Wpisy 1 506 451 – 1 506 550
24 kwietnia 2013 14:16 → 24 kwietnia 2013 15:42, 100 wpisów
panie robala ..troche ja nerwuje ..słyszałeś wczoraj miałeś typować ..ty tak tfuu twój profil ..ja tak wiem w głowie kazdy ktoś i noo dokładnie i znikman
lika...
za dużo kombinowałam przy dzisiejszym pukonie myślałam o 40-tce nie dałam o 42 nie dałam o 1 nie dałam i byłoby 6/10
lila
'uważaj na portal xxx - zbierane są tam dane o użytkownikach, a potem w brzydki sposób wykorzystywane'
krzysiuniu
- widziałem, ale - nie typuję, jak nie gram i będę się przy tym upierał
'uważaj na portal xxx - zbierane są tam dane o użytkownikach, a potem w brzydki sposób wykorzystywane'
krzysiuniu
- widziałem, ale - nie typuję, jak nie gram i będę się przy tym upierał
Lilcia
o jest i menel a tak sie zastanawiałam gdzie cie wcięło po ostatnim pewniaczku...tak długo cie trzymnało
torsanku no spożniłam sie i nie widziałam czy ty w spódniczce, amoże bez???
menel to opowiadaj jak to się stało skąd cyferki i ile???
3/5 w keno? to na ile turów stykło???
menel to kiedy znów grasz???
torsan a nogi ogolone???
menel ja dzis jestem gościówa wygrałam prawie 34 zeta...
lila
- a ja nie wiem, ale co otworzyłaś jakąkolwiek stronę 'z teesem' zreszrą - nie tylko - pojawiało się
nawet teraz też jeszcze, jak nie usunięte, jak nie oznaczone spam, albo konto usunięte, albo jeszcze jakoś inaczej - to gdzieniegdzie jeszcze leży - wystarczy fragment w wyszukiwarkę wlepać
marek33
ctrl minus
dobrego trafnych wysłanych
- a ja nie wiem, ale co otworzyłaś jakąkolwiek stronę 'z teesem' zreszrą - nie tylko - pojawiało się
nawet teraz też jeszcze, jak nie usunięte, jak nie oznaczone spam, albo konto usunięte, albo jeszcze jakoś inaczej - to gdzieniegdzie jeszcze leży - wystarczy fragment w wyszukiwarkę wlepać
marek33
ctrl minus
dobrego trafnych wysłanych
wczorajsza szóstka w dużego padła w tej samej kolekturze gdzie pare tygodni temu padła piątka w mini
islandorka
Podesłałam Ci na @ nowy pomysł na liczby tym razem do mm. Niestety to jeszcze wersja wstępna ale od wyniki pierwszych analiz nawet nawet
Podesłałam Ci na @ nowy pomysł na liczby tym razem do mm. Niestety to jeszcze wersja wstępna ale od wyniki pierwszych analiz nawet nawet
torsan mówisz ze druciak za darmo...
medusia a co masz na 14?? jakas wygrana? i znów nowa metoda o matko i córko
mrówka a ty kąsisz???
islandorka no niestety TS mnie rozczarował bo tylko 5/10 przy wydanych 7,50, ale dołożę jeszcze te 3,50 i sprawdzę trzy zestawy wieczorem
medea a sie puściłam od razu na 2x bo już nie jade do miasta...zaraz zerkne na @...
menelku moja rączka je skreśliła a główka pomyślała...
no medusia dobrze rządzisz...
Bonus Multi Multi: 1 010 000 zł
Dopisano wygrane multi multi
Wiesiek77 Stary4x4/6 z Plusem 80zł3x3/6 z Plusem 36zł2x2/6 z Plusem 20zł2x4/6 32zł3x3/6 6zł176 zł jak byś zagrał za 100zł 25 los za 50zł wygrał byś 60zł
medusia przeczytałam to mówisz do kiedy te cyferki rządza???
islandorka
To jest zestaw na cały majański miesiąc czyli 14 kwietnia - 4 maja
To jest zestaw na cały majański miesiąc czyli 14 kwietnia - 4 maja
reniuszka a za co to???
meduśka
medea zaraz sprawdze jak chodziły...
na 22:15
03,09,10,12,13,15,17,19,21,28
05,13,20,24,28,32,33,35,39,80
03,09,10,12,13,15,17,19,21,28
05,13,20,24,28,32,33,35,39,80
islandorka30,5 podaj jakieś pewniaki było by na leśną beczke masz teraz szczęście a mnie chwilowo opuściło
reniuszka dzieki ja dzis schabowe i buraczki jutro barszczyk...
menel a do jakiej gry?
oprócz tych "podstaowych" jest jeszcze 11 dodatkowych, które zwiększają trafność. Niestety wyliczenie takiego żelaznego zestawu zajmuje sporo czasu no i robionej na kolanie w przerwach wstępnej analizy nie uznaję za wynik ostateczny
To są liczby tylko do mm
To są liczby tylko do mm
medusia rozumie sie!!!
nie wiem czy czytałaś mój wpis o przekombinowaniu a facet mi mówi,ze pierwsze myśli są najlepsze a ja ciągle toczę walki z intuicją
reniuszka nie czytałam aleprzekonałam sie na własnej skórze pierwsza mysl najważniejsza i tego sie trzymajmy...bo do dzis żałuje ze zmieniłam zdanie w pewnej sprawie...
reniuszka skąd ja znam ten ból Intuicja mówi 48,50,63,78 będzie dziś a rozum mówi no w życiu lepiej .... no i 84 złote przechodzi koło nosa i to nie raz i nie dwa i nie tylko 84 złote
menel a co do tego? jarosz???
isladorka ja 9 kwietnia miałam 7/10 i czułam ,że ten zestaw może być dobry i nie weszłam ponownie do kolektury by dać go choć jeszcze raz bądź wielokrotność stawki
bywajcie bo zaraz stary przyjedzie na obiad trza grzac...i czekać do 22.15 już niedługo 21.40 i całe szczescie...
reniuszka jak nie tajamnica to podrzuc cyferki na profil...oblukamy...
reniuszka
To weź sobie w tym moim arkuszu zrób symulację kiedy ten zestaw może znowu chodzić
To weź sobie w tym moim arkuszu zrób symulację kiedy ten zestaw może znowu chodzić
medea muszę troszkę poprawić się kondycyjnie po moim poturbowaniu się mądre rzeczy do mnie jeszcze nie tak łatwo wchodzą do głowy
reniuszka jeszcze tak..
reniuszka
Jeśli chcesz to mogę ci taką symulację zrobić i odhaczyć na kolorowo te okienka gdy warto grac Musze tylko poznać liczby. Jeśli jesteś zainteresowana to prześlij @
Jeśli chcesz to mogę ci taką symulację zrobić i odhaczyć na kolorowo te okienka gdy warto grac Musze tylko poznać liczby. Jeśli jesteś zainteresowana to prześlij @
reniuszka no te o których mówiłas ze nie wysłałas...
medusia wpadłam na pomysł skoro możesz zrobić taka symulacje to w miare wolnego czasu jesli bedziesz mogła to ja ci podrzuce niby moje szczesliwe cyfry które dość dobrze kiedyś chodziły i mi powiesz kiedy mają dobre dni...oczywiscie nic pilnego bo wiem ze jesteś zawalona papierami ...
juz musze iść piszcie ja potem poczytam...
isla wysłane były tylko stawka pojedyńcza a mogło być dużo więcej zamieściłam je w profilu
jednak moja teoria "fali w arkuszu się sprawdza. Wczoraj było losowanie pionowe z 1x4/5 oraz 2x3/5 w pionie a teraz losowanie prawie całkowicie poziome czyli ciągi poziome liczb sąsiadujących No to wieczorem najprawdopodobniej znowu piątki pionowe porządzą. Kandydaci to :
2,18,34,50,66
4,20,36,52,68
12,28,44,60,76
2,18,34,50,66
4,20,36,52,68
12,28,44,60,76
A macie jakiś sposób na Mini Lotto jak go ugryźć ?
A jeszcze coś korzysta ktoś z was z MuliParis 2011 ze strony ? Pomoże mi w Mini Lotto przy typowaniu odpowiednich liczb ?
Jak rozdzielić liczby żeby prawidłowo wybrać piątkę w Mini Lotto ? Pracuję na metodą rozdzielczości na Mini Lotto jak będzie przynosiła pożądane rezultaty to wtedy podzielę się z wami ok ?