Wpisy 1 506 401 – 1 506 500
24 kwietnia 2013 14:00 → 24 kwietnia 2013 14:37, 100 wpisów
krzysio ..trzeba trzeba bo cucu się obrazi od czasu do czasu trzeba
1
piękna kobieta
cześć zuza
kuutwa ..ja 2/3
Użytkownik multipasko dopisał wyniki multi multi
01,03,06,07,08,11,22,29,30,31,32,40,42,45,51,62,63,65,67,79
Plusem jest liczba: 11
01,03,06,07,08,11,22,29,30,31,32,40,42,45,51,62,63,65,67,79
Plusem jest liczba: 11
Użytkownik levy trafił 7/10 w typowaniu Multi Multi
13maxa ..ja juz ide tam ..tu tu zostan ok i dzida znikam..
krzysio ..kutwa ja tez 2/3 po co mi była ta 14 ***a jak wychodziła piekn a trójka 1/11/22
reniuszka...a dlaczego nie kopiujesz wszystkich pewniaków i nie dodajesz swojego?
gorzej z wysłanymi 3 zakłady tylko na 1 trafne 4/9 notabene 17-letnie cyfry
medusia u mnie g na 14 dobrze ze nie za swoje... a u ciebie???
panie robala ..troche ja nerwuje ..słyszałeś wczoraj miałeś typować ..ty tak tfuu twój profil ..ja tak wiem w głowie kazdy ktoś i noo dokładnie i znikman
lika...
za dużo kombinowałam przy dzisiejszym pukonie myślałam o 40-tce nie dałam o 42 nie dałam o 1 nie dałam i byłoby 6/10
lila
'uważaj na portal xxx - zbierane są tam dane o użytkownikach, a potem w brzydki sposób wykorzystywane'
krzysiuniu
- widziałem, ale - nie typuję, jak nie gram i będę się przy tym upierał
'uważaj na portal xxx - zbierane są tam dane o użytkownikach, a potem w brzydki sposób wykorzystywane'
krzysiuniu
- widziałem, ale - nie typuję, jak nie gram i będę się przy tym upierał
Lilcia
o jest i menel a tak sie zastanawiałam gdzie cie wcięło po ostatnim pewniaczku...tak długo cie trzymnało
torsanku no spożniłam sie i nie widziałam czy ty w spódniczce, amoże bez???
menel to opowiadaj jak to się stało skąd cyferki i ile???
3/5 w keno? to na ile turów stykło???
menel to kiedy znów grasz???
torsan a nogi ogolone???
menel ja dzis jestem gościówa wygrałam prawie 34 zeta...
lila
- a ja nie wiem, ale co otworzyłaś jakąkolwiek stronę 'z teesem' zreszrą - nie tylko - pojawiało się
nawet teraz też jeszcze, jak nie usunięte, jak nie oznaczone spam, albo konto usunięte, albo jeszcze jakoś inaczej - to gdzieniegdzie jeszcze leży - wystarczy fragment w wyszukiwarkę wlepać
marek33
ctrl minus
dobrego trafnych wysłanych
- a ja nie wiem, ale co otworzyłaś jakąkolwiek stronę 'z teesem' zreszrą - nie tylko - pojawiało się
nawet teraz też jeszcze, jak nie usunięte, jak nie oznaczone spam, albo konto usunięte, albo jeszcze jakoś inaczej - to gdzieniegdzie jeszcze leży - wystarczy fragment w wyszukiwarkę wlepać
marek33
ctrl minus
dobrego trafnych wysłanych
wczorajsza szóstka w dużego padła w tej samej kolekturze gdzie pare tygodni temu padła piątka w mini
islandorka
Podesłałam Ci na @ nowy pomysł na liczby tym razem do mm. Niestety to jeszcze wersja wstępna ale od wyniki pierwszych analiz nawet nawet
Podesłałam Ci na @ nowy pomysł na liczby tym razem do mm. Niestety to jeszcze wersja wstępna ale od wyniki pierwszych analiz nawet nawet
torsan mówisz ze druciak za darmo...
medusia a co masz na 14?? jakas wygrana? i znów nowa metoda o matko i córko
mrówka a ty kąsisz???
islandorka no niestety TS mnie rozczarował bo tylko 5/10 przy wydanych 7,50, ale dołożę jeszcze te 3,50 i sprawdzę trzy zestawy wieczorem
medea a sie puściłam od razu na 2x bo już nie jade do miasta...zaraz zerkne na @...
menelku moja rączka je skreśliła a główka pomyślała...
no medusia dobrze rządzisz...
Bonus Multi Multi: 1 010 000 zł
Dopisano wygrane multi multi
Wiesiek77 Stary4x4/6 z Plusem 80zł3x3/6 z Plusem 36zł2x2/6 z Plusem 20zł2x4/6 32zł3x3/6 6zł176 zł jak byś zagrał za 100zł 25 los za 50zł wygrał byś 60zł
medusia przeczytałam to mówisz do kiedy te cyferki rządza???