 3 godziny w drapanie np xingo i nic z tego nie bedzie
jak sa te same to juz nic nie robie a jak inne do mi łebek zdrapie dalej
dla tych, ktorzy lubia patrzec na numerki: poprzednio 30 zl mialem na 044, teraz na 048
trisetum, ja wlasnie drapie ale nadrapalem sie juz tyle drapek tego samego rodzaju (ograniczam sie praktycznie do obu krzyzowek i xingo, rzadko sz7 i cash/ep), ze mniej wiecej w polowie drapania juz wiem, czy cos wygram, czy nie...
dlatego, ze drapie od konca
dlatego, ze drapie od konca
llitery/numerki w xingo sa tak ulozone, ze gdy sie drapie od poczatku jest sie zwodzonym... a moze tak, a moze nie...
gdy sie drapie od konca, od razu widac, czy wygrana bedzie, czy nie...
jesli pod koniec sa kiepskie litery, raczej wygranej nie bedzie, bo maja one za zadanie zepsuc efekt "narastania napiecia", ktory sie buduje drapiac od poczatku
gdy sie drapie od konca, od razu widac, czy wygrana bedzie, czy nie...
jesli pod koniec sa kiepskie litery, raczej wygranej nie bedzie, bo maja one za zadanie zepsuc efekt "narastania napiecia", ktory sie buduje drapiac od poczatku
tą co mam w profilu jak wydrapałem tyle 7 mek to pierwsze pomyslałem że bedzie wszystko po 2 złote
trisetum, najgorsze zestawy to H,F,J... o X i V nie wspominajac
unhapy
dobre jest to że ta s7 miałem stara edycje na której juz nie ma głównych do wygrania.A w nowej seri239 jeszcze oprócz 2zeta nic nie miałem
dobre jest to że ta s7 miałem stara edycje na której juz nie ma głównych do wygrania.A w nowej seri239 jeszcze oprócz 2zeta nic nie miałem
pewniaki na sobote
SC Freiburg kurs 14,0
Fortuna Dusseldorf kurs 4,75
SC Freiburg kurs 14,0
Fortuna Dusseldorf kurs 4,75
wiesiek, ja jakos nie moge sie do tej zielonej przekonac... biore tylko niebieska, choc u mnie jest z nia problem... nawet w firmowych nie wszedzie ja maja, za to zalega pelno zielonej
tesa niech mu dopiszą jedno zero do wynagrodzenia to bedzie strzelał
u nas jak gral tez przeciez byl bohaterem i krolem strzelcow wiec nie wiem o co chodzi??
dobry
tesa proste sam Lewy nic nie zrobi nawet z Blaszkiem i Piszczkiem wszystkie reprezentacje maja nas rozpracowanych jak bedziemy grac
Tesa on dobry, tylko u nas nie strzela, bo zaplecza nie ma takiego jak tam
sie dziwie dlaczego jeszcze Boniek nie pojechal z walizka paszportow do Dortmundu
rafalski
witam, ale i sie zegnam... trzeba troche
powodzenia o 14
witam, ale i sie zegnam... trzeba troche
powodzenia o 14
dokładnie matti, sam nie strzeli bramki jak reszta drużyny do bani z małymi wyjątkami
kurde ale rozpierducha była wczoraj w Gdyni przy estakadzie, tego tira to do wieczora usuwali
Test MM:
o1, o2, o3, o4, o6, o8, 10, 12, 14, 17...|...19, 22, 25, 27, 29, 31, 32, 34, 37, 39.
-------------------------------------------------------------
40, 44, 45, 48, 50, 51, 53, 56, 57, 60.
o1, o2, o3, o4, o6, o8, 10, 12, 14, 17...|...19, 22, 25, 27, 29, 31, 32, 34, 37, 39.
-------------------------------------------------------------
40, 44, 45, 48, 50, 51, 53, 56, 57, 60.
to co sie teraz wyrabia i w Polsce i na Swiecie to sa znaki z gory
a zagram sobie single i systema 2 i 3 z 4 na sobote a co bede zalowal
SC Freiburg
Dusseldorf
Atletico Mad
Atletic Bilbao
SC Freiburg
Dusseldorf
Atletico Mad
Atletic Bilbao
no masakra, a teatr muzyczny remontują, a tu wczoraj butla z gazem im wywaliła, dach się spalił i pewnie remont się przedłuży o kolejne 10 lat
witaj meduska
Znikam.. Miłego dnia.. .
-----------------------------------
-----------------------------------