Wpisy 1 506 523 – 1 506 622
24 kwietnia 2013 14:46 → 24 kwietnia 2013 17:49, 100 wpisów
reniuszka jak nie tajamnica to podrzuc cyferki na profil...oblukamy...
reniuszka
To weź sobie w tym moim arkuszu zrób symulację kiedy ten zestaw może znowu chodzić
To weź sobie w tym moim arkuszu zrób symulację kiedy ten zestaw może znowu chodzić
medea muszę troszkę poprawić się kondycyjnie po moim poturbowaniu się mądre rzeczy do mnie jeszcze nie tak łatwo wchodzą do głowy
reniuszka jeszcze tak..
reniuszka
Jeśli chcesz to mogę ci taką symulację zrobić i odhaczyć na kolorowo te okienka gdy warto grac Musze tylko poznać liczby. Jeśli jesteś zainteresowana to prześlij @
Jeśli chcesz to mogę ci taką symulację zrobić i odhaczyć na kolorowo te okienka gdy warto grac Musze tylko poznać liczby. Jeśli jesteś zainteresowana to prześlij @
reniuszka no te o których mówiłas ze nie wysłałas...
medusia wpadłam na pomysł skoro możesz zrobić taka symulacje to w miare wolnego czasu jesli bedziesz mogła to ja ci podrzuce niby moje szczesliwe cyfry które dość dobrze kiedyś chodziły i mi powiesz kiedy mają dobre dni...oczywiscie nic pilnego bo wiem ze jesteś zawalona papierami ...
juz musze iść piszcie ja potem poczytam...
isla wysłane były tylko stawka pojedyńcza a mogło być dużo więcej zamieściłam je w profilu
jednak moja teoria "fali w arkuszu się sprawdza. Wczoraj było losowanie pionowe z 1x4/5 oraz 2x3/5 w pionie a teraz losowanie prawie całkowicie poziome czyli ciągi poziome liczb sąsiadujących No to wieczorem najprawdopodobniej znowu piątki pionowe porządzą. Kandydaci to :
2,18,34,50,66
4,20,36,52,68
12,28,44,60,76
2,18,34,50,66
4,20,36,52,68
12,28,44,60,76
A macie jakiś sposób na Mini Lotto jak go ugryźć ?
A jeszcze coś korzysta ktoś z was z MuliParis 2011 ze strony ? Pomoże mi w Mini Lotto przy typowaniu odpowiednich liczb ?
Jak rozdzielić liczby żeby prawidłowo wybrać piątkę w Mini Lotto ? Pracuję na metodą rozdzielczości na Mini Lotto jak będzie przynosiła pożądane rezultaty to wtedy podzielę się z wami ok ?
najlepiej jest typowac kupic 3 zaklady w roznych kolekturach albo pojedynczo i od tego skreslic swoje liczby takich ktorych tam nie ma albo jedno oczko mniej jedno wiecej gwarantowana
Aha 3 na chybił trafił i 3 soje ale dając albo obok niższą lub wyższą liczbę tak ? To jest może myśl żeby chociaż 3 trafić ?
tak dlatego nawet biorac jeden kupon jestes w stanie wytypowac jedna liczbe bierzesz drugi zaklad na 1 liczbe i dajesz stawke najwieksza i juz ci sie zwraca a robiac oczko mniej oczko wiecej patrzac na mapki z jednego kuponu 5 bedziesz mial
Miało być swoje.
Krzysztof zdrówka i powodzenia na maturze.W urodziny powinieneś imprezować
Ja w niedzielę będę imprezował a dziękuje.
Ale mi chodzi o Mini Lotto Miisiek.
Ja w niedzielę będę imprezował z rodziną ale dziękuje.
o matko xd haha ja jestem ciagle na multi w mini nie gralem nigdy jeszcze ale tak mysle zaczac bo tanie zaklady napewno lepiej sie oplaca niz w lotto bo tu to chociaz zakladow mozesz nawalic ;d
Zauważyłem, że w niektórych kolekturach ostatnio powymieniali lottomaty, na takie starsze dotykowe, które nie były kiedyś. I teraz te nowe lottomaty nie chcą czytać kuponów z tamtych. I kolektorzy muszą wpisywać numer seryjny ręcznie.
reniuszka jak jesteś gdzieś upchała te cyferki???w czyim profilu nigdzie nie ma...
a ja też będe imprezować na 18 i 30 i sie nie chwale...
tris
torsan no różnie to bywa...
torsan no różnie to bywa...
Szostka, ktora padla w sobote w Bielsku Podlaskim byla trafiona metoda.... "chybil - trafil".
Ktos zagral za....20 pln wysylajac tylko....5 zakladow po 4 pln.
....................................................................................
Ktos zagral za....20 pln wysylajac tylko....5 zakladow po 4 pln.
....................................................................................
za wuwuwu lotto
>>...Dodatkowo w Bielsku w ostatnim czasie padły trzy główne wygrane w Mini Lotto
>>...Dodatkowo w Bielsku w ostatnim czasie padły trzy główne wygrane w Mini Lotto
...
i zeżarło - kodowanie ? cóż - lajf is brutal end full of zasadzkas - nie chce mi sie przepisywać sorry
i zeżarło - kodowanie ? cóż - lajf is brutal end full of zasadzkas - nie chce mi sie przepisywać sorry
Cześć chłopaki.Wędruś a Ty co się opindalasz?A liczby to gdzie?
Mirnam ,a te 50-tki to w końcu polecą?
ja planuję na wszystkie
witam
mirnam61 to gratuluje
Ciekawe jaka lektura będzie w tym roku na maturze ? Na co obstawiacie ? Ja na Pana Tadeusza albo Dziady ?
Kto ma z was kupony na jutro Mini Lotto ? A i ile najwięcej trafiliście w Mini Lotto i Lotto ?
krzysio Ja na tadeusza
A co piszesz też ?
Cd. Wygrane w Bielsku Podlaskim.
1. 2012r ..... 145 000.
2. 2013r..........69 000.
3. 2013r.......141 000.
.................................................................
1. 2012r ..... 145 000.
2. 2013r..........69 000.
3. 2013r.......141 000.
.................................................................
krzysztof c: Ja trafiłem 4/5 w mini płatne ponad 500 zł ale blisko byłem do 5/5 a tak to tez 4/6 w lotto a to w mini to największa wygrana.
le pewności nie ma a mogę mieć pewność jakoś bardziej co będzie ?
mirnam
tczewianka
- wszystkie ? od 50-59 ? fiu fiu - to zestaw dla twardzieli
tczewianka
- wszystkie ? od 50-59 ? fiu fiu - to zestaw dla twardzieli
nie ale moja siostra zdała z pana tadeusza
MatekzMatek ...nie ubudz mnie ..widzisz mój nicki..
A to blisko byłeś naprawdę ale to po razie się ci zdarzyło ? Ja tylko 2 najwięcej kilka razy nawet trójki nie miałem nigdy nie wiem dlaczego ?
Ale miało być nie le.
pk sorry
Pawcio jesteś ?
To jak grałeś że trafiłeś 4 w Mini Lotto ?
krzysztof c: 4/6 kilka razy a to to trójki w mini i lotto co jakiś czas i w jokerze Joker + 1 liczba, kiedyś same 3 liczby w Numerku jak jeszcze był. Trochu już gram w te gry.
Albo 4 w Lotto co jak dla mnie jest naprawdę dużo i o wiele trudniej niż w Mini Lotto trafić. Może jutro trafię 5 w końcu toć kiedyś musi wpaść prawda ? Po moich urodzinach ale zawsze i tak byłbym szczęśliwy impreza w niedzielę była by bardzo udana wiecie o co mi chodzi ?
Ale to w różnych kolekturach kupiłeś czy w jednej ?
A co to za różnica farta czy fuksa ?
krzysztof c Robal 36 Pawcio
Byle by trafić te kochane chciałem je inaczej określić liczby.
krzysztof c: to było w mojej głównej kolekturze, ale tez testuję inne i lubię w nowych puszczać na chybił trafił.
Wam wszystkim na zdrowie bo urodziny dzisiaj w końcu za parę godzin. .
wybitni językoznawcy spostrzegają różnicę
krzysztof c
udanej imprezy, rośnij duży i tłuściutki
krzysztof c
udanej imprezy, rośnij duży i tłuściutki
Krzysztof, nic nie musi.Możesz mieć tylko nadzieję...Ale życzę żebyś wygrał
Dziś chcę zgarnąć kumulację Jokera i będę najszczęśliwszym człowiekiem na świecie ale podobno kasa nie daje szczęścia lecz to stwierdzić może tylko bogaty, który ma ta kasę.
Dziękuje wszystkim za życzenia a to ode mnie dla was bo mojemu koledze pisałem żeby przyszedł do mnie to nie przyszedł .
Wczoraj ktoś nie aż tak daleko mnie w Krakowie wygrał główną wygraną w kaskadzie. Muszę tą kolekturę właśnie odwiedzić.
A w Jokera jeszcze nigdy nie zagrałem a może tak pojadę puścić ze dwa zakłady ? Co o tym myślicie powiem mam urodziny do sprzedawcy i chce wygrać poproszę o szczęśliwy los Jokera dobre co ? Ciekawe co powie on na to ? A jaką masz liczbę ?
To miał farta ktoś co nie ?
Krzysztof nie jest łatwiej trafić czwórkę w mini niż w lotto wg prawdopodobięństwa, ale przypadek oczywiście niweluje ten stan
ale puść na chybił może. Tez trzeba z tym hazardem się ograniczać w końcu
Mój Joker na dzisiaj to 24 może wpadnie ? Ale też źle na stronie trochę jest z tym Jokerem nie uważacie powinny być jeszcze dolosowywane 4 liczby tak jak normalnie jest prawda ?
Ale Joker też nie taki taki jest w końcu 2.5 żeby tak jak Mini Lotto kosztował to nawet bym skusił się tym grać co ?
a te liczby w jokerze nie są na chybił, nie wiem bo nie gram, ale jeżeli sa to logiczne że nie podaje się ich w typowaniach
Ale Joker też nie taki tani jest w końcu 2.5 żeby tak jak Mini Lotto kosztował to nawet bym skusił się tym grać co ?