Wpisy 1 507 923 – 1 508 022
25 kwietnia 2013 14:43 → 25 kwietnia 2013 15:38, 100 wpisów
gratulacje dla wygranego może ktoś stąd
tris,medea dzięki
Agatka.. .
W grach losowych nic pewnego nie ma.. .
..........................................
W grach losowych nic pewnego nie ma.. .
..........................................
te 50-tki mnie już wkurzają
Cześć jeszcze mam Mini Lotto na dwa losowania ciekawe ile dzisiaj wpadnie bo ostatnio ani jeden nie chce nawet wpaść. A Macie coś na dzisiaj ? Ten Joker już za długo jest prawda ? Albo niech rośnie rośnie jak będzie z 10 000 000 wtedy parę zakładów puszczę co ?
Ktoś zgarnął bonus widzę szczęściarz co ?
6 czterdziestek było o ciekawe .
Do czego ?
franek..brudasie!!!!
jeszcze raz sprobuj sie mnie czepic..
ty************....aa dalej mysl co napisalam..
***zyno dretwa
jeszcze raz sprobuj sie mnie czepic..
ty************....aa dalej mysl co napisalam..
***zyno dretwa
130 000 zł z Multi Multi to ładnie to pewnie na 10 skreśleń ktoś zagrał ciekawe czy sam skreślił swoje liczby czy na chybiła trafił ?
ulexxa
ulexxa ja bym cie chętnie pompował od tyłu
Ulexxa szkoda nerwów
ulexxa
To są kompletne strzały na piątkę: 01,21,33,34,42 i dziesiątkę: 01,21,33,34,42,44,55,68,77,78 skreśli ktoś z was takie liczby ?
franek jesteś zwykłym chamem,mam nadzieję,że nie masz żony
cześć spartakus
A kto z was ma na dzisiaj zakład Mini Lotto ?
tczewianka pozory mylą aż taki zły niejestem
ulexxa lofciam cie
krzysiek ja mam mini
tczewianka
a może teraz ? na 22.15 ? w ten rejon z nieśmiałością ... ?
i powo
a może teraz ? na 22.15 ? w ten rejon z nieśmiałością ... ?
i powo
tczewianka...on moze sam siedzieć w domku ..nie ma nikogo ani cucunia ani bratowa ..anic bobo ...dlatego tak czepił kogoś... i znikam..
ullexxaa ...haaajjj..
ullexxaa ...haaajjj..
ulexxa nie raz bym cie tam cmokał
teraz na 6 losowan z maszyny 10 dac
bo znowu wyskoczyc lubi dwa razy
bo znowu wyskoczyc lubi dwa razy
Robalno jasne,że tak
krzysiek podnieca cię mini ?
znikam narazie bo..musze cosik zrobic..pa kochani
oprocz tych chorowitkow..firanka i m77..
jestescie zalosnie zalosni..
oprocz tych chorowitkow..firanka i m77..
jestescie zalosnie zalosni..
ulexxa
ulexxa kochał bym cie i tulił
po raz drugi ciesze sie, ze bonus padl poprzednio wkurzalo mnie to, ze tak sie ciagnal, a teraz wkurzalo mnie to, ze ts losuje tak dziwne liczby... wiec nie gralem...
a lepiej dla mnie, gdy okres braku gry z powodu dziwnych liczb pokrywa sie z okresem braku gry z powodu niskiego bonusa
a lepiej dla mnie, gdy okres braku gry z powodu dziwnych liczb pokrywa sie z okresem braku gry z powodu niskiego bonusa
ulexxa to ci pa
unchappy spoko loko
a dziś z rana pisałem ze bonus padnie po wakacjach,pewnie z TS to przeczytali i nazłość mi chcieli zrobić
siemka ulexxa
trisetum
qjaster, chcesz wyslac 10/10 z dzisiejszych liczb, bo mowisz, ze w niedlugim czasie powinny dac drugie 10/10, tak?
to wiedz, ze takich dziesiatek z 20 liczb mozesz ulozyc wlasnie ok. 185 tys. bo cala dzudziestka raczej sie nie powtorzy... nie mozesz sobie wiec wyslac byle jakich dziesiatek... a wybor maaaaasz duuuuuuuuzy
to wiedz, ze takich dziesiatek z 20 liczb mozesz ulozyc wlasnie ok. 185 tys. bo cala dzudziestka raczej sie nie powtorzy... nie mozesz sobie wiec wyslac byle jakich dziesiatek... a wybor maaaaasz duuuuuuuuzy
1 507 971. unhappy 2013-04-25 (15:11)
qjaster, to tylko 184756 mozliwych 10 z dzisiejszej 20
o co tu chodzi
qjaster, to tylko 184756 mozliwych 10 z dzisiejszej 20
o co tu chodzi
500 tys. bonus osiagnie dopiero za jakis miesiac wtedy wejde do gry
zawsze obraniam Osoby slabsze..zawsze dodaje otuchy
ciepla..wszystkiego co najlepsze..i dostalam za to supcio..
odwet....czy warto?????......
ciepla..wszystkiego co najlepsze..i dostalam za to supcio..
odwet....czy warto?????......
trisetum, wszystko jest mozliwe... najwyzej nie pogram dluzej... choc w sumie zobacze...
ustalam sobie co miesiac pule na gre i ona wyznacza mi limity... miedzy rozne gry dziele ja dowolnie... jesli np. padnie joker a w lotto nie bedzie kumulacji >5 mln, moze puszcze mm nawet przy niskim bonusie... wszystko zalezy od tego, jak sie beda liczby ukladac... robie sobie testy co jakis czas i widze, ze dla mnie to jeszcze nie jest dobry moment na gre
ustalam sobie co miesiac pule na gre i ona wyznacza mi limity... miedzy rozne gry dziele ja dowolnie... jesli np. padnie joker a w lotto nie bedzie kumulacji >5 mln, moze puszcze mm nawet przy niskim bonusie... wszystko zalezy od tego, jak sie beda liczby ukladac... robie sobie testy co jakis czas i widze, ze dla mnie to jeszcze nie jest dobry moment na gre
ulexxo, nie wiem o co chodzi, ale dam ci dobra rade: nie przejmuj sie tym, co ktos, kto cie nie zna, o tobie wygaduje czy wypisuje... niepotrzebnie go w ten sposob nobilitujesz
unhappy właśnie ustalanie sobie puli to dobra sprawa bo inaczej przerżniesz kupe kasy i uja sie wygra,
trisetum, wlasnie dlatego to robie chce uniknac losu tych wszystkich graczy, ktorzy po 20-30 latach dochodza do wniosku, ze mogliby za kase wywalona na gry kupic mieszkanie, samochod, czy co tam jeszcze
ulexxo, wiem, ze boli... ale czy tej osobie nie o to wlasnie chodzi? staraj sie byc ponad to
ulexxa,ulala a zawsze myślałem ze to jedna osoba pod 2 nickami
Takie osoby co atakują...zazwyczaj w ten sposób chcą zwrócić na siebie uwage....ale to jest błędna droga ,która prowadzi w złym kierunku
menel...wezmę Ciebie na kolano t tak Ci dołożę ze gwiazdki zobaczysz...