Wpisy 150 493 – 150 592
23 sierpnia 2010 13:49 → 23 sierpnia 2010 17:22, 100 wpisów
darku drugą piątkę cuś skopałeś bo nic w niej nie widać.Dla mnie trzecia najprawdopodobniejsza od tygodnia do trzech.

Dziś na 14:00 pozwoliłem sobie trochę od Was zgapić
Trochę samemu domyśliłem i poszła mega 10tka
Zobaczymy jak wyjdzie

Trochę samemu domyśliłem i poszła mega 10tka

Zobaczymy jak wyjdzie

a wracając do wiaderka to chyba wiem kto o 14stej będzie losować

ot koledzy...kobieta sama remont robi a oni sobie żarty stroją...może wygram coś na te 7/7 puszczone za 2,5 na ch/t to bedzie mnie stać na fachowca 

no to pierwszy pewniak Faraonka w studio a drugi pewniak 26plusem

Darek ja nie rozumiem z czym nie żartowałeś
ricardos jak ja bym miała na fachowca to bym nie robiła sama
ricardos jak ja bym miała na fachowca to bym nie robiła sama
chopaki kathy żartują ,a sami podejrzewam nie jeden remont mają do zrobienia ,ale takiego pa..ra nie mają.

(WIEM PO SOBIE)

(WIEM PO SOBIE)A co wy tak remontujecie? Nie lepiej poczekac aż te burze przejdą? Znowu trzeba będzie malować...
Tego wan jednak nie zyczę
Tego wan jednak nie zyczę
No gdzie to losowanie ?
Użytkownik brazowy dopisał wyniki Multi Multi - 01,03,16,19,22,24,29,34,37,43,44,47,51,62,63,69,71,75,77,78 - Plusem jest liczba: 75
Trafiłem tylko jednego z moich pewniaków ktore podawałem pare godzin wczesniej - 51 a tak to kicha 

Oglądajcie TVP 3.
My gramy w MM bo po prostu jakos nie mozemy zrozumiec ze po losowaniu w bebnie zostaje jeszcze az 60 kulek...w tym prawie wszystkie nasze i nic nie wygrywamy 

Zobacz jak w 15 dni wygrać netto 880zł
http://multimultiplus.dbv.pl/viewpage.php?page_id=92
http://multimultiplus.dbv.pl/viewpage.php?page_id=92
Korci mnie żeby zagrać z plusem bo już 3 raz z rzędu w realu utrafiłem plusa 

A czemu Darka nie pyta nikt na ile kuponów miał te 3/5 i 4x6/10? To nie sztuka wysłac kuponów za 3 stówy i wygrac z tego 52 zeta...
A no to gratuluje...Ja wysłałem za 2,5 i tylko 2,5 do tyłu
Może przeboleję tę stratę...A można zobaczyć gdzieś te Twoje typowania przed losowaniem?
Może przeboleję tę stratę...A można zobaczyć gdzieś te Twoje typowania przed losowaniem?Na stronie forum w temacie G16 po za tym na moich stronach a te masz w nicku no i na typowaniach pasko
Dariuszu, no znalazłem tylko 5 Twoich zakladów...
1) 1/0- -2,5
2) 2/0 - -2.5
3) 3/1 - - 2,5
4) 5/3 - + 2,0
5 10/2 - - 2,5
czyli 8 zeta straty...
To na typowaniach pasko...Gdzie te 5 pozostałe?
1) 1/0- -2,5
2) 2/0 - -2.5
3) 3/1 - - 2,5
4) 5/3 - + 2,0
5 10/2 - - 2,5
czyli 8 zeta straty...
To na typowaniach pasko...Gdzie te 5 pozostałe?
cocolino10<<<<<< 8 złoty to żadne straty, ale jak gość rżnie głupa a codziennie topi 20 złoty, albo więcej to oblicz ile ma "zysku" po np: 2-ch latach......
pewnie by sobie kupił 8/8!!

pewnie by sobie kupił 8/8!!

w typowaniach nikt nie trafił nawet 4/5, ani 7/10, a jedynie dwie osoby trafiły wirtualnie 6/10 i 3/3
FATALNIE!!!

FATALNIE!!!

hyyyyyyyy rico, nie zrozumiesz gracza a "Gracza"tam kasa robi kase,czego i Tobie życze , możeeeee kiedyś

powiem ci tola, nie bronie jej ale mag tylu osobom pomogła siedza teraz na forum nikt sie nie odezwie by sie nie zdradzic teraz udaja graczy, moja zona jak wczoraj czytał co pisza to łezka nawet jej poleciała tak nie mozna
bluszcz<<<<< więc tak niema takich graczy co robią kasę na grach w T.S
Są tylko uzależnieni biedni ludzie dotknięci chorobą taką samą jak alkoholizm czy narkomania
Podam ci nawet nr statystyczny choroby F63
Jak ci to coś pomoże to dobrze, a dużo jest tu takich ludzi i ludzików co w ogóle nie grają a jedynie typują, bo to im częściowo zastępuje hazard, ale..i tu sobie sam chłopie dokończ!
Pzdr.
Są tylko uzależnieni biedni ludzie dotknięci chorobą taką samą jak alkoholizm czy narkomania
Podam ci nawet nr statystyczny choroby F63
Jak ci to coś pomoże to dobrze, a dużo jest tu takich ludzi i ludzików co w ogóle nie grają a jedynie typują, bo to im częściowo zastępuje hazard, ale..i tu sobie sam chłopie dokończ!
Pzdr.

nie wiem czy wiesz mag nie gra dla siebi ona ma dosc gra dla ludzi którym potrzeba, ja sam poprosiłem ja o pomoc bo nam chate woda zabrala aaaaa
nie odmówiła nam
nie odmówiła nambluszcz ja nie osadzam nikogo.
Ja mam swoje typowania czasem chcialabym by mi ktos podal cyferki na tacy ,ale wiem
ze tak sie nie da i tylko tyle.Moze i mag ma nosa do cyfr wiec mysle ,ze powinna podawac to na forum,a szkoda ,ze tak nie robi bo zapewne wiele osob by zmienilo zdanie
ale kazdy robi jak uwaza
Ja mam swoje typowania czasem chcialabym by mi ktos podal cyferki na tacy ,ale wiem
ze tak sie nie da i tylko tyle.Moze i mag ma nosa do cyfr wiec mysle ,ze powinna podawac to na forum,a szkoda ,ze tak nie robi bo zapewne wiele osob by zmienilo zdanie
ale kazdy robi jak uwaza
takie cwaniaczki będą obrazac,tola na forum to juz taki byl co podawał to co zrobili z nim?
mysle ,ze ja tez trafie kiedys he he
wiec super ,ze mag pomaga innym typowac
wiec super ,ze mag pomaga innym typowac

poczytaj troche forum to sie przekonasz, nie jest łatwo sa ludzie i ludziska... i dopuki na czacie beda ludziska nie bedzie dobrze

witam tola, bluszcz33
bluszcz to gdzie można zobaczyć typowania mag?
bluszcz to gdzie można zobaczyć typowania mag?
traf tola zycze ci traf i podaj to na czacie to cie zjedza bez chlebka
przesledzilam forum i widze,ze jest kilka osob utalentowanych .Mysle,ze mag powinna podawac cyfry przed losowaniem 5 minut jesli nie chce by inni jej typy wysylali,powinna typowac by pokazac,ze jest naj
typ na zywo jak typowała podawał było zle nie podaj tez nie dobrze ludzia nie dogodzisz

ja wysylam swoja stala 10 ,ale jakos mi to kiepsko idzie,ale kiedys moze w calosci wyskoczy
Musze dzis cos upolowac
wiec potrzebne mi jest 7 cyferek -pewnych jedna juz mam
Musze dzis cos upolowac
wiec potrzebne mi jest 7 cyferek -pewnych jedna juz mam

dobra tola teraz maluje sciany, zonka mnie pogania, te kobitki to naprawde rwa się do roboty
patzrec i drygowac to 
patzrec i drygowac to 
Jakiś czas temu, rico napisał:" że nie ma takich graczy czo robią kasę na TS." A ja Ci mówię że są i całkiem dobrze się mają!!! a i witam wszystkich....
Witam! Siedze i placze poniewaz na godz.14,oo postawilam na kartce cyfry 71,69,75,1,3,51,29,oraz plus 75, nie wyslalam bo zal mi bylo 2,50 poniewaz jestem w dosc trudnej sytuacji finansowej. Teraz sprawdzilam i szok.Chyba zwarjuje z rozpaczy, ta wygrana pomoglaby mi wyjsc z dlugow. Co wy na to powiecie,ze jestem glupia.Ja to wiem i nie moge sobie darowac,ze los usmiechnol sie do mnie a ja tego nie wykorzystalam. Zreszta taka sytuacja zdarzyla sie mi juz nie jeden raz.Ostatnio w swieta tez zapisalam na kartce 9 cyfr nie wyslalam i wszystkie okazaly sie trafione.Ostatnio 2 m-ce temu 8 cyfr trafionych nie wyslanych. Jednak jak widac ta sytuacja niczego mnie nie nauczyla poniewaz wszystko wiaze sie z ciaglym brakiem pieniedzy.Bywa i tak, ze brakuje na chleb i dlatego nie gram w realu.Pozdrawiam Wszystkich grajacych.
Zreszta taka sytuacja zdarzyla mi sie juz nie jeden raz.Ostatnio w swieta tez zapisalam numery na kartce i po losowaniu okazalo sie,ze mam w multi trafionych 9 cyfr.
Zreszta taka sytuacja zdarzyla mi sie juz nie jeden raz.Ostatnio w swieta tez zapisalam numery na kartce i po losowaniu okazalo sie,ze mam w multi trafionych 9 cyfr.
ja jak wytypuję liczby to gram a jak z jakiegoś powodu nie puszczę to później nie sprawdzam bo po co, żeby tak jak ty pluć sobie w brodę? Nie łam się, ja gram od 3 lat i tylko raz trafiłem 5 w dużego, kilka razy 4 e express i 6/7 i 7/8 po razie.
Internet oplaca mi syn, zebym chociaz w ten sposob mogla korzystac z dobrodziejstw cywilizacji.Zreszta ja sie nikomu nie przyznaje jak trudna mam sytuacje bo jest mnie wstyd.Dlatego tez nawet syn nie wie jak jest naprawde.A internetu ja nie chcialam ale syn mi zalozyl poniewaz wyprowadzajac sie z domu do nowego mieszkania /po slubie/ pozostawil swoj stary komputer.
generalnie nawet jakbym teraz wygrał 8/8 to i tak byłbym parę tysi w plecy
Id33 nie tylko tobie się to zdarzyło ...nie na darmo jest powiedzenie: Żeby wygrać trzeba grać!"
o cześć Mysia
Cześć nikczemnick

id33 rozmawiałem z kilkoma osobami pracującymi w kolekturach i one same uważają że coś jest nie tak z lotto, że jest w jakiś sposób sterowane więc dla pocieszenia powiem Ci że jakbyś puściła te cyferki to może one by nie zostały wylosowane gdyż komputer przeanalizowałby że za dobrze by było jakbyś wygrała i kilka innych osób i wypadłyby inne cyferki
bo pewnie tak jest, jak zbyt wiele osob w Polsce skresli te same liczby to wtedy one nie sa wylosowane.
niestety ale to jest bardzo prawdopodobne, gdyby tak nie było to nie byłoby ograniczeń czasowych w stawianiu pukonów na kilka minut przed losowaniem tylko do chwili rozpoczęcia samego losowania.
gwarantuję ci że wszystko da się zaprogramować ale czasami zdarzają się błędy tak jak największa wtopa z wylosowaniem 81 kulek hehe
założę się o każde pieniądze, że gdybyśmy mieli dostęp do bazy danych lotto z najczęsciej TYPOWANYMI liczbami i wybieralibyśmy te z drugiego bieguna to byśmy wygrywali co kilka dni grubą kasę - dzięki za poprawkę
Dens leci