Wpisy 1 508 587 – 1 508 686
25 kwietnia 2013 22:18 → 25 kwietnia 2013 22:53, 100 wpisów
Użytkownik djapo trafił 5/12 w typowaniu Mini Lotto
K***** lipa wiedziałem
Użytkownik Pasko dopisał wyniki KASKADY - 04,05,06,08,10,11,13,15,20,21,23,24
Użytkownik Pasko dopisał wyniki lotto - 04,33,41,44,46,49
Użytkownik Pasko dopisał wyniki lotto plus - 15,17,19,22,28,46
Były konie
vifi ..bo my jestesmy na czasie ..na mp mowa była o koniach tak czy nie karwa i cześć
jano...
Lila...
fiolka...
Ja też się zmywam dobranocdo juterka
Mój Test MM jest...magiczny.. .
Test MM z godziny 14 zastosowany wieczorem na NIE dał....3/30.
.....................................................
Test MM z godziny 14 zastosowany wieczorem na NIE dał....3/30.
.....................................................
witajcieja tylko na moment nie czułam weny,by siedzieć nad cyferkami,ale jak szłam do szewca odebrać buty wstąpiłam do sklepu z lottomatem i na ch-t 5/10
13max..
Znikam.. .
.......................................
.......................................
Niestety nic nie trafiłem znowu w Mini Lotto nie wiem sam już dlaczego od paru losowań nic nie mogę trafić ale jeszcze na jedno losowanie te liczby. Jakieś fatum czy co ? Chociaż w takie żeczy raczej nie wieżę.
W Mini Lotto ktoś z was zagrał dzisiaj ?
Matura z polskiego.
Życzę wszystkim dobrej nocy.
Agatkaa.
Ulala.
A jak myślicie w co łatwiej trafić w Mini Lotto pięć liczb czy Multi Multi 5 liczb ? Na moje Multi Multi ale to jak najlepiej rozpisać ile liczb żeby trafić 5 ? Chodzi mi z ilu liczb sobie ułożyć parę piątek ? A wiecie po ile może jest złom bo jutro chce trochę sprzedać i bez grania będzie.
Też piszesz ? Ale pierwszy raz ? Bo ja będę poprawiał z języka Polskiego i matematyki. A jak myślisz jaka lektura będzie jak stawiam Pan Tadeusz albo Dziady a ty ?
Jutro Joker sobie wyślę na liczbę 26 może szczęście trochę dopiszę i skasuję ten bonus w końcu bo pewnie was już on denerwuje że tak długo widnieje ?