Wpisy 1 505 058 – 1 505 157
23 kwietnia 2013 09:34 → 23 kwietnia 2013 12:28, 100 wpisów
rafalski
Nigdy nikt mi na to nie zwrócił uwagi na to czy cyferki są czy nie są pokreślone. Maszyna czyta kod kreskowy.
mala1438
Nigdy nikt mi na to nie zwrócił uwagi na to czy cyferki są czy nie są pokreślone. Maszyna czyta kod kreskowy.
mala1438
cześć maleństwo
e to całkiem nieźle wiesio
rafalski38 , medea76 przyznam się bez bicia że jeszcze nie odebrałam poczty od ciebie....
czyli już kumam, płacą za siódemki
Ania70 Dzień Dobry !
mala nie ma sprawy to póki taka ciekawostka, która mi umożliwia trochę bardziej trafne typowanie a co najważniejsze ogranicza wydatki ( w dni gdy nie moje zestawy nie są fartowne puszczam co najwyżej dla sportu maks. 1 zakład)
mala nie ma sprawy to póki taka ciekawostka, która mi umożliwia trochę bardziej trafne typowanie a co najważniejsze ogranicza wydatki ( w dni gdy nie moje zestawy nie są fartowne puszczam co najwyżej dla sportu maks. 1 zakład)
od dziś kolejna edycja zdrapki xingo i do 8.39.42 wypłacono już 8x100zł,24x50zł,21x20zł,76x10zł,i kilkaset po 3 i 5zł
drapek
Wiem, że ją lubisz, ale ja na ten przykład do Xingo jakoś nie miałam szczęścia
Wiem, że ją lubisz, ale ja na ten przykład do Xingo jakoś nie miałam szczęścia
óla ja Cię nie nazywam, tylko uczę się od franka poprawnej polszczyzny
na dziś miałem wysłać usemkę, ale zdecydowałem się na 9/9 i część liczb ukradłem od ..lottomata
ulala
to tak jak do krzyżówki hasło
- miasto wojewódzkie na 2 litery
to tak jak do krzyżówki hasło
- miasto wojewódzkie na 2 litery
ja się po literkach kapłem że to stara edycja, ale liczy się wygrana
wiesiek w zielonej s7 poszły już wszystkie główne wygrane, a w tej paczce posostały same drobne wygrane no chyba że jakaś niegwarantowana wygrana typu 777zł
nie kupujcie szczególnie orła i reszki- tu też nie ma głównych wygranych a zostało jeszcze sporo drapek
Cześć wam wszystkim ! Pisze ktoś z was maturę w maju ?
Ja dzisiaj czekam na losowanie Mini Lotto i jestem ciekawy czy coś sensownego trafię z zakładu który mam na trzy kolejne losowania lub innych liczb na dzisiejsze tylko albo mój kolega który wysłał mi swoje numery przez SMS i za swoje mu puściłem. Tylko jestem ciekaw czy jak trafi piątkę to podzielił by się ze mną ? W końcu ja kupił eza swoje ten zakład Mini Lotto ! A wy na co macie kupony na dzisiaj ?
Zagram kiedy sam w tego Jokera pierwszy raz bo za długo ten bonus się trzyma co ?
Jesteście ?
Miało być za swoje.
Dlaczego ?
A bo nie złożyłeś podania tak ?
Ja muszę poprawić pisemnie matematykę i język Polski i trochę tak mam niestety .
Ciekawe jaka lektura będzie ? Ja nie wiem pewne ale czuję że będzie Pan Tadeusz albo Dziady a wy ?
radzę poczytać o Baczyńskim, niedawno była premiera filmu więc może się pojawić
Ale to wiersze on napisał przecież a mi chodzi o lekturę wiesz.
Dzień dobry wszystkim
Krzysztof Ty przestań się pytać i zacznij się uczyć.Bo czasu dużo nie zostało
to cóż to nie koniecznie musi być lektura....
tczewianka
To jak zrobić żeby uzyskać z 25 punktów z wypracowania bo tyle mi starczy naprawdę ?
I matura zdana potem tylko matematyka i matura moja .
Przecież co się pytam to mi moi znajomi mówią żeby z Polskiego nie zdać to trochę nie wiedzą jak tak można w sensie zdziwieni są bo jeżeli chodzi o matematykę to już inna bajka niestety. A waszym zdaniem łatwo jest zdać pisemny z języka Polskiego ?
Krzysztof za moich czasów/ i większości z nas tu obecnych pewnie też/to byla inna matura.Nie było tych głupich punktów .I wydaje mi się,że o wiele trudniej było ją zdać
A matematyka była kiedyś obowiązkowa.A dziś wielkie halo bo matmę musza zdawać
Dobra ja zaraz idę obejrzeć powtórkę meczu w piłkę ręczną na Polsacie Sport Vive potem znowu się wezmę do pracy.
Aha jasne trudniej .
Ale przez ile lat nie była obowiązkowa to po co coś zmieniać jeżeli było dobrze i dawało efekt większej ilości zdanych matur .
Prawda ? A tak ludzie na studia nie mogą iść bo matematyka a potem kolejno nie ma wykształcenia super i nie ma pracy i takie obłędne około i tyle w temacie.
A to chyba nie chodzi o stastystykę zdanych ale o poziom wiedzy
Zamyka się drzwi osób człowieku i tyle nie rozumiesz tego ?
Kiedyś na studia szli rzeczywiscie zdolni ludzie.A dziś w zasadzie prawie kazdy może studiować
Dobra na razie .
No ja też bym chciał i co ?
No to się trzeba uczyć
Ach ta dzisiejsza młodzież
Zostało mi Policealne Studium Zawodowe jakieś o kierunku Technik Agrobiznesy naprawdę szczyt marzeń.
A jutro moje urodziny .
No to wszystkiego najlepszego i zdania matury
Dziękuje.
Przesądny nie jestem.
Ale to jutro dopiero tczewianka. To podpowiedz jak obrać temat żeby zdać ok ?
Ale będzie dobrze.Moje dzieci bez problemow zdały nową maturę
To gratuluję.
Kompletnie nie orientuję się w dzisiejszych tematach maturalnych.A sama pisałam na wolny temat.Też nie lubiłam lektur
Bo ja streszczenia sobie czytam lektur z leksykonu lektur i wierszy wiesz który ?
Podoba mi się że jestem na 1 miejscu najlepiej typujących Lotto w końcu to chyba o czymś świadczy co ?
A czy na po dobę strony multipasko są jakieś inne ?
tczewianka
A propos dzisiejszej aury "astrologicznej"
Przypominam, że dziś gwiazdy sprzyjają Bliźniętom i Wodnikom czyli i Wagi mogą mieć swoje pięć minut. Także Baran,Lew i Strzelec nie są bez szans bo to znaki przyjazne ww. trójce znaków powietrznych
A propos dzisiejszej aury "astrologicznej"
Przypominam, że dziś gwiazdy sprzyjają Bliźniętom i Wodnikom czyli i Wagi mogą mieć swoje pięć minut. Także Baran,Lew i Strzelec nie są bez szans bo to znaki przyjazne ww. trójce znaków powietrznych
witajcie.. Miłego dnia życzę
Krzysztof.. .
To ze niby jestes " chwilowo" nalepiej typujacy, to nic nie znaczy. Miales troche szczescia.. .
...............................................................................
To ze niby jestes " chwilowo" nalepiej typujacy, to nic nie znaczy. Miales troche szczescia.. .
...............................................................................
------
..............................
..............................
Medea.. .
.........................................
.........................................