Wpisy 1 508 001 – 1 508 100
25 kwietnia 2013 15:26 → 25 kwietnia 2013 17:15, 100 wpisów
trisetum, wlasnie dlatego to robie chce uniknac losu tych wszystkich graczy, ktorzy po 20-30 latach dochodza do wniosku, ze mogliby za kase wywalona na gry kupic mieszkanie, samochod, czy co tam jeszcze
ulexxo, wiem, ze boli... ale czy tej osobie nie o to wlasnie chodzi? staraj sie byc ponad to
ulexxa,ulala a zawsze myślałem ze to jedna osoba pod 2 nickami
Takie osoby co atakują...zazwyczaj w ten sposób chcą zwrócić na siebie uwage....ale to jest błędna droga ,która prowadzi w złym kierunku
menel...wezmę Ciebie na kolano t tak Ci dołożę ze gwiazdki zobaczysz...
giaster...chyba wiem gdzie mieszkam i ile jest nad morze km..więc zbedna dyskusja
qjaster....może jeszcze mam Ci się wyspowiadać co???
czemu sie tak mna interesujesz?
czemu sie tak mna interesujesz?
Użytkownik krzyho0661 dodał nowy komentarz w dziale Zdrapki
myślałem że trafie dziś 6/10 to bym miał na tego 4-packa na weekend
treistum-ja też nie bede grał jak na razie chyba że Rusiecka będzie losowało to puszcze sobie coś
torsan, mam butelke grolscha w lodowce... kupilem, bo zalezalo mi na butelce (taka oldskulowa z zamknieciem)... piwa nie pijam
treistum- może wezme szybkie 10 i jak się trafi dycha to akurat będzie
triset, ja wzialem 4 sz7 niebieskie... wszystkie byly pelne... wymienlem na 5 sz7... wszystkie puste
a ostatnio tak sie zagapilem, ze facet w zb wcisnal mi krzyzowke xl ze starej serii... ale sie w domu
akurat na górze zobaczyłem nr 011 wiec se mysle a co mi tam jutro bede miał na 2 zodiaki
unhappy to cie załatwił bez mydła,pewnie ostatnia zdrapka w żb to była i nikt ja nie chciał
torsan, pewnie wyleje myk polegal na tym, ze to piwo w tej butelce bylo tansze niz sama butelka w sklepie z duperelami... przeciez nie bede placil za butelke 20 zl
triset, podobno otwartych paczek ts juz nie przyjmuje do zwrotu... dlatego wciskaja to, co im zalega, bo inaczej maja strate... ew. sami sobie moga podrapac
stare s 7 te zielone też najpierw cisna a jak nie powiesz ze chcesz nowa edycje to stara ci daja
ale ta maszyna co mozna samemu kupić zdrapki i zagrać w kaskade to jest dupna,myślałem ze to ta kabina do robienia zdjeć na miejscu i chciałem do niej wejść
triset, tez mi chcial wcisnac stare sz7... ale tu sie skapnalem i powiedzialem, ze chce niebieskie... a przy krzyzowce tak mnie zagadal, ze nie zwrocilem uwagi
ja jeszcze nie widzialem tej maszyny... ale raczej i tak bym z niej nie korzystal, bo wole sam wybierac zdrapki
unhappy,ale najlepsze jest to że pierwsze musisz wcisnąć guzik potwierdzający że masz+18
potem kase,i wybierasz sobie zdrapke/kaskade czy też batona mars
tylko guzik? moim zdaniem to malo...
w ostatnim raporcie nik przeciez zwrocil im uwage, ze musza lepiej pilnowac zakazu gry przez osoby niepelnoletnie... stawianie takich maszyn jest pojsciem w odwrotnym kierunku
w ostatnim raporcie nik przeciez zwrocil im uwage, ze musza lepiej pilnowac zakazu gry przez osoby niepelnoletnie... stawianie takich maszyn jest pojsciem w odwrotnym kierunku
dwa guziki jak naciśniesz NIE to pewnie wyskoczy komunikat ze gry tylko dla dorosłych i nic ci nie da wiec trzeba TAK i sobie już drapiesz