Wpisy 1 506 529 – 1 506 628
24 kwietnia 2013 14:51 → 24 kwietnia 2013 17:55, 100 wpisów
reniuszka jeszcze tak..
reniuszka
Jeśli chcesz to mogę ci taką symulację zrobić i odhaczyć na kolorowo te okienka gdy warto grac Musze tylko poznać liczby. Jeśli jesteś zainteresowana to prześlij @
Jeśli chcesz to mogę ci taką symulację zrobić i odhaczyć na kolorowo te okienka gdy warto grac Musze tylko poznać liczby. Jeśli jesteś zainteresowana to prześlij @
reniuszka no te o których mówiłas ze nie wysłałas...
medusia wpadłam na pomysł skoro możesz zrobić taka symulacje to w miare wolnego czasu jesli bedziesz mogła to ja ci podrzuce niby moje szczesliwe cyfry które dość dobrze kiedyś chodziły i mi powiesz kiedy mają dobre dni...oczywiscie nic pilnego bo wiem ze jesteś zawalona papierami ...
juz musze iść piszcie ja potem poczytam...
isla wysłane były tylko stawka pojedyńcza a mogło być dużo więcej zamieściłam je w profilu
jednak moja teoria "fali w arkuszu się sprawdza. Wczoraj było losowanie pionowe z 1x4/5 oraz 2x3/5 w pionie a teraz losowanie prawie całkowicie poziome czyli ciągi poziome liczb sąsiadujących No to wieczorem najprawdopodobniej znowu piątki pionowe porządzą. Kandydaci to :
2,18,34,50,66
4,20,36,52,68
12,28,44,60,76
2,18,34,50,66
4,20,36,52,68
12,28,44,60,76
A macie jakiś sposób na Mini Lotto jak go ugryźć ?
A jeszcze coś korzysta ktoś z was z MuliParis 2011 ze strony ? Pomoże mi w Mini Lotto przy typowaniu odpowiednich liczb ?
Jak rozdzielić liczby żeby prawidłowo wybrać piątkę w Mini Lotto ? Pracuję na metodą rozdzielczości na Mini Lotto jak będzie przynosiła pożądane rezultaty to wtedy podzielę się z wami ok ?
najlepiej jest typowac kupic 3 zaklady w roznych kolekturach albo pojedynczo i od tego skreslic swoje liczby takich ktorych tam nie ma albo jedno oczko mniej jedno wiecej gwarantowana
Aha 3 na chybił trafił i 3 soje ale dając albo obok niższą lub wyższą liczbę tak ? To jest może myśl żeby chociaż 3 trafić ?
tak dlatego nawet biorac jeden kupon jestes w stanie wytypowac jedna liczbe bierzesz drugi zaklad na 1 liczbe i dajesz stawke najwieksza i juz ci sie zwraca a robiac oczko mniej oczko wiecej patrzac na mapki z jednego kuponu 5 bedziesz mial
Miało być swoje.
Krzysztof zdrówka i powodzenia na maturze.W urodziny powinieneś imprezować
Ja w niedzielę będę imprezował a dziękuje.
Ale mi chodzi o Mini Lotto Miisiek.
Ja w niedzielę będę imprezował z rodziną ale dziękuje.
o matko xd haha ja jestem ciagle na multi w mini nie gralem nigdy jeszcze ale tak mysle zaczac bo tanie zaklady napewno lepiej sie oplaca niz w lotto bo tu to chociaz zakladow mozesz nawalic ;d
Zauważyłem, że w niektórych kolekturach ostatnio powymieniali lottomaty, na takie starsze dotykowe, które nie były kiedyś. I teraz te nowe lottomaty nie chcą czytać kuponów z tamtych. I kolektorzy muszą wpisywać numer seryjny ręcznie.
reniuszka jak jesteś gdzieś upchała te cyferki???w czyim profilu nigdzie nie ma...
a ja też będe imprezować na 18 i 30 i sie nie chwale...
tris
torsan no różnie to bywa...
torsan no różnie to bywa...
Szostka, ktora padla w sobote w Bielsku Podlaskim byla trafiona metoda.... "chybil - trafil".
Ktos zagral za....20 pln wysylajac tylko....5 zakladow po 4 pln.
....................................................................................
Ktos zagral za....20 pln wysylajac tylko....5 zakladow po 4 pln.
....................................................................................
za wuwuwu lotto
>>...Dodatkowo w Bielsku w ostatnim czasie padły trzy główne wygrane w Mini Lotto
>>...Dodatkowo w Bielsku w ostatnim czasie padły trzy główne wygrane w Mini Lotto
...
i zeżarło - kodowanie ? cóż - lajf is brutal end full of zasadzkas - nie chce mi sie przepisywać sorry
i zeżarło - kodowanie ? cóż - lajf is brutal end full of zasadzkas - nie chce mi sie przepisywać sorry
Cześć chłopaki.Wędruś a Ty co się opindalasz?A liczby to gdzie?
Mirnam ,a te 50-tki to w końcu polecą?
ja planuję na wszystkie
witam
mirnam61 to gratuluje
Ciekawe jaka lektura będzie w tym roku na maturze ? Na co obstawiacie ? Ja na Pana Tadeusza albo Dziady ?
Kto ma z was kupony na jutro Mini Lotto ? A i ile najwięcej trafiliście w Mini Lotto i Lotto ?
krzysio Ja na tadeusza
A co piszesz też ?
Cd. Wygrane w Bielsku Podlaskim.
1. 2012r ..... 145 000.
2. 2013r..........69 000.
3. 2013r.......141 000.
.................................................................
1. 2012r ..... 145 000.
2. 2013r..........69 000.
3. 2013r.......141 000.
.................................................................
krzysztof c: Ja trafiłem 4/5 w mini płatne ponad 500 zł ale blisko byłem do 5/5 a tak to tez 4/6 w lotto a to w mini to największa wygrana.
le pewności nie ma a mogę mieć pewność jakoś bardziej co będzie ?
mirnam
tczewianka
- wszystkie ? od 50-59 ? fiu fiu - to zestaw dla twardzieli
tczewianka
- wszystkie ? od 50-59 ? fiu fiu - to zestaw dla twardzieli
nie ale moja siostra zdała z pana tadeusza
MatekzMatek ...nie ubudz mnie ..widzisz mój nicki..
A to blisko byłeś naprawdę ale to po razie się ci zdarzyło ? Ja tylko 2 najwięcej kilka razy nawet trójki nie miałem nigdy nie wiem dlaczego ?
Ale miało być nie le.
pk sorry
Pawcio jesteś ?
To jak grałeś że trafiłeś 4 w Mini Lotto ?
krzysztof c: 4/6 kilka razy a to to trójki w mini i lotto co jakiś czas i w jokerze Joker + 1 liczba, kiedyś same 3 liczby w Numerku jak jeszcze był. Trochu już gram w te gry.
Albo 4 w Lotto co jak dla mnie jest naprawdę dużo i o wiele trudniej niż w Mini Lotto trafić. Może jutro trafię 5 w końcu toć kiedyś musi wpaść prawda ? Po moich urodzinach ale zawsze i tak byłbym szczęśliwy impreza w niedzielę była by bardzo udana wiecie o co mi chodzi ?
Ale to w różnych kolekturach kupiłeś czy w jednej ?
A co to za różnica farta czy fuksa ?
krzysztof c Robal 36 Pawcio
Byle by trafić te kochane chciałem je inaczej określić liczby.
krzysztof c: to było w mojej głównej kolekturze, ale tez testuję inne i lubię w nowych puszczać na chybił trafił.
Wam wszystkim na zdrowie bo urodziny dzisiaj w końcu za parę godzin. .
wybitni językoznawcy spostrzegają różnicę
krzysztof c
udanej imprezy, rośnij duży i tłuściutki
krzysztof c
udanej imprezy, rośnij duży i tłuściutki
Krzysztof, nic nie musi.Możesz mieć tylko nadzieję...Ale życzę żebyś wygrał
Dziś chcę zgarnąć kumulację Jokera i będę najszczęśliwszym człowiekiem na świecie ale podobno kasa nie daje szczęścia lecz to stwierdzić może tylko bogaty, który ma ta kasę.
Dziękuje wszystkim za życzenia a to ode mnie dla was bo mojemu koledze pisałem żeby przyszedł do mnie to nie przyszedł .
Wczoraj ktoś nie aż tak daleko mnie w Krakowie wygrał główną wygraną w kaskadzie. Muszę tą kolekturę właśnie odwiedzić.
A w Jokera jeszcze nigdy nie zagrałem a może tak pojadę puścić ze dwa zakłady ? Co o tym myślicie powiem mam urodziny do sprzedawcy i chce wygrać poproszę o szczęśliwy los Jokera dobre co ? Ciekawe co powie on na to ? A jaką masz liczbę ?
To miał farta ktoś co nie ?
Krzysztof nie jest łatwiej trafić czwórkę w mini niż w lotto wg prawdopodobięństwa, ale przypadek oczywiście niweluje ten stan
ale puść na chybił może. Tez trzeba z tym hazardem się ograniczać w końcu
Mój Joker na dzisiaj to 24 może wpadnie ? Ale też źle na stronie trochę jest z tym Jokerem nie uważacie powinny być jeszcze dolosowywane 4 liczby tak jak normalnie jest prawda ?
Ale Joker też nie taki taki jest w końcu 2.5 żeby tak jak Mini Lotto kosztował to nawet bym skusił się tym grać co ?
a te liczby w jokerze nie są na chybił, nie wiem bo nie gram, ale jeżeli sa to logiczne że nie podaje się ich w typowaniach
Ale Joker też nie taki tani jest w końcu 2.5 żeby tak jak Mini Lotto kosztował to nawet bym skusił się tym grać co ?
krzysztof c: No te 4 są na chybił. Puść jeden zakład bo w jokerze rzadko jest taka kumulacja.
Masz racje od 2009 bo zbierałem kupony wydałem do teraz około 460 zł dużo i mało prawda ?
Ale wszystko na chybi trafił czy z moją liczbą 24 ? w końcu a no tak 24.04.92 wybrałem przypadkowo ale przecież wiadomo co to oznacza czyżby przypadek ? Tyle że nie możliwościowi wysłać dzisiaj niesetny.
krzysztof c: Jak od 2009 to niewiele wydałeś wolę nie wiedzieć ile ja wydałem.
ładny pies pogratulować a słucha się dobrze ?
jak patrzę na statystykę wygranych np po ostatnim losowaniu jokera 2200 pustych jokerów z najniższą wygraną na 113 tysięcy zakładów, to raczej mnie ta gra by nie zachęciła